DreamHost Remixer gjennomgang

Dreamhost-remixer-gjennomgang


DreamHost har lenge blitt anerkjent for deres WordPress-hosting, så vel som sine nettskyvertsprodukter. Med sin Remixer nettstedbygger har de nå også en levedyktig løsning for første gang eiere som ønsker en enklere måte å skape et nettsted for sine forretningsmessige eller personlige interesser. Her i min DreamHost Remixer gjennomgang, Jeg vil dekke funksjonene og fordelene ved produktet og gå gjennom opprettingsprosessen for nettstedet.

Remixer-funksjoner

 • Enkel guidet oppretting av nettsteder
 • Pek og klikk på sideditor
 • Bygg ubegrensede nettsteder
 • Ingen sidegrenser
 • Mobilvennlige temaer
 • Gratis 14 dagers prøveversjon
 • Evne til å eksportere nettsted til WordPress
 • 24/7 kundestøtte

Prøver ut Remixer gratis

DreamHost gir deg en gratis prøveperiode på 14 dager for å prøve ut Remixer gratis. Du trenger ikke angi et kredittkort eller betalingsform på dette tidspunktet. Og det er en flott mulighet til å virkelig se hvordan Remixer fungerer og å vurdere om det er den rette nettstedplattformen for deg.

Opprette nettstedet ditt i Remixer

Siden den første utgivelsen av Remixer, har DreamHost strømlinjeformet og forenklet prosessen for opprettelse av nettsteder enda mer. Tidligere måtte du registrere deg først og deretter velge og tilpasse nettstedet ditt. Nå, når du går til DreamHost-nettstedet og Remixer-siden og starter din gratis prøveversjon av Remixer, blir du umiddelbart guidet gjennom prosessen med å velge nettstedlayout, fargepalett, bildestil eller bransje og skrifttype.
Remixer Velg LayoutRemixer: Velge ditt nettstedlayoutremixer-velge-image-stilRemixer: Velge nettstedets kategori eller bildestil

Når du har valgt det grunnleggende, skriver du inn registreringsinformasjonen. Du er da umiddelbart i Remixer-oversikten hvor du kan fortsette å bygge nettstedet ditt.
remixer-create-free-konto

Remixer-editoren er veldig enkel å bruke. Du kan enkelt redigere eller legge til ny tekst og bilder på sidene dine. Og det er veldig enkelt å ordne delene på siden din.
remixer-redaktør

Publisering av nettstedet ditt for Remixer

Remixer Publiser nettsted
Når du er ferdig med å designe det nye nettstedet ditt, klikker du bare på publiser-knappen øverst til høyre for å få nettstedet ditt online. I løpet av din gratis prøveperiode blir nettstedet ditt publisert på en midlertidig DreamHost-URL. Etter at du har oppgradert til en betalt Remixer-plan, kan du koble nettstedet ditt til ditt eget tilpassede domenenavn.

Oppgradering til en betalt remixer-plan

Når du har jobbet med Remixer og har opprettet nettstedet ditt, vil du oppgradere til en betalt Remixer-hostingplan. Du kan velge enten standardplanen til $ 4,95 moh. eller All Access-planen til $ 7,95 moh. Forskjellen er at du med All Access-planen får e-postkontoer.

Når du har oppgradert Remixer-planen din, kan du koble nettstedet ditt til ditt eget tilpassede domene. Du kan også eksportere nettstedet ditt til WordPress hvis du vil fremover.

Eksportere Remixer-nettstedet ditt til WordPress

Remixer er perfekt for å lage grunnleggende nettsteder for forretnings- og personlig bruk. Det gir imidlertid ikke så mange tilleggsfunksjoner som noen andre nettstedbyggere. Derfor er det flott at DreamHost nå har lagt til muligheten for deg å eksportere Remixer-nettstedet ditt til WordPress.

Når du har konvertert nettstedet ditt til WordPress, har du all funksjonaliteten til den mest populære plattformen på nettet. Med WordPress kan du bygge alle typer nettsteder du trenger. Det er også en funksjon som lar deg konvertere nettstedet tilbake til Remixer hvis du av en eller annen grunn ønsker å gjøre det.

Fordeler med Remixer

 • Veldig enkelt å bruke
 • Gratis 14 dagers prøveversjon – ikke noe kredittkort nødvendig
 • Lag ubegrensede nettsteder
 • 24/7 support
 • Kan eksportere nettsted til WordPress
 • Betalte planer inkluderer gratis domene for første året

Ulemper ved Remixer

 • Ikke så mange nettstedsdesign som andre nettstedbyggere
 • Ikke like mye funksjonalitet som andre nettstedsbyggere

Alternativer til Remixer

DreamHosts Remixer er en veldig brukervennlig nettstedbygger som også lar deg eksportere nettstedet til WordPress. Hvis du leter etter de enkleste verktøyene for oppretting av nettsteder, kan det være lurt å sjekke ut A2 Hosting’s Website Builder eller GoDaddy’s GoCentral. Hvis interessen din er mer for WordPress, bør du også ta en titt på BoldGrid.

Anbefaling

Etter min mening har DreamHost en vinner i Remixer. De har virkelig gjort en god jobb med å tilby et brukervennlig verktøy for å lage nettsteder som passer perfekt for mer enkle og grunnleggende nettsteder. Jeg liker også at DreamHost har gjort det enda enklere å komme i gang med å lage et nettsted med Remixer. Og med muligheten til å eksportere Remixer-nettsteder til WordPress, har du muligheten til å lage et mer avansert og robust nettsted nedover linjen med WordPress-plattformen.

Klikk her for din gratis Remixer 14-dagers prøveversjon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map