DreamHost DreamPress -katsaus

Dreamhost-dreampress-katsaus


Ensimmäisen julkaisunsa jälkeen muutama vuosi sitten, DreamHostin optimoitu tai hallinnoitu WordPress-isäntä, nimeltään DreamPress, on käynyt läpi useita toistuksia ja parannuksia. Viimeisimmällä päivityksellä näyttää siltä, ​​että DreamPress on vihdoin valmis kilpailemaan muiden parhaiten hallittujen WordPress-isäntävaihtoehtojen kanssa.

Aikaisemmin olen valittanut joistakin ominaisuuksista, jotka haluaisin DreamPressin sisällyttävän. No, minulla on ilo ilmoittaa, että DreamHost on käsitellyt kaikki aikaisemmat huolenaiheeni. Joten kuinka hyvä DreamPress on nykyään? Tässä on päivitetty DreamHost DreamPress -katsaus.

Tilin asennus ja ohjauspaneeli

Kun olet kirjautunut DreamPress-tililleni, sinun on tarkoitus saada sähköpostiviesti, jossa ilmoitetaan, kun tilisi on varattu ja valmis käytettäväksi – ilmoitettu aika on noin 5 minuuttia. Valitettavasti sähköposti hävisi roskapostikansioonni – vaikka sivustoni oli valmis lähtemään kauan rekisteröinnin jälkeen.

En edelleenkään ole suuri DreamHost-ohjauspaneelin fani. Mutta se on hiukan parantunut paremmalla aloitusnäytöllä.
DreamHost-dreampress-ohjauspaneelin

Toinen ongelma on käyttämäsi verkkotunnuksen käyttäminen muualla – kuten GoDaddy. Rekisteröityessään yritin käyttää vaihtoehtoa, jossa sanotaan, että haluan käyttää jo omistamaani verkkotunnusta. Yritin kuitenkin useita kertoja ja sain juuri salaisen virheviestin. Joten päätin käyttää vaihtoehtoa valita verkkotunnus myöhemmin. Oli kuitenkin hieman vaivaa selvittää, kuinka vaihdan verkkotunnustani myöhemmin. Minun piti avata tukilippu, koska suorakeskustelua ei ollut saatavilla (katso alla asiakastuesta lisätietoja).

Automaattiset ja on-Demand-varmuuskopiot

Olen erittäin iloinen siitä, että DreamHost sisältää nyt automaattiset päivittäiset varmuuskopiot DreamPressin avulla. Ja voit myös luoda tilauksesta varmuuskopioita kerran päivässä uuden varmuuskopio-ominaisuuden avulla. Tietojen varmuuskopioita säilytetään kaksi viikkoa.

Voit käyttää tietojen varmuuskopiointitoimintoa DreamPress-hallintapaneelista.
dreampress-data-varmuuskopiointi

Verkkosivun vaiheistus

Toinen kriittinen ominaisuus hallitussa WordPress-isännöinnissä, joka DreamHost nyt sisältyy DreamPressiin, on totta verkkosivustojen lavastus. Tietojen varmuuskopioiden tavoin pääset verkkosivustosi vaiheiden toimintoihin DreamPress-hallintapaneelista.
dreampress-sivusto-lavastus

DreamHost on tehnyt hienoa työtä DreamPressiin lisättyjen lavastustoimintojen avulla. Voit luoda vaiheittaisen sivuston helposti yhdellä napsautuksella. Ja aivan yhtä helppoa on julkaista muutokset lavasivustostasi WordPress-verkkosivustollesi reaaliaikaisesti ja kopioida live-sivustosi lavastuskopioon.

Sinulle ilmoitetaan myös sähköpostitse, kun:

 • Lavasivustosi on luotu ja käyttövalmis
 • Live-sivustosi kopioidaan vaiheittaiseen sivustoosi
 • Lavasivustosi kopioidaan Live-verkkosivustoosi

Lavastusprosessi toimi minulle hyvin. Minulla ei ollut ongelmia ja kaikki toimi sujuvasti ja tehokkaasti. Verkkosivuston staging on ehdottomasti yksi DreamPressin parhaista ominaisuuksista.

DreamPress-nopeus ja suorituskyky

DreamHostin DreamPress osoitti erilaisia ​​tuloksia testissämme. Lännessä, missä olemme, nopeustulokset olivat erittäin vaikuttavia. Muualla maassa verkkosivustojen nopeus ei kuitenkaan ollut aivan yhtä hyvä – ainakin hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman suhteen. Katso näytteen tulokset alla:
dreampress-nopeus-testi-tulokset

Vaikka yleisesti ottaen nopeustulokset ovat varmasti hyväksyttäviä verrattuna muihin testaamiemmemme WordPress-isäntälaitteisiin, DreamPress sijoittui kaiken kaikkiaan hitaammalle puolelle.

DreamHost-asiakastuki

Viime aikoina DreamHostin asiakastuki on osoittanut paljon parannusta. Kun olen kuitenkin rekisteröitynyt DreamPressiin, huomasin, että live chat-tukea ei ollut saatavilla. Ilmeisesti he eivät tarjoa 24/7 live chat -tukea. En myöskään saanut sähköposti-ilmoitusta, jonka piti saada, kun tilini oli varattu ja valmis käyttämään vasta kaksi päivää myöhemmin..

Sanon, että kun otin yhteyttä asiakastukeen, tiimin jäsenet olivat ehdottomasti avuliaita ja erittäin kohteliaita. Ja kun live-chat on käytettävissä, vastausajat ovat erittäin hyvät.

DreamPress Plussaa ja miinusta

Plussat:
Helppo käyttää verkkosivujen lavastusta
Automaattiset ja on-Demand-varmuuskopiot
Ilmainen SSL Haittoja:
Tilin toimittamisen myöhäinen ilmoitus
Live-keskustelu ei ole käytettävissä 24/7

Suositus

DreamPress on varmasti edennyt pitkälle, koska se debytoi alun perin vuosia sitten. Olen erittäin iloinen siitä, että DreamHost on toteuttanut puuttuvat ominaisuudet tehdäkseen DreamPressistä laillisen hallitun WordPress-isännöintivaihtoehdon.

Sivustojen lataus- ja automaattisen varmuuskopioinnin toiminnot ovat erinomaiset. Ja sisäänrakennetun välimuistin, ilmaisen SSL: n ja reagoivan asiakastuen ohella DreamPress sopii hyvin useimpiin WordPress-verkkosivustoihin. Vaikka verkkosivuston nopeus ei ole nopeinta hallinnoitujen WordPress-isäntien joukossa, DreamPress pitää enemmän kuin omat vastaan ​​muita tunnettuja hosting-yrityksiä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja uudesta DreamPressistä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map