DreamHost DreamPress-gennemgang

Dreamhost-dreampress review


Siden den første frigivelse for nogle år siden har DreamHosts optimerede eller administrerede WordPress-hosting – kaldet DreamPress – gennemgået flere iterationer og forbedringer. Med deres seneste opdatering ser det ud til, at DreamPress endelig er klar til at konkurrere med de andre topstyrede WordPress-hostingmuligheder.

Tidligere har jeg beklaget nogle af de funktioner, jeg gerne vil have, at DreamPress skulle indeholde. Nå, jeg er glad for at kunne rapportere, at DreamHost har løst alle de bekymringer, jeg har haft før. Så hvor god er DreamPress i disse dage? Her er min opdateret DreamHost DreamPress-gennemgang.

Kontoopsætning og kontrolpanel

Efter tilmelding til min DreamPress-konto skal du have en e-mail, der giver dig besked om, hvornår din konto er klargjort og klar til at bruge dig – den angivne tid er cirka 5 minutter. Desværre blev e-mailen afviklet i min spam-mappe – selvom mit websted var klar til at gå ikke længe efter at jeg tilmeldte mig.

Jeg er stadig ikke en stor fan af DreamHost-kontrolpanelet. Men det er forbedret lidt med en bedre velkomstskærm.
Dreamhost-dreampress-kontrolpanel

Et andet problem bruger et domæne, du i øjeblikket ejer et andet sted – såsom GoDaddy. Da jeg tilmeldte mig, forsøgte jeg at bruge den indstilling, der siger, at jeg vil bruge et domæne, jeg allerede ejer. Dog prøvede jeg det flere gange og modtog bare en kryptisk fejlmeddelelse. Så jeg besluttede at bruge indstillingen til at vælge et domæne senere. Det var dog en smule besvær at finde ud af, hvordan jeg skiftede mit domæne senere. Jeg måtte åbne en supportbillet, fordi live chat ikke var tilgængelig (se nedenfor for mere information om kundesupport).

Automatiske og on-demand-sikkerhedskopier af data

Jeg er meget glad for at se, at DreamHost nu inkluderer automatiske daglige databackupe med DreamPress. Og du kan også oprette on-demand-sikkerhedskopier en gang om dagen med den nye backup-funktion. Dine data-sikkerhedskopier opbevares i to uger.

Du kan få adgang til funktionen til sikkerhedskopiering af data fra dit DreamPress-dashboard.
dreampress-data-backup

Webstedsinddeling

En anden kritisk funktion til administreret WordPress-hosting, som DreamHost nu inkluderer med DreamPress, er sand webstaging. Ligesom data-sikkerhedskopier får du adgang til dit website-iscenesættelsesfunktionalitet fra DreamPress-dashboard.
dreampress-website-iscenesættelse

DreamHost har gjort et godt stykke arbejde med iscenesættelsesfunktionaliteten føjet til DreamPress. Du kan nemt oprette et iscenesættelsessted med et enkelt klik. Og det er lige så let at offentliggøre ændringer fra dit iscenesættelseswebsted til dit live-produktions WordPress-websted, samt kopiere dit live-sted til dit iscenesættelseskopi.

Du får også besked via e-mail, når:

 • Dit iscenesættelsessted er oprettet og klar til brug
 • Dit live-sted kopieres til dit iscenesættelsessted
 • Dit iscenesættelsessted kopieres til dit live websted

Iscenesættelsesprocessen fungerede godt for mig. Jeg stødte ikke på nogen problemer, og alt fungerede problemfrit og effektivt. Webstedsstaging er bestemt en af ​​DreamPress ‘bedste funktioner.

DreamPress hastighed og ydeevne

DreamHosts DreamPress viste blandede resultater i vores test. I vest, hvor vi befinder os, var hastighedsresultater meget imponerende. I andre dele af landet var webstedshastigheden imidlertid ikke så god – i det mindste for en administreret WordPress-hostingplan. Se eksempler på resultaterne nedenfor:
dreampress-speed-test-resultater

Selvom hastighedsresultaterne generelt er acceptabelt sammenlignet med andre administrerede WordPress-værter, vi har testet, rangerede DreamPress generelt på den langsommere side.

DreamHost kundesupport

I den senere tid havde kundesupporten hos DreamHost vist en stor forbedring. Efter at jeg havde tilmeldt mig DreamPress, fandt jeg dog, at der ikke var nogen live chat support tilgængelig. Tilsyneladende tilbyder de ikke adgang til døgnet rundt live chat support. Desuden modtog jeg ikke den e-mail-meddelelse, jeg skulle få, da min konto var klargjort og klar til at gå indtil to dage senere.

Jeg vil sige, at når jeg kom i kontakt med kundesupport, var teammedlemmerne bestemt hjælpsomme og meget høflige. Og når live chat er tilgængelig, er responstiderne meget gode.

DreamPress fordele og ulemper

Fordele:
Let at bruge hjemmesidens iscenesættelse
Automatiske og on-demand-sikkerhedskopier
Gratis SSL Ulemper:
Sen meddelelse om kontoforsyning
Live chat ikke tilgængelig 24/7

Henstilling

DreamPress er bestemt kommet langt, siden det oprindeligt debuterede for mange år siden. Jeg er meget glad for at se, at DreamHost har implementeret de funktioner, der manglede for at gøre DreamPress til en legitim administreret WordPress-hostingindstilling.

Webstedsstaging og automatisk sikkerhedskopiering er fremragende. Og sammen med den indbyggede cache, gratis SSL og lydhør kundesupport er DreamPress en god pasform til de fleste WordPress-websteder. Selvom webstedshastigheden ikke er den hurtigste blandt administrerede WordPress-værter, holder DreamPress mere end sin egen over for andre kendte hostingfirmaer.

Klik her for flere detaljer om den nye DreamPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map