Αναθεώρηση DreamHost Remixer

dreamhost-remixer-κριτική


Το DreamHost έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό για τη φιλοξενία WordPress καθώς και για τα προϊόντα φιλοξενίας cloud. Με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Remixer, τώρα έχουν επίσης μια βιώσιμη λύση για τους κατόχους ιστότοπων για πρώτη φορά που θέλουν έναν ευκολότερο τρόπο δημιουργίας παρουσίας στο διαδίκτυο για τα επαγγελματικά ή προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Εδώ στο μου Αναθεώρηση DreamHost Remixer, Θα καλύψω τις δυνατότητες και τα οφέλη του προϊόντος και θα εξετάσω τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων.

Χαρακτηριστικά Remixer

 • Διαδικασία δημιουργίας εύκολης καθοδήγησης ιστότοπου
 • Σημείωση και κάντε κλικ στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας
 • Δημιουργήστε απεριόριστους ιστότοπους
 • Χωρίς όρια σελίδας
 • Θέματα φιλικά προς κινητά
 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • Δυνατότητα εξαγωγής ιστότοπου σε WordPress
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών

Δοκιμάστε το Remixer δωρεάν

Το DreamHost σας δίνει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για να δοκιμάσετε το Remixer δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε πιστωτική κάρτα ή άλλη μορφή πληρωμής σε αυτό το σημείο. Και, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε πραγματικά πώς λειτουργεί το Remixer και να αξιολογήσει εάν είναι η σωστή πλατφόρμα ιστότοπου για εσάς.

Δημιουργία του ιστότοπού σας στο Remixer

Από την αρχική κυκλοφορία του Remixer, το DreamHost απλοποίησε και απλοποίησε τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων ακόμη περισσότερο. Προηγουμένως, έπρεπε να εγγραφείτε πρώτα και στη συνέχεια να επιλέξετε και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Τώρα, όταν μεταβαίνετε στον ιστότοπο του DreamHost και στη σελίδα Remixer και ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Remixer, καθοδηγείτε αμέσως τη διαδικασία επιλογής της διάταξης του ιστοτόπου, της παλέτας χρωμάτων, του στυλ εικόνας ή της βιομηχανίας και του τύπου γραμματοσειράς.
Remixer Επιλέξτε διάταξηRemixer: Επιλογή της διάταξης του ιστότοπού σαςremixer-select-image-styleRemixer: Επιλογή κατηγορίας ιστότοπου ή στυλ εικόνας

Αφού επιλέξετε τα βασικά, εισαγάγετε τα στοιχεία εγγραφής σας. Στη συνέχεια, βρίσκεστε αμέσως στον πίνακα ελέγχου Remixer όπου μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.
remixer-create-free-λογαριασμός

Το πρόγραμμα επεξεργασίας Remixer είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε νέο κείμενο και φωτογραφίες στις σελίδες σας. Και, είναι πολύ εύκολο να αναδιατάξετε τις ενότητες στη σελίδα σας.
remixer-editor

Δημοσίευση του ιστότοπου Remixer

Δημοσίευση ιστότοπου Remixer
Μόλις ολοκληρώσετε το σχεδιασμό του νέου σας ιστότοπου, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί δημοσίευσης στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, ο ιστότοπός σας δημοσιεύεται σε μια προσωρινή διεύθυνση URL του DreamHost. Αφού πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα Remixer επί πληρωμή, θα μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με το δικό σας προσαρμοσμένο όνομα τομέα.

Αναβάθμιση σε Πρόγραμμα Remixer επί πληρωμή

Αφού συνεργαστείτε με το Remixer και δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, θα θελήσετε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας Remixer επί πληρωμή. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το Πρότυπο πρόγραμμα με 4,95 $. ή το πρόγραμμα All Access στα 7,95 $. Η διαφορά είναι ότι με το πρόγραμμα All Access λαμβάνετε λογαριασμούς email.

Μόλις αναβαθμίσετε το πρόγραμμα Remixer, μπορείτε στη συνέχεια να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, εάν θέλετε στο μέλλον.

Εξαγωγή του ιστοτόπου Remixer στο WordPress

Το Remixer είναι ιδανικό για τη δημιουργία βασικών ιστότοπων για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Ωστόσο, δεν παρέχει τόσες πολλές λειτουργίες προσθήκης όπως και ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Γι ‘αυτό είναι υπέροχο το DreamHost να έχει προσθέσει τώρα τη δυνατότητα να εξάγετε τον ιστότοπο Remixer στο WordPress.

Μόλις μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε WordPress, έχετε όλες τις λειτουργίες της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας στον ιστό. Με το WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε τύπο ιστότοπου που χρειάζεστε. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε Remixer εάν για κάποιο λόγο θέλετε να το κάνετε αυτό.

Πλεονεκτήματα του Remixer

 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών – Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
 • Δημιουργήστε απεριόριστους ιστότοπους
 • Υποστήριξη 24/7
 • Μπορεί να εξάγει ιστότοπο σε WordPress
 • Τα προγράμματα επί πληρωμή περιλαμβάνουν δωρεάν τομέα για το πρώτο έτος

Μειονεκτήματα του Remixer

 • Όχι τόσο πολλά σχέδια ιστοσελίδων όσο και άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων
 • Όχι τόσο πρόσθετη λειτουργικότητα όσο άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων

Εναλλακτικές λύσεις στο Remixer

Το DreamHost’s Remixer είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει επίσης να εξάγετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν ψάχνετε για τα ευκολότερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε το Website Builder του A2 Hosting ή το GoCentral του GoDaddy. Εάν το ενδιαφέρον σας είναι περισσότερο στο WordPress, τότε θα πρέπει επίσης να ρίξετε μια ματιά στο BoldGrid.

Σύσταση

Κατά τη γνώμη μου, το DreamHost έχει έναν νικητή στο Remixer. Πραγματικά έχουν κάνει καλή δουλειά παρέχοντας ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που ταιριάζει απόλυτα σε πιο απλούς και βασικούς τύπους ιστότοπων. Μου αρέσει επίσης ότι το DreamHost έκανε ακόμα πιο εύκολο να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός ιστότοπου με το Remixer. Και, με τη δυνατότητα εξαγωγής ιστότοπων Remixer στο WordPress, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν πιο προηγμένο και ισχυρό ιστότοπο σύμφωνα με την πλατφόρμα WordPress.

Κάντε κλικ εδώ για τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών Remixer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map