Temu ramah dengan Evangelist Produk BoldGrid Mike Demo

mike-demo-boldgrid


Mengapa Anda Perlu Menggunakan BoldGrid untuk Membina Laman WordPress Anda

Adakah anda mencari kaedah yang lebih cepat untuk membina laman WordPress yang profesional? BoldGrid adalah rangkaian plugin pembangun laman web yang merangkumi templat yang hebat, menyediakan antara muka pembangun halaman seret dan lepas yang mudah, dan membolehkan anda mendapatkan laman web WordPress dalam talian dengan pantas. Awalnya dimulakan bersama dengan InMotion Hosting, BoldGrid kini menjadi syarikat yang sepenuhnya terpisah dengan aplikasi yang kini tersedia untuk pemasangan melalui Softaculous di cPanel.

Kami adalah antara yang pertama mencuba dan menguji BoldGrid tahun lalu. Saya sememangnya menyukai produk itu dan gembira mengetahui bahawa sejak itu terdapat beberapa peningkatan (beberapa yang saya cadangkan ketika itu). Untuk mengetahui apa yang berlaku dengan BoldGrid hari ini, saya baru-baru ini duduk untuk temu ramah dengan Mike Demo, Penginjil Produk di BoldGrid.

Kucing Hosting Web: Mengapa anda lebih suka BoldGrid sebagai pembangun laman web anda?
Demo Mike: Saya telah membuat CMS sumber terbuka selama bertahun-tahun. Saya bermula di komuniti Joomla dan kemudian menghubungi komuniti WordPress. Tetapi, ada banyak orang di luar sana, perniagaan kecil, yang hanya memerlukan laman web. Mereka tidak betul-betul tahu bagaimana membuat kod dan mereka tidak mempunyai pembangun sepenuhnya. Anda boleh menjana laman web dengan BoldGrid dalam masa kira-kira setengah jam hingga satu jam — kandungan penuh, memulakannya – dan benar-benar membenarkan perniagaan kecil itu dapat memberi tumpuan kepada apa yang terbaik dalam perniagaan mereka dan tidak perlu risau tentang pembinaan laman web.

WHC: Apakah jenis laman WordPress yang sesuai untuk BoldGrid?
MD: Itu bergantung kerana BoldGrid adalah sekumpulan pemalam. Untuk pemula mutlak yang tidak tahu apa-apa tentang web, itu bagus untuk perniagaan kecil, ibu dan anak, kedai roti, restoran, dan sebagainya. Tetapi jika anda adalah agensi, kami mempunyai alat pembangun yang lebih maju seperti kerangka kerja dan juga pembangun halaman yang dibangun dari Bootstrap. Oleh itu, sangat sesuai untuk menggunakannya untuk mana-mana laman web di luar sana — anda mungkin tidak menggunakan keseluruhan suite bergantung pada seberapa kompleks laman web anda.

WHC: Bolehkah BoldGrid digunakan untuk membuat laman web eCommerce WordPress?
MD: Ya, anda pasti boleh. Kami mempunyai integrasi dengan WooCommerce sekarang – platform eCommerce WordPress yang sangat popular. Terdapat dokumentasi di BoldGrid.com tentang cara membuatnya berfungsi dengan WooCommerce, dan anda juga boleh menggunakan mana-mana widget WordPress dari sisi pemalam pihak ketiga yang lain — kerana hanya WordPress.

WHC: Bagaimana BoldGrid berbeza dengan Wix atau SquareSpace?
MD: Wix dan SquareSpace, alat-alat itu cukup hebat. Sekiranya anda pernah bermain dengan mereka, anda akan mendapat beberapa barang yang indah. Masalah yang ada pada beberapa orang dengan beberapa alat tersebut adalah ada hadnya – mereka memukul dinding sehingga mereka tidak dapat melakukan sesuatu yang mereka mahu lakukan. Dan kemudian mereka harus membina laman web mereka sendiri dan kemudian mereka mendapat kejutan pelekat kerana mereka baru bermula. Kami cuba mengelakkannya. Kami memberi anda fungsi itu – sangat serupa – tetapi terdapat dalam rangka kerja sumber terbuka, iaitu WordPress. Oleh itu, apabila anda perlu memanjangkannya, anda boleh. Dan, anda memiliki kandungan anda. Anda boleh membawanya bersama, memindahkannya ke platform lain — ia adalah sumber terbuka yang sebenar.

WHC: Walaupun BoldGrid menggunakan halaman WordPress, bolehkah anda dengan mudah mengintegrasikan blog anda ke laman web anda?
MD: Pada versi terbaru BoldGrid kami menambahkan fungsi blog. Jadi sekarang apabila anda memutar laman web anda, ia akan bertanya, “Adakah anda mahu blog?” Dan anda mengatakan ya atau tidak dan itu menggabungkan semuanya dan anda tidak perlu melakukannya secara berasingan.

WHC: Bolehkah anda berkongsi dengan kami sebarang petua untuk bekerja dengan BoldGrid dengan lebih berkesan?
MD: Cara termudah adalah dengan menggunakan hos BoldGrid rasmi. Anda boleh menghosinya di mana sahaja yang anda mahukan, tetapi jika anda memilih hos rasmi BoldGrid, mereka akan mendapat sokongan telefon. Oleh itu, apabila anda mempunyai soalan, anda boleh menghubunginya dan mereka akan dapat memandu anda melaluinya. Fikirkan tentang apa yang anda mahukan laman web anda. Buat senarai keinginan semua ciri menarik dan semua yang anda mahu ada di laman web anda, dan kemudian keluarkan apa sahaja yang tidak penting untuk operasi anda dari hari 1. Anda tidak perlu memulakan dengan laman web 50 halaman. Cukup mulakan dengan laman lima halaman dengan maklumat asas, dan kemudian perlahan-lahan cuba tambahkan ciri atau halaman sebulan — dan kemudian laman web anda akan berkembang secara organik dan anda akan dapat mempelajari alat dari sana.

WHC: Bolehkah laman WordPress yang ada dipindahkan ke BoldGrid dengan mudah?
MD: Pasti. Anda mempunyai dua cara untuk melakukannya. Apabila anda memasang BoldGrid, ia akan mengesan dan berkata, “Hai, anda sudah mempunyai laman WordPress di sini. Adakah anda mahu meletakkan laman BoldGrid baru ini dalam Pementasan? ” BoldGrid memang sudah ada dalam pementasan, jadi anda tidak perlu mempunyai pelayan yang terpisah untuk itu. Dan anda boleh membina semuanya di pelayan pementasan BoldGrid anda. Terdapat satu klik halaman anda. Semua kandungan anda yang ada boleh anda salin ke laman BoldGrid anda – letakkan semuanya mengikut kehendak anda. Setelah sempurna, gunakan satu klik untuk menyebarkannya. Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk menurunkan laman web anda semasa membuat laman web yang baru.

WHC: Bagaimana fungsi pementasan berfungsi di BoldGrid?
MD: Pementasan jelas merupakan idea yang baik dan amalan terbaik. Setiap kali anda melakukan pengeditan di laman web anda, anda harus melakukannya di persekitaran yang berbeza. Cara tradisional untuk membuat pentas adalah anda boleh menyediakan pelayan tempatan di komputer anda. Anda boleh membeli akaun hosting kedua, dan kemudian dan cuba memindahkannya kembali. Tetapi WordPress, sekali lagi anda mesti mempunyai pengetahuan teknikal. Oleh itu, kami hanya menambah jenis catatan tersembunyi. Oleh itu, anda telah disiarkan secara langsung, draf dan diterbitkan. Kami hanya mempunyai kumpulan tersembunyi yang dipanggil Pementasan. Dan kemudian, anda boleh menyimpan semuanya dalam satu pangkalan data WordPress, dan apabila anda sudah siap, kami hanya membalikkannya. Ini bukan pengganti untuk persekitaran pementasan tradisional yang ada di luar sana. Tetapi bagi orang-orang yang akan mengedit pengeluaran, ini cara yang baik bagi mereka untuk memiliki jaring keselamatan itu.

WHC: Adakah terdapat ciri tambahan atau penambahbaikan yang akan datang untuk BoldGrid di masa hadapan yang boleh anda kongsi dengan kami?
MD: Bagi akaun hosting yang menggunakan Softaculous, pentadbir syarikat hosting boleh mengaktifkan integrasi WordPress apabila anda memasang WordPress dengan satu klik. “Adakah anda juga ingin memasang BoldGrid Inspirations?” Jika anda tidak melihatnya, masukkan tiket dengan sokongan anda di host. Dan kemudian anda hanya boleh dengan satu klik memutar laman BoldGrid semasa anda memusingkan laman WordPress anda jika anda mempunyai Softaculous di panel kawalan anda.

Akan ada pasaran, jadi anda akan dapat membeli plugin yang disokong pihak ketiga yang dimaksudkan dan dibina untuk BoldGrid dari beberapa pemaju pemalam yang sangat besar ini. Kami mempunyai integrasi yang ketat dengan fotografi saham. Kami akan melihat sistem fotografi stok yang lebih baik dalam beberapa bulan mendatang. Jadi mereka akan menjadi beberapa ciri menarik.

Lihat Ulasan Terperinci Kami mengenai BoldGrid Di Sini

Klik Di Sini untuk Potongan BoldGrid Eksklusif

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map