Revisió de BoldGrid

boldgrid-review


Millor allotjament web 2019Millor creador de llocs web de WordPress Fins ara, els propietaris de llocs web en perspectiva havien de triar entre l’ús d’allotjament web tradicional amb un sistema de gestió de continguts com WordPress o anar amb una empresa de creació de llocs web com SquareSpace o Wix.com. Hi ha avantatges dels dos mètodes i per a alguns pot ser una decisió difícil. Tanmateix, amb BoldGrid ja podeu gaudir dels avantatges d’un pla tradicional d’allotjament web, tot i així poder crear de manera ràpida i senzilla els vostres propis llocs web de WordPress professionals.

Què és BoldGrid?

BoldGrid és un conjunt especial de connectors desenvolupats per InMotion Hosting que permeten crear llocs web de WordPress amb aspecte professional fàcilment. BoldGrid racionalitza el procés de creació del lloc web a través de la seva interfície de disseny d’arrossegament i solapa, cosa que permet als principiants crear els seus llocs de WordPress d’una manera més ràpida i senzilla. I per als usuaris i desenvolupadors de WordPress avançats, BoldGrid permet més personalització de llocs web; a més, podeu configurar un lloc d’escenificació independent per desenvolupar i provar canvis abans d’implementar-los al vostre lloc en viu..

Quins són els avantatges de BoldGrid?

 • BoldGrid simplifica i accelera el procés de creació d’un lloc web de WordPress d’aspecte més professional, alhora que us permet els avantatges d’un pla tradicional d’allotjament web.
 • BoldGrid proporciona una manera de personalitzar ràpidament moltes àrees del vostre lloc web, similar al personalitzador de temes de WordPress existent, però amb moltes més opcions.
 • BoldGrid us permet crear un lloc d’escenificació que podeu utilitzar per migrar un lloc web existent o per provar canvis abans de traslladar-los al vostre lloc en directe..
 • Tens la propietat i control complet del lloc web de BoldGrid. Podeu mantenir-vos al lloc encara que us moveu des d’InMotion Hosting o un altre amfitrió oficial de BoldGrid.

Versió gratuïta o Premium BoldGrid?

Com la majoria de productes de WordPress, BoldGrid està disponible tant en versió gratuïta com premium. La bona notícia és que la versió gratuïta de BoldGrid és molt robusta i per a molts propietaris de llocs web és tot el que necessiteu (més el vostre allotjament). Tot i això, la versió premium de BoldGrid proporciona molt valor i avantatges.

Amb la versió premium de BoldGrid, obteniu funcions de disseny premium més control lliscant i widgets de bloc. També podeu utilitzar emmagatzematge de còpia de seguretat remota a Amazon S3 i Google. I, amb BoldGrid Premium, obteniu 15 instal·lacions de WordPress al núvol (vegeu més avall).

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre la versió Premium de BoldGrid

Com funciona BoldGrid?

La versió gratuïta de BoldGrid està disponible al dipòsit de complements de WordPress.org. Tot i això, recomano fer servir un dels amfitrions oficials de BoldGrid amb el creador de llocs web. Personalment, optaria per InMotion Hosting, ja que originalment van desenvolupar el producte i que tinguin més experiència en donar-li suport. Després d’inscriure’s a InMotion Hosting per a BoldGrid, l’instal·leu des del tauler de gestió de comptes.
AMP BoldGrid

Instal·lació

Si bé BoldGrid té algunes funcions molt impressionants, malauradament, la instal·lació no sempre és una d’elles. Us recomanaria molt que contacteu amb l’assistència al client per tal que BoldGrid estigui instal·lat al vostre domini. De vegades, encara sembla haver-hi problemes amb el procés d’instal·lació de BoldGrid des del tauler de gestió de comptes. Només teniu assistència per realitzar la instal·lació i us farà estalviar molt de temps i frustració.
Opcions d'instal·lació de BoldGrid

Creació del lloc web de BoldGrid

Per als principiants, una de les millors coses de BoldGrid és que us heu guiat pel procés de creació del vostre lloc web de WordPress. El procés de creació de llocs web de BoldGrid consta de dues parts:
1. Inspiració
2. Personalització

Quan inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress de BoldGrid, podreu veure al tauler les opcions per veure dos vídeos d’inici (un per a principiants i un per a usuaris més avançats que també poden moure un lloc existent). Us recomano molt que veieu un d’aquests abans d’iniciar-vos.
Tauler de comandament BoldGrid

La resta de l’àrea del tauler és similar a una instal·lació regular de WordPress.

Inspiració

El primer pas del procés d’inspiració és seleccionar el tema o el disseny del lloc web. Podeu triar entre diverses categories.
boldgrid-select-design

Els temes tenen les seves pròpies imatges amb drets d’autor amb filigranes. Si voleu utilitzar-les sense filigranes, heu de comprar les imatges mitjançant monedes de copyright. Tanmateix, no heu d’utilitzar aquestes imatges. I, en la majoria dels casos, recomanaria fer servir les vostres pròpies fotos per al vostre lloc web.
Tema de selecció de BoldGrid

Seleccioneu el vostre Conjunt de pàgines al costat. El conjunt de pàgines determina el tipus de pàgines que tindrà el vostre lloc web. Per exemple, podeu crear un lloc base o el que s’anomena lloc de lavabo de cuina que conté moltes més campanes i xiulets. Tingueu en compte que sempre podeu personalitzar el vostre lloc amb qualsevol importació amb què es comenci a establir pàgines. També podeu especificar si voleu incloure un bloc amb el vostre lloc.
contingut gras

El que és excel·lent amb el previsualitzador del lloc és que també podeu veure com apareixerà el vostre lloc web en telèfons intel·ligents i en tauletes.
Telèfon de previsualització de BoldGrid

El següent pas és introduir la vostra informació de contacte. A més del títol de la vostra empresa o del lloc web, també podeu incloure el vostre correu electrònic, número de telèfon, adreça de negoci i enllaços de mitjans socials.
boldgrid-contact-info

Per completar el procés d’inspiració, feu clic al botó Instal·la aquest lloc web per instal·lar les vostres inspiracions.
boldgrid-install-website

Quan el procés s’hagi completat, veuràs una confirmació que el vostre lloc web de BoldGrid s’ha instal·lat.
boldgrid-site-instal·lat

Personalització

La personalització és la següent fase per crear el vostre lloc BoldGrid. Feu clic a l’opció de menú Personalitzar a la part esquerra del tauler per realitzar tasques com ara configurar el títol del vostre lloc, afegir i treure pàgines i altres personalitzacions.
Menú personalitzat de BoldGrid

A mesura que feu canvis mitjançant les opcions del menú esquerre de la personalització, podeu previsualitzar els canvis al costat dret. El personalitzador permet canviar imatges de fons, colors, menús, widgets i molt més. Funciona similar al personalitzador de temes en una instal·lació regular de WordPress; només aquí a BoldGrid, podeu personalitzar-lo en gran mesura.
personalització en negreta

Editor BoldGrid

L’editor de pàgines us permet crear, editar i suprimir les pàgines del vostre lloc. M’agraden molt les funcions d’arrossegament i desplegament que us permeten configurar el contingut de la manera que vulgueu. I, de nou, podeu previsualitzar la vostra pàgina per veure com apareixerà en diversos tipus de dispositius.
Editor de pàgines BoldGrid

Complements de BoldGrid

boldgrid-plugins

BoldGrid inclou un conjunt de sis complements de WordPress. Les tres marques amb un asterisc a continuació haurien d’instal·lar-se i activar-les per part del servei d’atenció al client quan instal·lin BoldGrid per a vosaltres.

Inspiracions BoldGrid *
BoldGrid Inspirations proporciona assistència pas a pas per crear el vostre lloc WordPress.

Editor BoldGrid *
El complement de l’editor de BoldGrid proporciona la funcionalitat d’arrossegament i soltura que podeu utilitzar per crear i editar pàgines del vostre lloc web.

SEO BoldGrid *
El complement BoldGrid SEO optimitza el vostre lloc web per als motors de cerca, una mica com el plugin SEO de Yoast.

Còpia de seguretat de BoldGrid
El complement de còpia de seguretat de BoldGrid us permet configurar còpies de seguretat automatitzades del vostre lloc web. També podeu executar còpies de seguretat manuals i restaurar les vostres dades.

Posada en escena BoldGrid
El complement BoldGrid Staging ofereix una funcionalitat d’escenificació per al vostre lloc web. Podeu provar els canvis a les pàgines del vostre lloc web abans de traslladar-los al lloc de WordPress en directe.

Galeria BoldGrid
El complement Galeria BoldGrid us permet visualitzar galeries de fotos i presentacions de diapositives al vostre lloc web.

Posada en escena BoldGrid

Potser la característica més interessant de BoldGrid és la possibilitat de configurar un lloc d’escenificació on pugueu desenvolupar-vos i provar-vos nous canvis abans d’enviar-los al vostre lloc web en directe. Vull assenyalar als que coneixen els plans de hosting WordPress gestionats, que la posada en escena de BoldGrid difereix una mica.

Primer, BoldGrid us permet copiar elements de pàgina des del vostre lloc en directe al lloc d’escenificació. Aleshores, després de fer els canvis i provar les coses, podeu fer del lloc d’enregistrament el vostre lloc en directe. Tanmateix, no podeu copiar el vostre lloc en viu complet ni fer que el vostre lloc sigui el lloc. Així, si utilitzeu la configuració de BoldGrid per a més que la vostra migració inicial, heu d’assegurar-vos que el vostre lloc d’escenificació és la còpia principal del vostre lloc web: feu els vostres canvis aquí i, després, envieu el vostre lloc d’escenificació al vostre servei actiu. lloc.

A més, actualment BoldGrid només permet copiar les vostres pàgines al lloc d’escenificació i no a les publicacions de bloc. Per a molts tipus de llocs web, això no és cap problema. Tingueu en compte que si inclouen un bloc amb el vostre lloc, les publicacions no es podran copiar a l’escenari. He parlat amb el grup InMotion i he sol·licitat una sol·licitud per a la funcionalitat de posada en escena del blog, així que esperem que s’inclogui en el futur.

WordPress BoldGrid i Cloud

boldgrid-cloud-wordpress
Un dels desenvolupaments més emocionants i intrigants amb BoldGrid és la combinació de BoldGrid amb Cloud WordPress. En realitat, podeu crear un lloc web de prova de WordPress gratuït al núvol i provar no només les funcions de BoldGrid, sinó també tots els nous plugins o temes que vulgueu provar. El que és excel·lent sobre Cloud WordPress no només pot desenvolupar i provar el vostre lloc BoldGrid per si mateix, sinó que també podeu compartir el vostre lloc web amb altres persones. De manera que, si desenvolupeu llocs web per a clients, podran veure fàcilment com van les coses. A més, si teniu un equip de desenvolupadors, també poden accedir i treballar al lloc web.

Quan esteu preparat per desplegar el vostre lloc web de Cloud WordPress, podeu utilitzar la funció de còpia de seguretat de BoldGrid per transferir el vostre lloc de prova a l’amfitrió web que trieu per a la seva implementació en directe..

SEO de BoldGrid

boldgrid-seo
Com que el SEO és una part tan important d’un lloc web amb èxit, la majoria de creadors de llocs web inclouen ara algun tipus de component SEO. I, em complau informar-vos que el complement SEO BoldGrid no només és fàcil d’utilitzar, sinó que ofereix funcions més àmplies que altres constructors de llocs web..

Amb el connector SEO BoldGrid podeu:

 • Optimitzeu els títols i les descripcions de la pàgina
 • Optimitzeu les etiquetes i el contingut de les capçaleres
 • Analitzeu la densitat de les paraules clau
 • Comproveu les etiquetes Alt Image
 • Definiu els vostres enllaços a Follow / No Follow
 • Analitzeu la longitud del contingut

Resultats del test de BoldGrid

Després de provar àmpliament el BoldGrid de Hosting d’InMotion, aquí teniu les conclusions.

Els tutorials de vídeo, als quals podeu accedir mitjançant el menú Tutorials del tauler, són de gran ajuda per començar a crear el vostre lloc web BoldGrid.

Podeu afegir i editar pàgines de la mateixa manera que ho feu normalment a WordPress. Tot i això, BoldGrid us proporciona una interfície gràfica per treballar amb el vostre contingut. M’agrada molt i em resulta molt fàcil d’utilitzar per moure, modificar i editar el contingut de la meva pàgina.

Les funcions de previsualització de la tauleta i el telèfon són especialment interessants i són molt útils, ja que la informàtica mòbil esdevé encara més normal.

Vaig realitzar la meva prova creant i personalitzant un lloc web de fotografia. I he de dir que estava molt satisfet amb els resultats. BoldGrid ofereix alguns temes fotogràfics fantàstics que fan un gran treball en la presentació d’imatges fotogràfiques juntament amb l’altra funcionalitat necessària que desitgeu (formulari de contacte, etc.)

La personalització d’imatges en BoldGrid és molt fàcil. Tot i que podeu utilitzar les imatges en stock que s’incloguin als llocs BoldGrid, sens dubte us recomanaria que utilitzeu les vostres pròpies fotografies. Si afegiu les vostres pròpies imatges i substituïu les existents a BoldGrid, el vostre lloc serà més únic i us permetrà personalitzar millor el vostre lloc web per a la vostra audiència. I no haureu de comprar aquestes monedes de copyright per eliminar les filigranes.

Vídeo demostració: Creació d’un lloc web amb BoldGrid

Per demostrar el fàcil que és crear el vostre lloc web de WordPress amb BoldGrid, vaig fer el vídeo següent:

Millor allotjament de BoldGrid

Un dels principals avantatges de BoldGrid és que podeu utilitzar-lo amb qualsevol host web que ofereix allotjament de WordPress, cosa que significa actualment pràcticament qualsevol host web. Tot i així, per obtenir els millors resultats, us recomanaria que escolliu un host oficial de BoldGrid, un recomanat per BoldGrid.

Actualment, hi ha unes 10 empreses d’allotjament web que figuren al lloc web de BoldGrid. Però, per obtenir la millor experiència, triaria InMotion Hosting o Web Hosting Hub. BoldGrid va ser desenvolupat originalment per InMotion i continuen oferint suport complet. Podeu tenir BoldGrid instal·lat amb els plans d’allotjament d’empresa de InMotion o amb el seu allotjament de WordPress gestionat.
inmotion-hosting-boldgrid

Recomanació

BoldGrid és una solució ideal si us agrada WordPress, però també voleu la simplicitat d’un paquet de creació de llocs web com els de SquareSpace o Wix. BoldGrid s’adapta millor a principiants que busquen una forma més ràpida i senzilla de crear un lloc WordPress amb aspecte professional. o usuaris i desenvolupadors de WordPress avançats que necessiten un mètode més senzill per crear llocs web per als seus clients o ells mateixos.

La meva pròpia prova personal de BoldGrid va donar resultats molt positius, ja que vaig poder navegar i utilitzar fàcilment el producte per crear llocs web de qualitat..

Feu clic aquí per obtenir més detalls en BoldGrid i estalviar més del 50%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map