Pregled BoldGrid

boldgrid-pregled


2019 Best Web HostingNajboljši WordPress Website Builder Do zdaj so se perspektivni lastniki spletnih strani morali odločiti med uporabo tradicionalnega spletnega gostovanja s sistemom za upravljanje vsebine, kot je WordPress, ali s podjetjem za ustvarjanje spletnih strani, kot sta SquareSpace ali Wix.com. Obe metodi imata koristi in za nekatere je to lahko težka odločitev. Vendar lahko z BoldGrid zdaj uživate v prednostih tradicionalnega spletnega gostovanja, še vedno pa lahko hitro in enostavno ustvarite svoja profesionalna spletna mesta WordPress.

Kaj je BoldGrid?

BoldGrid je poseben niz vtičnikov, ki jih je razvil InMotion Hosting in vam omogoča enostavno ustvarjanje profesionalnih spletnih mest WordPress. BoldGrid racionalizira postopek ustvarjanja spletnega mesta s svojim vmesnikom za povleci in spusti, kar omogoča začetnikom, da hitreje in enostavno ustvarjajo svoja spletna mesta WordPress. Za napredne uporabnike in razvijalce WordPress pa BoldGrid omogoča več prilagajanja spletnega mesta – poleg tega lahko nastavite ločeno spletno mesto za razvoj in testiranje sprememb, preden jih implementirate v svoje spletno mesto v živo.

Katere so prednosti BoldGrid-a?

 • BoldGrid poenostavlja in pospeši postopek ustvarjanja bolj profesionalnega spletnega mesta WordPress, hkrati pa vam omogoča prednosti tradicionalnega načrta spletnega gostovanja.
 • BoldGrid ponuja način hitrega prilagajanja številnih področij vašega spletnega mesta – podobno kot obstoječ program za prilagajanje tem WordPress, vendar z veliko več možnostmi.
 • BoldGrid vam omogoča ustvarjanje uprizoritvenega spletnega mesta, ki ga lahko uporabite za selitev obstoječega spletnega mesta ali za preizkušanje sprememb, preden jih premaknete na spletno mesto v živo.
 • Imate popolno lastništvo in nadzor nad vašo spletno stranjo BoldGrid. Spletno mesto lahko obdržite, tudi če se premaknete z gostovanja InMotion Hosting ali drugega uradnega gostitelja BoldGrid.

BoldGrid Free ali Premium različica?

Kot večina WordPress izdelkov je tudi BoldGrid na voljo v brezplačni in premium različici. Dobra novica je, da je brezplačna različica BoldGrid zelo robustna in za številne lastnike spletnih strani vse, kar potrebujete (plus vaše gostovanje). Vendar pa premium različica BoldGrid zagotavlja veliko vrednost in prednosti.

S premijsko različico BoldGrid-a dobite vrhunske oblikovalske funkcije ter drsnike in pripomočke za splet. Uporabite lahko tudi oddaljeno varnostno kopijo za Amazon S3 in Google. In z BoldGrid Premium dobite 15 namestitev WordPress v oblaku (glejte spodaj).

Kliknite tukaj za več informacij o različici BoldGrid Premium

Kako deluje BoldGrid?

Brezplačna različica BoldGrid je na voljo v skladišču vtičnikov WordPress.org. Vendar toplo priporočam, da uporabite enega od uradnih gostiteljev BoldGrid pri ustvarjalcu spletnega mesta. Osebno bi se odločil za InMotion Hosting, saj so prvotno razvili izdelek in imeli največ izkušenj s podporo. Po prijavi z gostovanjem InMotion gostovanja za BoldGrid ga namestite s svoje plošče za upravljanje računov.
BoldGrid AMP

Namestitev

Čeprav ima BoldGrid nekaj zelo impresivnih funkcij, žal namestitev ni vedno ena izmed njih. Zelo priporočam, da se obrnete na podporo za stranke, da bo BoldGrid nameščen na vaši domeni. Včasih se zdi, da ima postopek namestitve BoldGrid na plošči za upravljanje računa še nekaj težav. Namestite samo podporo, ki bo izvedla namestitev, kar vam bo prihranilo veliko časa in frustracij.
Možnosti namestitve BoldGrid

Izdelava spletnega mesta BoldGrid

Za začetnike je ena od najboljših stvari o BoldGridu ta, da vas vodijo skozi postopek ustvarjanja vašega spletnega mesta WordPress. Postopek ustvarjanja spletnega mesta BoldGrid je sestavljen iz dveh delov:
1. Navdih
2. Prilagoditev

Ko se prijavite na svoje spletno mesto BoldGrid WordPress, boste na nadzorni plošči videli možnosti za ogled dveh videoposnetkov o začetku (enega za začetnike in enega za naprednejše uporabnike, ki morda tudi premika obstoječe spletno mesto). Toplo priporočam, da si ogledate eno od teh, preden začnete.
BoldGrid nadzorna plošča

Preostali del nadzorne plošče je podoben običajni namestitvi WordPressa.

Navdih

Prvi korak postopka Inspiration je izbira teme ali dizajna vašega spletnega mesta. Izbirate lahko med številnimi kategorijami.
boldgrid-select-design

Teme so lastne avtorske slike z vodnimi žigi. Če jih želite uporabljati brez vodnih žigov, morate slike kupiti prek kovancev z avtorskimi pravicami. Vendar vam teh slik ni treba uporabljati. V večini primerov močno priporočam, da za svoje spletno mesto uporabite lastne fotografije.
Izberite temo BoldGrid

Nato izberete svoj Nabor strani. Nabor strani določa vrsto strani, ki jo bo imelo vaše spletno mesto. Na primer, lahko ustvarite osnovno mesto ali tako imenovano mesto kuhinjskega pomivalnega korita, ki vsebuje veliko več zvonov in piščancev. Ne pozabite, da lahko spletno mesto vedno prilagodite ne glede na to, s katero stranjo nastavite stran. Določite lahko tudi, ali naj s svojim spletnim mestom vključite blog.
vsebina boldgrid

Pri predogledovalniku spletnega mesta je najboljše, da lahko vidite tudi, kako bo vaše spletno mesto videti na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih.
Telefon za predogled BoldGrid

Naslednji korak je vnos vaših kontaktnih podatkov. Poleg naslova vašega podjetja ali spletnega mesta lahko vključite tudi svojo e-pošto, telefonsko številko, poslovni naslov in povezave do družbenih medijev.
kontaktne informacije za boldgrid

Če želite dokončati postopek Inspiration, kliknite gumb Namestite to spletno mesto, da namestite svoje navdihe.
spletna stran boldgrid-install

Ko je postopek končan, boste videli potrditev, da je bilo vaše spletno mesto BoldGrid nameščeno.
nameščen boldgrid-site

Prilagoditev

Prilagoditev je naslednja faza pri ustvarjanju spletnega mesta BoldGrid. Če želite opraviti naloge, kot so nastavitev naslova spletnega mesta, dodajanje in odstranjevanje strani ter druge prilagoditve, kliknite možnost menija Prilagodi na levi strani nadzorne plošče..
Meni prilagodite BoldGrid

Ko spremembe spreminjate prek možnosti na levem meniju orodja za prilagajanje, si lahko spremembe ogledate na desni strani. Customizer vam omogoča spreminjanje slik ozadja, barv, menijev, gradnikov in še več. Deluje podobno kot orodje za prilagajanje tem v običajni namestitvi WordPress-a – samo tukaj, v BoldGrid-u, ga lahko prilagodite v večji meri.
boldgrid-prilagoditev

BoldGrid urejevalnik

Urejevalnik strani omogoča ustvarjanje, urejanje in brisanje strani vašega spletnega mesta. Zelo so mi všeč funkcije povleci in spusti, ki omogočajo nastavitev vsebine tako, kot želite. Ponovno si lahko ogledate svojo stran in si ogledate, kako bo videti v različnih vrstah naprav.
BoldGrid urejevalnik strani

BoldGrid Vtičniki

boldgrid-vtičniki

BoldGrid ima komplet šestih vtičnikov WordPress. Tri, označene z zvezdico spodaj, bi morali namestiti in aktivirati podporo uporabnikom, ko namesto vas namestijo BoldGrid.

BoldGrid Inspirations *
BoldGrid Inspirations zagotavlja korak za korakom pomoč pri ustvarjanju spletnega mesta WordPress.

BoldGrid Editor *
Vtičnik BoldGrid Editor ponuja funkcijo povleci in spusti, ki jo lahko uporabite pri ustvarjanju in urejanju strani svojega spletnega mesta.

BoldGrid SEO *
Vtičnik BoldGrid SEO optimizira vaše spletno mesto za iskalnike – nekako kot vtičnik Yoast SEO.

Varnostno kopiranje BoldGrid
Vtičnik BoldGrid Backup omogoča konfiguriranje samodejnih varnostnih kopij vašega spletnega mesta. Prav tako lahko zaženete ročne varnostne kopije in obnovite svoje podatke.

BoldGrid uprizoritev
Vtičnik BoldGrid Staging zagotavlja funkcionalnost uprizoritve za vaše spletno mesto. Lahko preizkusite spremembe na straneh svojega spletnega mesta, preden jih premaknete na svoje spletno mesto WordPress.

Galerija BoldGrid
Vtičnik BoldGrid Gallery vam omogoča prikaz fotografij galerij in diaprojekcij na vašem spletnem mestu.

BoldGrid uprizoritev

Morda najbolj intrigantna lastnost BoldGrid-a je, da vzpostavi odmevno spletno mesto, kjer lahko razvijete in preizkusite nove spremembe, preden jih potisnete na svoje spletno mesto v živo. Moral bi opozoriti tiste, ki poznajo upravljane načrte gostovanja WordPressa, da se uprizoritev v BoldGridu nekoliko razlikuje.

Prvič, BoldGrid omogoča kopiranje elementov strani z vašega spletnega mesta v živo na spletno mesto. Potem, ko spremenite in preizkusite stvari, lahko nato prirejate svoje spletno mesto kot spletno mesto v živo. Vendar ne morete trenutno kopirati celotnega spletnega mesta v živo in ga narediti. Če boste uporabili BoldGrid uprizoritev za več kot samo prvotno selitev, morate poskrbeti, da je vaše spletno mesto uprizoritev glavna kopija vašega spletnega mesta – tukaj naredite svoje spremembe in nato spletno mesto za uprizoritev potisnite v aktivno življenje spletnega mesta.

Prav tako trenutno BoldGrid omogoča samo kopiranje strani na vaše prizorišče, ne pa tudi v objavah na spletnem dnevniku. Pri mnogih vrstah spletnih mest to ni problem. Upoštevajte le, da če na svoje spletno mesto vključite blog, vaših objav ni mogoče kopirati v uprizoritve. Pogovarjal sem se s skupino InMotion in vložil zahtevo za funkcionalnost prirejanja objave na spletnem dnevniku, zato upam, da bo to vključeno v prihodnosti.

BoldGrid in Cloud WordPress

boldgrid-cloud-wordpress
Eden najbolj zanimivih in intrigantnih dogodkov z BoldGridom je kombiniranje BoldGrid-a z Cloud WordPress-om. V oblaku lahko ustvarite brezplačno preskusno spletno mesto WordPress in preizkusite ne samo funkcije BoldGrid-a, ampak tudi vse nove vtičnike ali teme, ki jih želite preizkusiti. Kar je tudi pri storitvi Cloud WordPress v oblaku, je ne samo, da lahko sami razvijete in preizkusite svoje spletno mesto BoldGrid, ampak lahko tudi delite svoje spletno mesto z drugimi. Če torej razvijate spletna mesta za stranke, lahko zlahka vidijo, kako stvari potekajo. Če imate ekipo razvijalcev, lahko dostopajo tudi do spletne strani in delajo na njej.

Ko ste pripravljeni na uporabo spletnega mesta v oblaku WordPress, lahko s funkcijo BoldGrid Varnostno kopiranje prenesete preskusno spletno mesto na spletno gostiteljico po vaši izbiri za izvajanje v živo..

BoldGrid SEO

boldgrid-seo
Ker je SEO tako pomemben del uspešnega spletnega mesta, večina graditeljev spletnih strani zdaj vključuje nekatere vrste SEO komponente. Z veseljem sporočam, da vtičnik BoldGrid SEO ni le enostaven za uporabo, ampak ponuja obsežnejše funkcije kot drugi graditelji spletnih strani.

Z vtičnikom BoldGrid SEO lahko:

 • Optimizirajte naslove strani in opise
 • Optimizirajte oznake in vsebino glave
 • Analizirajte gostoto ključnih besed
 • Preverite slike Alt Tags
 • Nastavite povezave, da sledite / ne sledite
 • Analizirajte svojo dolžino vsebine

Rezultati mojega BoldGrid testa

Po obsežnem preizkušanju BoldGrid gostovanja InMotion gostovanja je naslednje moje sklepe.

Video vadnice, do katerih lahko dostopate prek menija Vadnice na nadzorni plošči, so izredno koristne za začetek ustvarjanja spletnega mesta BoldGrid.

Stranice dodajate in urejate na enak način kot v WordPressu. Vendar vam BoldGrid nudi grafični vmesnik za delo z vašo vsebino. Zelo mi je všeč in se mi zdi izjemno enostavno za premikanje, spreminjanje in urejanje vsebine moje strani.

Funkcije predogleda tabličnega računalnika in telefona so še posebej kul in zelo uporabne, saj mobilno računalništvo postane še več norma.

Testiranje sem opravil z ustvarjanjem in prilagajanjem fotografskega spletnega mesta. In moram reči, da sem bil z rezultati zelo zadovoljen. BoldGrid ponuja nekaj lepih tematik fotografiranja, ki odlično predstavljajo predstavitev fotografskih slik skupaj z drugimi potrebnimi funkcionalnostmi, ki bi jih pričakovali (kontaktni obrazec itd.)

Prilagajanje slik v BoldGridu je zelo enostavno. Čeprav lahko uporabljate slike zalog, ki so priložene spletnim mestom BoldGrid, vam vsekakor priporočam, da uporabite svoje fotografije. Če dodate svoje slike in zamenjate obstoječe v BoldGridu, bo vaše spletno mesto bolj edinstveno in omogočilo boljšo prilagoditev spletnega mesta za vaše občinstvo. In za odstranitev vodnih žigov vam ne bo treba kupovati kovancev z avtorskimi pravicami.

Predstavitev videoposnetka: Izdelava spletnega mesta z BoldGridom

Da bi pokazal, kako preprosto je ustvariti spletno mesto WordPress z BoldGrid, sem naredil spodnji video:

Najboljše gostovanje za BoldGrid

Ena večjih prednosti BoldGrid je, da ga lahko uporabljate s katerim koli spletnim gostiteljem, ki ponuja gostovanje v WordPressu – kar v teh dneh pomeni skoraj vsega spletnega gostitelja. Vendar bi za najboljše rezultate priporočal, da izberete uradnega gostitelja BoldGrid – tistega, ki ga priporoča BoldGrid.

Trenutno na spletišču BoldGrid kotirajo okoli 10 podjetij za spletno gostovanje. Toda za najboljšo izkušnjo bi izbral bodisi InMotion Hosting ali Web Hosting Hub. BoldGrid je prvotno razvil InMotion in še naprej nudijo popolno podporo. Namestite lahko BoldGrid z načrti poslovnega gostovanja InMotion ali z upravljanim WordPress gostovanjem.
gostovanje inmotion-boldgrid

Priporočilo

BoldGrid je idealna rešitev, če vam je všeč WordPress, vendar pa želite tudi preprostost paketa za ustvarjanje spletnega mesta, kot je tisti iz SquareSpacea ali Wixa. BoldGrid je najbolj primeren za začetnike, ki iščejo hitrejši in enostavnejši način za ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta WordPress; ali napredne WordPress uporabnike in razvijalce, ki potrebujejo bolj racionaliziran način ustvarjanja spletnih strani za svoje stranke ali sebe.

Moje osebno testiranje BoldGrid je prineslo zelo pozitivne rezultate, saj sem lahko brez težav krmaril in uporabljal izdelek za ustvarjanje kakovostnih spletnih mest.

Kliknite tukaj za več podrobnosti o BoldGrid in prihranite več kot 50%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map