DreamHost DreamPress преглед

DreamHost-dreampress преглед


От първоначалното си издание преди няколко години, оптимизираният или управляван хостинг на WordPress на DreamHost – наречен DreamPress – претърпя няколко итерации и подобрения. С последната им актуализация изглежда, че DreamPress най-накрая е готов да се конкурира с другите най-управлявани опции за хостинг на WordPress.

В миналото съм оплаквал някои от функциите, които бих искал да включва DreamPress. Е, с удоволствие съобщавам, че DreamHost се справи с всички проблеми, които съм имал преди. И така, колко добър е DreamPress в наши дни? Ето моята актуализирана DreamHost DreamPress преглед.

Настройка на акаунта и контролен панел

След като се регистрирате за моя DreamPress акаунт, трябва да получите имейл, който да ви уведомява кога акаунтът ви е предвиден и готов за употреба – посоченото време е приблизително 5 минути. За съжаление имейлът се затвори в папката ми със спам – въпреки че сайтът ми беше готов да задейства не след дълго, когато се регистрирах.

Все още не съм голям фен на контролния панел на DreamHost. Но, той се подобри малко с по-добър екран за добре дошли.
DreamHost-dreampress-контролния панел

Друг проблем е използването на домейн, който в момента притежавате някъде другаде – например GoDaddy. При регистрацията се опитах да използвам опцията, която казва, че искам да използвам домейн, който вече притежавам. Опитах обаче няколко пъти и току-що получих криптично съобщение за грешка. Така че реших да използвам опцията да избера домейн по-късно. Въпреки това, беше малко затруднение да разбера как да превключа домейна си по-късно. Трябваше да отворя билет за поддръжка, защото чатът на живо не беше наличен (вижте по-долу за повече информация за поддръжката на клиенти).

Автоматично и резервно копие на данни при поискване

Много ми е приятно да видя, че DreamHost вече включва автоматично ежедневно архивиране на данни с DreamPress. Освен това можете да създавате резервни копия при поискване веднъж на ден с новата функция за архивиране. Вашите резервни копия на данни се съхраняват в продължение на две седмици.

Можете да получите достъп до функцията за архивиране на данни от таблото ви за DreamPress.
dreampress-Data-архиви

Постановка на уебсайтове

Друга важна характеристика за управлявания хостинг на WordPress, който DreamHost сега включва с DreamPress, е истинското поставяне на уебсайт. Подобно на архивирането на данни, вие имате достъп до функционалността за поставяне на уебсайта си от таблото за сън DreamPress.
dreampress-сайт-стадиране

DreamHost свърши страхотна работа с добавената функционалност към DreamPress. Можете лесно да създадете етапен сайт с едно щракване. И е също толкова лесно да публикувате промените от сайта за поставяне в уебсайта си на WordPress на живо, както и да копирате вашия сайт на живо в сценичното си копие.

Също така сте уведомени по имейл, когато:

 • Вашият сценичен сайт е създаден и готов за употреба
 • Вашият сайт на живо се копира на вашия етап
 • Вашият сайт за поставяне се копира на вашия уебсайт на живо

Процесът на постановка ми се справи чудесно. Не срещнах никакви проблеми и всичко работеше гладко и ефективно. Поставяне на уебсайт определено е една от най-добрите функции на DreamPress.

DreamPress скорост и производителност

DreamPress на DreamHost показа смесени резултати при нашето тестване. На Запад, където се намираме, резултатите от скоростта бяха много впечатляващи. В други части на страната обаче скоростта на уебсайта не беше толкова добра – поне за управлявания хостинг план на WordPress. Вижте примерни резултати по-долу:
dreampress от скоростта на тестовите резултати

Въпреки че като цяло резултатите за бързината със сигурност са приемливи, в сравнение с други управлявани WordPress хостове, които сме тествали, DreamPress се класира на бавната страна като цяло.

Поддръжка за клиенти на DreamHost

В последно време поддръжката на клиенти в DreamHost бележи много подобрения. Въпреки това, след като се регистрирах за DreamPress, установих, че няма налична поддръжка за чат на живо. Очевидно те не предлагат денонощен достъп до поддръжка за чат. Също така не получих известието по имейл, което трябваше да получа, когато акаунтът ми беше предвиден и готов за работа до два дни по-късно.

Ще кажа, че когато се свързах с поддръжката на клиенти, членовете на екипа определено бяха полезни и много любезни. И когато е наличен чат на живо, времето за реакция е много добро.

Плюсове и минуси на DreamPress

Професионалисти:
Лесен за използване Постановка на уебсайт
Автоматични и резервни резервни копия
Безплатен SSL Недостатъци:
Късно уведомяване за предоставяне на акаунт
Чат на живо не е достъпен 24/7

Препоръка

DreamPress определено измина дълъг път, тъй като първоначално дебютира преди години. Много се радвам да видя, че DreamHost е приложил функциите, които липсваха, за да направи DreamPress легитимна управлявана опция за хостинг на WordPress.

Поставянето на уебсайт и функцията за автоматично архивиране е отлично. Наред с вграденото кеширане, безплатен SSL и отзивчива поддръжка на клиенти, DreamPress е подходящо място за повечето уебсайтове на WordPress. Въпреки че скоростта на уебсайта не е най-бързата сред управляваните домакини на WordPress, DreamPress повече от притежава собствени спрямо други известни хостинг компании.

Кликнете тук за повече подробности относно новата DreamPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map