DreamHost DreamPress gjennomgang

Dreamhost-dreampress-gjennomgang


Siden den første utgivelsen for noen år siden, har DreamHosts optimaliserte eller administrerte WordPress-hosting – kalt DreamPress – gjennomgått flere iterasjoner og forbedringer. Med deres siste oppdatering ser det ut til at DreamPress endelig er klar til å konkurrere med de andre toppstyrte WordPress-hostingalternativene.

I det siste har jeg beklaget noen av funksjonene jeg ønsker at DreamPress skal inkludere. Vel, jeg er glad for å kunne rapportere at DreamHost har tatt opp alle bekymringene jeg har hatt før. Så hvor bra er DreamPress i disse dager? Her er min oppdatert DreamHost DreamPress gjennomgang.

Kontooppsett og kontrollpanel

Etter at du har registrert deg for DreamPress-kontoen din, skal du få en e-post som melder deg om når kontoen din er klargjort og klar til bruk – oppgitt tid er omtrent 5 minutter. Dessverre avviklet e-posten i spam-mappen min – selv om nettstedet mitt var klart til å gå ikke lenge etter at jeg registrerte meg.

Jeg er fremdeles ikke en stor tilhenger av DreamHost-kontrollpanelet. Men det har forbedret seg litt med en bedre velkomstskjerm.
Dreamhost-dreampress-kontroll-panel

Et annet problem er å bruke et domene du for øyeblikket eier et annet sted – for eksempel GoDaddy. Når jeg registrerte meg, prøvde jeg å bruke alternativet som sier at jeg vil bruke et domene jeg allerede eier. Imidlertid prøvde jeg det flere ganger og fikk bare en kryptisk feilmelding. Så jeg bestemte meg for å bruke alternativet til å velge et domene senere. Imidlertid var det litt vanskelig å finne ut hvordan jeg skulle bytte domenet mitt senere. Jeg måtte åpne en supportbillett fordi live chat ikke var tilgjengelig (se nedenfor for mer informasjon om kundesupport).

Automatisk sikkerhetskopiering av data og etter behov

Jeg er veldig glad for å se at DreamHost nå inkluderer automatiske daglige sikkerhetskopier av data med DreamPress. Og du kan også lage sikkerhetskopieringer på forespørsel en gang per dag med den nye sikkerhetskopifunksjonen. Din sikkerhetskopi av data oppbevares i to uker.

Du har tilgang til funksjonen for sikkerhetskopiering av data fra DreamPress-dashbordet.
dreampress-data-backup

Staging av nettstedet

En annen kritisk funksjon for administrert WordPress-hosting som DreamHost nå inkluderer med DreamPress er ekte nettstedstaging. Som sikkerhetskopiering av data får du tilgang til staging-funksjonaliteten til nettstedet ditt fra DreamPress-dashbordet.
dreampress-nettside-oppsetning

DreamHost har gjort en god jobb med iscenesettelsesfunksjonaliteten lagt til DreamPress. Du kan enkelt opprette et iscenesettingssted med ett klikk. Og det er like enkelt å publisere endringer fra iscenesettingssiden til din liveproduksjon WordPress-webside, i tillegg til å kopiere live-nettstedet ditt til iscenesettelseskopien.

Du blir også varslet via e-post når:

 • Staging-nettstedet ditt er opprettet og klar til bruk
 • Live-nettstedet ditt er kopiert til ditt iscenesettingssted
 • Staging-nettstedet ditt er kopiert til ditt live-nettsted

Iscenesettelsesprosessen fungerte utmerket for meg. Jeg møtte ingen problemer, og alt fungerte jevnt og effektivt. Staging av nettsteder er definitivt en av DreamPress ‘beste funksjoner.

DreamPress hastighet og ytelse

DreamHosts DreamPress viste blandede resultater i testingen vår. I Vesten, der vi befinner oss, var hurtighetsresultatene veldig imponerende. I andre deler av landet var imidlertid hastigheten på nettstedet ikke like bra – i det minste for en administrert WordPress-hostingplan. Se eksempler på resultater nedenfor:
dreampress-speed-test-resultater

Selv om hurtighetsresultatene generelt er akseptable, sammenlignet med andre administrerte WordPress-verter vi har testet, rangerte DreamPress på den langsommere siden.

DreamHost kundesupport

I nyere tid hadde kundestøtten hos DreamHost vist mye forbedring. Etter at jeg meldte meg på DreamPress, fant jeg imidlertid ut at det ikke var noen live chat-støtte tilgjengelig. Tilsynelatende tilbyr de ikke tilgang til døgnet rundt live chat support. I tillegg mottok jeg ikke e-postvarslingen jeg skulle få når kontoen min var klargjort og klar til å gå før to dager senere.

Jeg vil si at når jeg kom i kontakt med kundesupport, var teammedlemmene definitivt hjelpsomme og veldig høflige. Og når live chat er tilgjengelig, er responstidene veldig gode.

Fordeler og ulemper med DreamPress

Pros:
Enkel å bruke nettstedstaging
Sikkerhetskopiering automatisk og etter behov
Gratis SSL Ulemper:
Sen varsel om fremstilling av kontoer
Live chat ikke tilgjengelig 24/7

Anbefaling

DreamPress har definitivt kommet langt siden det opprinnelig debuterte for mange år siden. Jeg er veldig glad for å se at DreamHost har implementert funksjonene som manglet for å gjøre DreamPress til et legitimt administrert WordPress-vertsalternativ.

Staging av nettstedet og automatisk sikkerhetskopiering er utmerket. Og sammen med den innebygde hurtigbufring, gratis SSL og responsiv kundestøtte, er DreamPress en god passform for de fleste WordPress-nettsteder. Selv om nettstedets hastighet ikke er den raskeste blant administrerte WordPress-verter, holder DreamPress mer enn sin egen mot andre kjente hostingfirmaer.

Klikk her for mer informasjon om den nye DreamPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map