DreamHost DreamPress áttekintés

Dreamhost-dreampress-felülvizsgálat


Néhány évvel ezelőtti első kiadás óta a DreamHost optimalizált vagy menedzselt WordPress-tárhelyét – az úgynevezett DreamPress-t – több iteráción és fejlesztésen ment keresztül. A legfrissebb frissítéssel úgy tűnik, hogy a DreamPress végre készen áll a versenyre a többi legjobban kezelt WordPress tárhely-lehetőséggel.

A múltban néhány funkciót panaszkodtam, amelyeket szeretnék, hogy a DreamPress tartalmazzon. Nos, örömmel jelenthetem, hogy a DreamHost megoldotta az összes korábban felmerült aggodalmat. Tehát mennyire jó a DreamPress manapság? Itt van a frissített DreamHost DreamPress áttekintés.

Fiókbeállítás és a Vezérlőpult

Miután feliratkozott a DreamPress-fiókomra, e-mailben értesítést kell kapnia arról, mikor van fiókja kiépítve és készen áll a használatra – a megadott idő kb. 5 perc. Sajnos az e-mail levágott a spam mappámba – bár a webhelyem nem sokkal készen állt arra, hogy feliratkozzon.

Még mindig nem vagyok nagy rajongója a DreamHost vezérlőpultnak. De egy kicsit tovább javult egy jobb üdvözlőképernyővel.
Dreamhost-dreampress-vezérlő-panelt

Egy másik probléma egy olyan domain használata, amely jelenleg valahol másutt van, például a GoDaddy. Regisztrációkor megpróbáltam használni azt a beállítást, amely azt mondja, hogy szeretnék egy már használatban lévő domaint használni. Ezt azonban többször próbáltam, és csak rejtjeles hibaüzenetet kaptam. Tehát úgy döntöttem, hogy később választom ki a domaint. Kicsit nehéz volt azonban kideríteni, hogyan lehet később átváltani a domainemet. Támogatási jegyet kellett megnyitnom, mert az élő csevegés nem volt elérhető (az alábbiakban olvashat bővebben az ügyfélszolgálatról).

Automatikus és igény szerinti adatmentés

Nagyon örülök annak, hogy a DreamHost mostantól automatikus napi biztonsági másolatot készít a DreamPress segítségével. Az új biztonsági mentési funkcióval napi egyszeri igény szerint készíthet biztonsági másolatot. Az adatok biztonsági mentését két hétig tároljuk.

Az adatmentési funkciót a DreamPress irányítópultjáról érheti el.
dreampress-data-mentések

Weboldalkészítés

Egy másik kritikus szolgáltatás a kezelt WordPress-tárhely számára, amelyet a DreamHost most a DreamPress-rel tartalmaz, az igazi webhelyszerkezet. Az adatmentésekhez hasonlóan a DreamPress irányítópultján is hozzáférhet webhelyének átmeneti funkciójához.
dreampress-website-staging

A DreamHost nagyszerű munkát végzett a DreamPress-hez hozzáadott átmeneti funkciókkal. Egy kattintással könnyen létrehozhat egy átmeneti webhelyet. És ugyanolyan könnyű közzétenni a változásokat az átmeneti webhelyről az élő produkció WordPress webhelyére, valamint másolni az élő webhelyet az átmeneti példányra..

Arra is értesítést kapsz e-mailben, ha:

  • Az Ön átmeneti webhelye létrehozva és használatra kész
  • Az élő webhelyet a rendszer átmásolja az átmeneti webhelyre
  • Az Ön átmeneti webhelyét másolja az Élő webhelyére

A színpadi folyamat nagyszerűen működött nekem. Nem tapasztaltam problémákat, és minden zökkenőmentesen és hatékonyan működött. A Weboldal Staging egyértelműen a DreamPress egyik legjobb tulajdonsága.

DreamPress sebesség és teljesítmény

A DreamHost DreamPress vegyes eredményeket mutatott a tesztelésünk során. Nyugaton, ahol vagyunk, a sebesség eredménye nagyon lenyűgöző volt. Az ország más részein azonban a weboldal sebessége nem volt olyan jó – legalábbis a kezelt WordPress-tárhely-tervhez. Lásd az alábbiakat:
dreampress sebességű teszt-eredmények

Noha a sebesség eredményei minden bizonnyal elfogadhatók, összehasonlítva a többi kezelt WordPress-gazdagéppel, amelyet teszteltünk, a DreamPress a leglassabb oldalon helyezkedik el.

DreamHost ügyfélszolgálat

Az utóbbi időben a DreamHost ügyfélszolgálata sok javulást mutatott. Miután regisztráltam a DreamPress-t, azt tapasztaltam, hogy nem áll rendelkezésre élő chat-támogatás. Nyilvánvalóan nem kínálnak 24/7 élő chat-támogatási hozzáférést. Ezenkívül két nappal később nem kaptam meg azt az e-mailes értesítést, amelyet állítólag meg kellett volna kapnom, amikor fiókomat kiiktattam és készen álltam a menemre..

Azt fogom mondani, hogy amikor kapcsolatba léptem az ügyfélszolgálattal, a csapat tagjai határozottan segítőkészek és nagyon udvariasak voltak. És amikor élő chat érhető el, a válaszidő nagyon jó.

DreamPress előnyei és hátrányai

Előnyök:
Könnyen kezelhető webhelyszerkesztő
Automatikus és igény szerinti biztonsági mentések
Ingyenes SSL Hátrányok:
Késedelmes értesítés a számlaképzésről
Az élő chat nem érhető el a nap 24 órájában

Ajánlást

A DreamPress határozottan hosszú utat tett meg, mióta eredetileg debütált évvel ezelőtt. Nagyon örülök annak, hogy a DreamHost megvalósította a hiányzó funkciókat annak érdekében, hogy a DreamPress jogszerűen kezelt WordPress-tárhely-beállítás legyen..

Kiváló a weboldalmegjelenítés és az automatikus biztonsági mentés funkció. A beépített gyorsítótárazással, ingyenes SSL-vel és az ügyfélszolgálathoz reagálva a DreamPress a WordPress legtöbb webhelyéhez is jól használható. Bár a webhely sebessége nem a leggyorsabb a kezelt WordPress-házigazdák között, a DreamPress több, mint más ismert webhely-szolgáltatókkal szemben..

Kattintson ide az új DreamPress részletekért

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector