DreamHost DreamPress κριτική

dreamhost-dreampress-κριτική


Από την αρχική του κυκλοφορία πριν από μερικά χρόνια, η βελτιστοποιημένη ή διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του DreamHost – που ονομάζεται DreamPress – έχει υποστεί αρκετές επαναλήψεις και βελτιώσεις. Με την τελευταία ενημέρωσή τους, φαίνεται ότι το DreamPress είναι τελικά έτοιμο να ανταγωνιστεί με τις άλλες κορυφαίες διαχειριζόμενες επιλογές φιλοξενίας WordPress.

Στο παρελθόν, έχω θρηνήσει για ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να συμπεριλάβει το DreamPress. Λοιπόν, χαίρομαι που αναφέρω ότι το DreamHost έχει αντιμετωπίσει όλες τις ανησυχίες που είχα στο παρελθόν. Λοιπόν, πόσο καλό είναι το DreamPress αυτές τις μέρες; Εδώ είναι το ενημερωμένο μου DreamHost DreamPress κριτική.

Ρύθμιση λογαριασμού και πίνακας ελέγχου

Αφού εγγραφείτε στον λογαριασμό μου στο DreamPress, θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει για το πότε ο λογαριασμός σας είναι διαθέσιμος και έτοιμος για χρήση. Ο καθορισμένος χρόνος είναι περίπου 5 λεπτά. Δυστυχώς, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ολοκληρώθηκε στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων μου – αν και ο ιστότοπός μου ήταν έτοιμος να φύγει λίγο καιρό μετά την εγγραφή μου.

Δεν είμαι ακόμα οπαδός του πίνακα ελέγχου του DreamHost. Όμως, έχει βελτιωθεί λίγο με μια καλύτερη οθόνη καλωσορίσματος.
dreamhost-dreampress-control-panel

Ένα άλλο ζήτημα είναι η χρήση ενός τομέα που διαθέτετε κάπου αλλού — όπως το GoDaddy. Κατά την εγγραφή, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την επιλογή που λέει ότι θέλω να χρησιμοποιήσω έναν τομέα που ήδη έχω. Ωστόσο, το δοκίμασα αρκετές φορές και μόλις έλαβα ένα μήνυμα κρυφού σφάλματος. Έτσι, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την επιλογή για να επιλέξω έναν τομέα αργότερα. Ωστόσο, ήταν λίγο ενοχλητικό να ανακαλύψω πώς να αλλάξω τον τομέα μου αργότερα. Έπρεπε να ανοίξω ένα εισιτήριο υποστήριξης επειδή η ζωντανή συνομιλία δεν ήταν διαθέσιμη (δείτε παρακάτω για περισσότερα σχετικά με την υποστήριξη πελατών).

Αυτόματα και εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση

Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι το DreamHost περιλαμβάνει πλέον αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων με το DreamPress. Και, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση μία φορά την ημέρα με τη νέα δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας διατηρούνται για δύο εβδομάδες.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων από τον πίνακα ελέγχου DreamPress.
backup-data-backups

Σταδιοποίηση Ιστοσελίδας

Ένα άλλο κρίσιμο χαρακτηριστικό για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress που περιλαμβάνει τώρα το DreamHost με το DreamPress είναι η πραγματική σταδιοποίηση του ιστότοπου. Όπως τα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, έχετε πρόσβαση στη λειτουργικότητα σταδιοποίησης του ιστότοπού σας από τον πίνακα ελέγχου DreamPress.
dreampress-ιστοσελίδα-σκηνοθεσία

Το DreamHost έκανε εξαιρετική δουλειά με τη λειτουργικότητα στάσης που προστέθηκε στο DreamPress. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σταδιοποίησης με ένα κλικ. Και είναι εξίσου εύκολο να δημοσιεύσετε αλλαγές από τον ιστότοπό σας σταδιοδρομίας στον ιστότοπο του WordPress παραγωγής ζωντανής παραγωγής, καθώς και να αντιγράψετε τον ζωντανό ιστότοπό σας στο αντίγραφο στάσης σας.

Θα ειδοποιηθείτε επίσης μέσω email όταν:

 • Ο ιστότοπός σας σταδιοποίησης δημιουργήθηκε και είναι έτοιμος για χρήση
 • Ο ζωντανός ιστότοπός σας αντιγράφεται στον ιστότοπό σας σταδιοποίησης
 • Ο ιστότοπός σας σταδιοποίησης αντιγράφεται στον ιστότοπό σας ζωντανά

Η διαδικασία στάσης λειτούργησε πολύ για μένα. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα και όλα λειτούργησαν ομαλά και αποτελεσματικά. Η ιστοσελίδα Staging είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του DreamPress.

Ταχύτητα και απόδοση του DreamPress

Το DreamPress του DreamHost έδειξε μικτά αποτελέσματα στις δοκιμές μας. Στη Δύση, όπου βρισκόμαστε, τα αποτελέσματα ταχύτητας ήταν πολύ εντυπωσιακά. Ωστόσο, σε άλλα μέρη της χώρας, η ταχύτητα του ιστότοπου δεν ήταν τόσο καλή – τουλάχιστον για ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress. Δείτε τα παρακάτω δείγματα αποτελεσμάτων:
dreampress-speed-test-αποτελέσματα

Ενώ σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα ταχύτητας είναι σίγουρα αποδεκτά, σε σύγκριση με άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress που έχουμε δοκιμάσει, το DreamPress κατατάσσεται στην πιο αργή πλευρά συνολικά.

Υποστήριξη πελατών DreamHost

Τα τελευταία χρόνια, η υποστήριξη πελατών στο DreamHost έδειχνε μεγάλη βελτίωση. Ωστόσο, μετά την εγγραφή μου στο DreamPress, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Προφανώς, δεν προσφέρουν πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7. Επίσης, δεν έλαβα την ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έπρεπε να λάβω όταν ο λογαριασμός μου είχε παρασχεθεί και έτοιμος να ξεκινήσει μέχρι δύο ημέρες αργότερα.

Θα πω ότι όταν ήρθα σε επαφή με την υποστήριξη πελατών, τα μέλη της ομάδας ήταν σίγουρα χρήσιμα και πολύ ευγενικά. Και όταν είναι διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία, οι χρόνοι απόκρισης είναι πολύ καλοί.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του DreamPress

Πλεονεκτήματα:
Εύκολο στη χρήση σταδιοποίηση ιστότοπου
Αυτόματα και εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση
Δωρεάν SSL Μειονεκτήματα:
Καθυστερημένη ειδοποίηση για την παροχή λογαριασμού
Η ζωντανή συνομιλία δεν είναι διαθέσιμη 24/7

Σύσταση

Το DreamPress έχει προχωρήσει σίγουρα πολύ από τότε που αρχικά έκανε το ντεμπούτο του πριν από χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι το DreamHost έχει εφαρμόσει τις λειτουργίες που δεν είχαν για να κάνει το DreamPress μια νόμιμη διαχειριζόμενη επιλογή φιλοξενίας WordPress.

Η λειτουργία σταδιοποίησης και αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπου είναι εξαιρετική. Και μαζί με την ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση, το δωρεάν SSL και την εξυπηρετική υποστήριξη πελατών, το DreamPress είναι κατάλληλο για τους περισσότερους ιστότοπους του WordPress. Παρόλο που η ταχύτητα του ιστότοπου δεν είναι η ταχύτερη μεταξύ των διαχειριζόμενων φιλοξενουμένων του WordPress, το DreamPress περισσότερο από το δικό του σε σχέση με άλλες γνωστές εταιρείες φιλοξενίας.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο DreamPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map