Kemas kini BoldGrid dengan Mike Demo – Penginjil Produk

boldgrid-kemas kini-mike-demo


BoldGrid terus menjadi pembangun laman web kegemaran saya untuk laman web WordPress. Mereka telah melakukan pekerjaan dengan baik dalam mempercepat dan meningkatkan proses pembuatan laman web untuk pengguna WordPress. Tetapi yang sangat mengagumkan mengenai BoldGrid adalah peningkatan dan penambahbaikan berterusan yang telah ditambahkan sejak pertama kali dilancarkan. Kami telah mengemas kini Ulasan BoldGrid kami untuk menunjukkan perubahan ini. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak perkara hebat yang akan datang dari BoldGrid. Dan untuk mendapatkan idea yang lebih baik mengenai apa yang dapat kita harapkan, saya duduk untuk wawancara dengan BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.

Kucing Hosting Web: Apakah beberapa peningkatan dan penambahbaikan terkini dengan BoldGrid?

Demo Mike: Kami telah menyelesaikan banyak kerja peta jalan. Kita semua modular sekarang, jadi semua plugin kami adalah individu. Oleh itu, bukannya satu pemalam yang memasang setiap ciri, anda boleh memilih dan memilih pemalam mana yang sesuai dengan keperluan anda. Contohnya, jika anda sudah mempunyai pembangun halaman dan anda ingin menggunakan alat SEO kami, anda boleh melakukannya, dan anda tidak perlu menukar semua yang anda gunakan untuk ekosistem kami. Sudah tentu kami ingin anda menggunakan semua alat kami, tetapi setiap kes penggunaannya sedikit berbeza. Contohnya, mungkin anda mempunyai alat SEO seperti Yoast dan anda tidak mahu menggunakan BoldGrid SEO. Baiklah, tidak mengapa. Anda masih boleh membina laman web dengan BoldGrid dan terus menggunakan Yoast jika itu pilihan anda.

WHC: Bagaimana BoldGrid berfungsi berkaitan dengan Gutenberg?

MD: Kami sangat teruja dengan Gutenberg. Gutenberg adalah generasi WordPress seterusnya. Sekiranya anda melihat bagaimana kami menggunakan BoldGrid hari ini, kami hanya memperluas Tiny MCE, yang merupakan editor WordPress terbina dalam hari ini. Jadi Gutenberg hanyalah evolusi seterusnya. Keseluruhan tujuan kami hanyalah memperluas WordPress dan menjadikan WordPress lebih baik daripada yang sedia ada. Bagaimana kita akan melakukannya betul-betul belum 100% ditetapkan kerana Gutenberg adalah sasaran bergerak. Tetapi kami gembira untuk Gutenberg, dan seperti kami hanya memperluas WordPress sekarang dan tidak membawa anda keluar dari ekosistem WordPress, kami akan meneruskannya untuk WordPress 5.0 apabila Gutenberg memukul teras.

WHC: Apakah perbezaan utama antara versi BoldGrid percuma dan premium?

MD: Ia berubah sedikit. Tetapi beberapa perkara yang anda dapat ialah anda mendapat tema premium dan anda mendapat susun atur blok BoldGrid premium. Anda boleh membuat laman web tanpa had dan bukannya hanya satu laman web. Anda boleh menyimpan laman pementasan anda selama lebih dari satu tahun. Cara anda mendapat premium adalah anda boleh pergi ke BoldGrid.com, naik taraf dengan harga $ 5 sebulan, atau anda boleh menggunakan salah satu hos rasmi BoldGrid kami dan memasukkan BoldGrid ke dalam pakej hosting anda.

WHC: Apa faedah pergi dengan tuan rumah BoldGrid rasmi?

MD: Perkara utama yang anda dapat ialah sokongan. Kerana kami sangat aktif dengan host ini, kami menjalani proses QA yang sangat teliti. Sekarang, kami telah menguji BoldGrid pada 100+ host WordPress. Dan jika ia berjalan di WordPress, ia akan menjalankan BoldGrid. Tetapi setiap tuan rumah mempunyai persediaan yang sedikit berbeza. Oleh itu, apabila menjadi hos rasmi, kami menjalani proses jaminan kualiti selama beberapa minggu untuk memastikan bahawa ia berfungsi dengan sempurna dengan ekosistem mereka kerana kami ingin pengguna mendapat pengalaman terbaik. Anda pasti boleh menggunakannya di mana sahaja yang anda mahukan. Tetapi pergi dengan tuan rumah rasmi yang mempunyai cap kelulusan yang telah dicap, dan pasukan mereka telah dilatih mengenai produk kami, mereka tahu BoldGrid di dalam dan luar. Oleh itu, bukan sahaja anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan sokongan, anda juga boleh pergi ke hos anda untuk mendapatkan sokongan — yang bergantung kepada pilihan anda mungkin lebih disukai kerana beberapa hos rasmi kami mempunyai sokongan telefon.

WHC: Bagaimana anda membandingkan BoldGrid dengan Beaver Builder dan beberapa pembangun laman web WordPress yang lain di luar sana?

MD: Kami mendapat soalan ini sedikit, seperti “Mana yang lebih baik?” dan perkara seperti itu. Dan itu adalah soalan yang sangat tidak saya gemari kerana ia adalah jenis soalan yang salah. Beaver Builder misalnya adalah pembina halaman yang hebat. Mereka melakukan beberapa perkara yang luar biasa. Beaver Builder mempunyai penyelesaian yang jauh berbeza untuk menyelesaikan masalah yang serupa, tetapi masalah yang berbeza. Saya tidak mengatakan ia lebih baik atau lebih buruk. Ini semua mengenai aliran kerja anda, apa yang anda sukai? Kami meniru aliran kerja Wix dan Weebly dan SquareSpace. Dan kami juga mempunyai beberapa set alat canggih untuk pembangun dan kami menyelesaikan satu kes penggunaan. Beaver Builder menyelesaikan kes penggunaan yang berbeza. Tetapi barang kami berfungsi dengan Beaver. Barang kami berfungsi dengan semua pembina halaman. Sudah tentu, anda tidak dapat menggunakan plugin pembina halaman drop dan drag kami dengan Beaver Builder. Tetapi, anda boleh menggunakan plugin pementasan kami, plugin SEO kami dan selebihnya dari suite. Oleh itu, kami menjadikannya modular dengan sengaja supaya anda dapat memilih dan memilih perkara yang sesuai untuk anda.

WHC: Bolehkah anda memberitahu kami mengenai apa yang disediakan oleh BoldGrid untuk membuat sandaran laman web?

MD: Pasti. Oleh itu, kami mempunyai dua versi sandaran BoldGrid – yang Percuma dan Premium. Dan cara Premium berfungsi adalah jika anda mempunyai Premium pada satu plugin, anda mendapatkannya untuk keseluruhan suite. Ramai orang tidak mengemas kini laman web mereka kerana bimbang laman web mereka akan rosak. Jadi, apa yang kami lakukan ialah kami membuat sandaran sebelum anda mengemas kini laman WordPress anda. Banyak penyelesaian sandaran melakukannya. Tetapi apa yang agak unik dari kami adalah hakikat bahawa anda harus mengatakan secara praktikal, “Yup, laman web ini bagus”, atau akan kembali lagi – bukannya melakukan yang sebaliknya, yang hanya berlaku apabila anda menemui sesuatu salah. Dan beberapa ciri sandaran canggih kami, anda boleh menyesuaikannya; pilih tempat mereka pergi dan perkara seperti itu. Kami baru sahaja berusaha menjadikannya penyelesaian yang sangat elegan.

WHC: Apa yang akan datang di BoldGrid pada masa akan datang?

MD: Versi premium akan mempunyai imbasan keselamatan bahagian depan yang dikuasakan oleh agensi keselamatan antarabangsa. Bukan pengganti firewall atau sesuatu dari host anda, tetapi langkah keselamatan yang baik untuk memastikan sekurang-kurangnya anda melakukannya. Dan kami mendapat tema utama baru yang akan keluar. Ini akan dijual secara eksklusif di Envato, yang disebut BoldGrid Creole. Dan fikirkannya seperti yang dilakukan oleh BoldGrid untuk pengalaman membina laman web, Creole akan memberikan pengalaman membina tema. Oleh itu, ia akan menjadi pereka tema yang sangat mudah yang sangat hebat dan harganya akan serupa dengan cara Envato menetapkan harga barang mereka, dengan sekali beli dan kemudian anda boleh mendapatkan sokongan dan perkara seperti itu. Dan, ini benar-benar mengubah permainan bagaimana mengambil apa yang sudah dilakukan oleh BoldGrid, tetapi jika anda tidak menyukai salah satu tema pemula kami, anda boleh merancang sendiri sekarang.

Untuk Maklumat Lebih Lanjut mengenai BoldGrid, Klik Di Sini untuk Melihat Ulasan Saya dan Senarai Host BoldGrid Rasmi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map