ДреамХост ДреамПресс преглед

дреамхост-дреампресс-преглед


Од свог почетног издања пре неколико година, ДреамХост-ов оптимизовани или управљани ВордПресс хостинг – који се зове ДреамПресс – претрпео је неколико итерација и побољшања. Са њиховим најновијим ажурирањем, чини се да је ДреамПресс напокон спреман да се надмеће са другим најбоље управљаним опцијама ВордПресс хостинга.

У прошлости сам говорио о неким функцијама које бих волео да укључи и ДреамПресс. Па, драго ми је што могу да пријавим да је ДреамХост решио све недоумице које сам имао раније. Колико је добар ДреамПресс ових дана? Ево ажурираног ДреамХост ДреамПресс преглед.

Подешавање налога и контролна табла

Након што сте се пријавили за мој ДреамПресс налог, требало би да добијете е-пошту са обавештењем када је ваш налог предвиђен и спреман за употребу – наведено време је отприлике 5 минута. Нажалост, адреса е-поште је запала у моју мапу нежељене поште – иако је моја веб локација била спремна за рад недуго након што сам се пријавила.

Још увек нисам велики обожаватељ ДреамХост контролне табле. Али, то је мало побољшано са бољим екраном добродошлице.
дреамхост-дреампресс-контролна табла

Други проблем је коришћење домене коју тренутно поседујете негде другде – као што је ГоДадди. Приликом пријаве покушао сам да користим опцију која каже да желим да користим домен који већ поседујем. Међутим, покушао сам то неколико пута и управо сам добио криптичну поруку о грешци. Дакле, одлучио сам да користим опцију да касније изаберем домен. Међутим, било је мало гњаваже како бих сазнао како касније пребацити мој домен. Морао сам да отворим карту за подршку јер ливе цхат није био доступан (погледајте доле за више о корисничкој подршци).

Аутоматске и резервне копије података по захтеву

Веома ми је драго што видим да ДреамХост сада укључује аутоматске сигурносне копије података са ДреамПресс-ом. Такође, можете креирати и резервне копије на захтев једном дневно помоћу нове функције израде резервних копија. Резервне копије података чувају се две недеље.

Функцији прављења сигурносних копија можете приступити са своје ДреамПресс надзорне плоче.
сигурносне копије података

Постављање веб страница

Још једна критична карактеристика за управљани ВордПресс хостинг који ДреамХост сада укључује са ДреамПресс-ом је истинска постављање веб локација. Попут сигурносних копија података, на ДреамПресс контролној табли приступате функцији постављања веб локације.
дреампресс-веб-сајт

ДреамХост је урадио сјајан посао додавањем у ДреамПресс функционалност постављања. Сајт можете лако да направите једним кликом. И једноставно је објављивати измене са веб локације у веб презентацији ВордПресс веб локације, као и копирати свој ливе сајт у копија.

Такође сте обавештени путем е-поште када:

 • Ваша веб локација је креирана и спремна за употребу
 • Ваша веб локација уживо се копира на вашу почетну страницу
 • Ваша веб локација се копира на веб локацију уживо

Процес инсценације ми је одлично успео. Нисам наишао на проблеме и све је функционисало неометано и ефикасно. Постављање веб страница је дефинитивно једна од најбољих карактеристика ДреамПресс-а.

ДреамПресс брзина и перформансе

ДреамПост ДреамПресс је показао мешовите резултате у нашем тестирању. На западу, где се налазимо, резултати брзине били су врло импресивни. Међутим, у другим деловима земље брзина веб странице није била баш добра – бар за успешни ВордПресс план хостинга. Погледајте примере резултата у наставку:
дреам-спеед-тест-резултати

Иако су генерално резултати брзине свакако прихватљиви, у поређењу с другим управљаним ВордПресс домаћинима које смо тестирали, ДреамПресс се сврстао на спорију страну.

Подршка за кориснике ДреамХост-а

У последње време корисничка подршка у ДреамХосту показала је велико побољшање. Међутим, након што сам се регистровао за ДреамПресс, установио сам да не постоји подршка за ливе цхат. Очигледно, не нуде 24/7 приступ подршци за чет уживо. Такође, нисам примио обавештење е-поште који сам требао да добијем када је мој рачун предвиђен и спреман за рад до два дана касније.

Рећи ћу да су, када сам ступио у контакт са корисничком подршком, чланови тима били дефинитивно корисни и врло љубазни. А када је доступан ливе цхат, одзивна времена су врло добра.

За и против ДреамПресс-а

Прос:
Једноставна употреба веб локација
Аутоматске и резервне копије по захтеву
Бесплатни ССЛ Против:
Касно обавештење о пружању рачуна
Ливе Цхат није доступан 24/7

Препорука

ДреамПресс је дефинитивно прешао дуг пут од када је првобитно дебитовао пре много година. Веома сам срећан што видим да је ДреамХост имплементирао функције које су недостајале да би ДреамПресс постао легитимна опција за ВордПресс хостинг хостинг.

Састављање веб странице и функционалност аутоматске израде резервних копија су одлични. Уз уграђени кеширање, бесплатни ССЛ и брзу корисничку подршку, ДреамПресс је добар погодак за већину ВордПресс веб локација. Иако брзина веб странице није најбржа међу управљаним домаћинима ВордПресс-а, ДреамПресс више него држи своје у односу на друге познате хостинг компаније.

Кликните овде за више детаља о новом ДреамПресс-у

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map