Posodobitev BoldGrid z Mike Demo – Product Evangelist

boldgrid-update-mike-demo


BoldGrid je še naprej moj najljubši ustvarjalec spletnih strani za WordPress spletne strani. Naredili so veliko delo pri pospeševanju in izboljšanju postopka ustvarjanja spletnih mest za WordPressove uporabnike. Kar pa je pri BoldGridu tudi zelo impresivno, so nenehne izboljšave in izboljšave, ki so bile dodane od prve izdaje. Posodobili smo pregled BoldGrid, da bi odražale te spremembe. Vendar pa od BoldGrida prihajajo še več odličnih stvari. In da bi dobil boljšo predstavo o tem, kaj lahko pričakujemo, sem se usedel za intervju z BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.

Web Hosting Cat: Katere so najnovejše izboljšave in izboljšave z BoldGrid?

Mike Demo: Naredili smo veliko dela zemljevidov. Zdaj smo vsi modularni, zato so vsi naši vtičniki individualni. Tako lahko namesto enega vtičnika, ki namesti vsako funkcijo, izberete, kateri vtičniki so smiselni za vaše potrebe. Na primer, če že imate ustvarjalca strani in želite uporabljati naše orodje za SEO, lahko to storite in vam ni treba preklapljati nad vsem, kar uporabljate za naš ekosistem. Seveda bi vas radi uporabili vsa naša orodja, vendar je vsak primer uporabe malo drugačen. Mogoče imate na primer orodje za SEO, kot je Yoast, in ne želite uporabljati BoldGrid SEO. No, to je v redu. Še vedno lahko zgradite spletno mesto z BoldGridom in nadaljujete z uporabo Yoast-a, če je to po vaši želji.

WHC: Kako bo delovala BoldGrid glede Gutenberga?

MD: Nad Gutenbergom smo zelo navdušeni. Gutenberg je nova generacija WordPress-a. Če pogledate, kako danes uporabljamo BoldGrid, samo razširimo Tiny MCE, ki je danes vgrajen urejevalnik WordPress-a. Torej je Gutenberg le naslednji razvoj tega. Naš celoten cilj je samo razširiti WordPress in narediti WordPress še boljši, kot je že. Kako bomo to storili, ni določeno stoodstotno, ker je Gutenberg gibljiva tarča. Vendar smo navdušeni nad Gutenbergom in tako kot zdaj samo razširjamo WordPress in vas ne bomo vzeli iz ekosistema WordPress, to bomo nadaljevali tudi za WordPress 5.0, ko bo Gutenberg dosegel jedro.

WHC: Katere so glavne razlike med brezplačno in premium različico BoldGrid?

MD: Kar precej se spreminja Toda nekaj, kar dobite, je, da prejmete premium teme in prejmete vrhunske postavitve blokov BridGrid. Neomejeno spletno mesto lahko postavite namesto samo enega spletnega mesta. Svoja uprizoritvena mesta lahko hranite več kot eno leto. Premijo dobite tako, da lahko obiščete BoldGrid.com, nadgradite za 5 USD na mesec ali uporabite enega od naših uradnih gostiteljev BoldGrid in vključite BoldGrid v svoj paket gostovanja.

WHC: Kakšne so prednosti sodelovanja z uradnim gostiteljem BoldGrid?

MD: Glavna stvar, ki jo dobite, je podpora. Ker smo s temi gostitelji zelo aktivni, gremo skozi zelo temeljit postopek zagotavljanja kakovosti. Zdaj smo preizkusili BoldGrid na 100+ gostiteljih WordPressa. Če deluje na WordPressu, bo poganjal BoldGrid. Toda vsak gostitelj ima nekoliko drugačne nastavitve. Ko je to uradni gostitelj, gremo skozi večtedenski postopek zagotavljanja kakovosti, da zagotovimo, da brezhibno deluje z njihovim ekosistemom, saj želimo, da ima uporabnik najboljše izkušnje. Zagotovo ga lahko uporabljate kjer koli želite. Toda če gre z uradnim gostiteljem, ki ima žigosani pečat odobritve, in njihova ekipa je usposobljena za naš izdelek, poznajo BoldGrid znotraj in zunaj. Torej, ne samo, da lahko pridete k nam po podporo, lahko tudi poiščete svojega ponudnika za podporo – kar je odvisno od vaših želja, ker imajo nekateri naši uradni gostitelji telefonsko podporo.

WHC: Kako bi primerjali BoldGrid z Beaver Builderjem in nekaterimi drugimi graditelji WordPress spletnih strani tam?

MD: To vprašanje se nam zastavi kar nekaj, na primer “Kdo je boljši?” in podobne stvari. In to vprašanje mi res ni všeč, ker je nekako napačno vprašanje. Beaver Builder je na primer odličen ustvarjalec strani. Naredijo nekaj neverjetnih stvari. Beaver Builder ima veliko drugačno rešitev za reševanje podobnega problema, vendar drugačnega problema. Ne rečem, da je boljše ali slabše. Vse je v vašem delovnem toku, kaj imate najraje? Nekako oponašamo delovni potek čarovnikov Wix in Weebly ter SquareSpace. Imamo pa tudi nekaj naprednih nabora orodij za razvijalce in rešujemo en primer uporabe. Beaver Builder rešuje drugačen primer uporabe. Toda naše stvari sodelujejo z Beaverjem. Naše stvari sodelujejo z vsemi ustvarjalci strani. Seveda, našega vtičnika za ustvarjanje strani in vlečenja strani res ne morete uporabiti z orodjem Beaver Builder. Lahko pa uporabite naš vtičnik za uprizoritev, naš SEO vtičnik in ostalo zbirko. Tako smo ga namerno naredili modularno, da boste lahko izbirali, kaj je smiselno za vas.

WHC: Ali lahko poveste o tem, kaj ponuja BoldGrid za varnostno kopiranje spletnih strani?

MD: Seveda. Tako imamo dve različici varnostnih kopij BoldGrid – Free in Premium. Način, kako deluje Premium, če imate Premium na enem vtičniku, ga dobite za celoten paket. Veliko ljudi ne posodablja svojih spletnih mest, ker se boji, da se bodo njihova mesta zlomila. Torej, naredimo varnostno kopijo, preden posodobite spletno mesto WordPress. Veliko rezervnih rešitev to naredi. Kar pa je nekaj posebnega pri nas, je dejstvo, da morate praktično reči: “Ja, to spletno mesto je dobro” ali pa se bo vrnilo – namesto da bi delali vzvratno, ki se vrne samo, če odkrijete, da nekaj je narobe. In nekatere naše napredne varnostne funkcije lahko to prilagodite; izbirajo, kam gredo in podobne stvari. Poskušali smo narediti zelo elegantno rešitev.

WHC: Kaj se bo v prihodnosti pokazalo za BoldGrid?

MD: Premijska različica bo imela varnostni pregled sprednjega dela, ki ga poganja mednarodna varnostna agencija. Ne gre za zamenjavo požarnega zidu ali nečesa vašega gostitelja, vendar je dober varnostni ukrep, da zagotovite, da to počnete vsaj. In dobili smo novo glavno temo, ki izhaja. Prodajala se bo izključno na Envato, imenovan BoldGrid Creole. In pomislite na to, kar je BoldGrid naredil za izkušnje pri gradnji spletnega mesta, Creole bo dal izkušnjo pri gradnji teme. To bo zelo enostaven oblikovalec tematik, ki je nadvse močan in ceno bo podobno kot Envato cene svojih stvari, z enkratnim nakupom, nato pa boste lahko dobili razširjeno podporo in podobne stvari. In res se spreminja igra, kako sprejeti tisto, kar BoldGrid že počne, toda če vam ni všeč ena od naših začetnih tem, lahko zdaj oblikujete svojo.

Za več podrobnosti o BoldGridu kliknite tukaj in si oglejte moj pregled in seznam uradnih gostiteljev BoldGrid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector