DreamHost Remixer pregled

dreamhost-remixer-pregled


DreamHost je že dolgo znan po njihovem gostovanju v WordPressu in njihovih izdelkih za gostovanje v oblaku. S svojim ustvarjalcem spletnih strani Remixer imajo zdaj tudi izvedljivo rešitev za lastnike spletnih strani, ki želijo lažji način ustvarjanja spletne prisotnosti za svoje poslovne ali osebne interese. Tukaj v mojem DreamHost Remixer pregled, Pokrila bom funkcije in prednosti izdelka ter prešla postopek izdelave spletnega mesta.

Funkcije Remixerja

 • Enostaven voden postopek izdelave spletnega mesta
 • Ukazajte in kliknite Urejevalnik strani
 • Izdelajte neomejeno spletno mesto
 • Brez omejitev strani
 • Teme za mobilne naprave
 • Brezplačna 14-dnevna preizkusna različica
 • Sposobnost izvoza spletnega mesta v WordPress
 • 24/7 Podpora strankam

Preizkusite Remixer brezplačno

DreamHost vam ponuja brezplačno 14-dnevno preizkusno obdobje, s katerim lahko brezplačno preizkusite Remixer. Na tem mestu vam ni treba vnašati kreditne kartice ali katerega koli plačilnega obrazca. To je odlična priložnost, da resnično vidite, kako deluje Remixer in ocenite, ali je to prava platforma za vas.

Izdelava spletnega mesta v Remixerju

Od začetne izdaje Remixerja je DreamHost še bolj poenostavil in poenostavil postopek ustvarjanja spletnega mesta. Pred tem ste se morali najprej prijaviti in nato izbrati in prilagoditi svoje spletno mesto. Zdaj, ko odprete spletno stran DreamHost in stran Remixer in začnete brezplačno preskusno različico Remixer, vas takoj vodi postopek izbire postavitve spletnega mesta, barvne palete, sloga slike ali panoge in vrste pisave.
Remixer Izberite postavitevRemixer: izbira postavitve spletnega mestaremixer-select-image-styleRemixer: Izbira kategorije spletnega mesta ali sloga slike

Ko izberete osnove, vnesete svoje podatke o prijavi. Nato ste takoj na nadzorni plošči Remixer, kjer lahko nadaljujete z izdelovanjem svojega spletnega mesta.
remixer-create-free-account

Urejevalnik Remixer je zelo enostaven za uporabo. Na svojih straneh lahko preprosto uredite ali dodate novo besedilo in fotografije. Preprost vrstni red razdelkov na vaši strani je zelo enostavno.
remixer-editor

Objava spletnega mesta Remixer

Remixer objavi spletno mesto
Ko končate z oblikovanjem novega spletnega mesta, preprosto kliknite gumb za objavo v zgornjem desnem kotu, da spletno mesto začnete delovati na spletu. Med brezplačnim poskusnim obdobjem je vaše spletno mesto objavljeno na začasnem URL-ju DreamHost. Po nadgradnji na plačljivi Remixerjev načrt boste lahko povezali svoje spletno mesto z lastnim domenskim imenom.

Nadgradnja na načrt plačljivega remiksa

Ko sodelujete z Remixerjem in ustvarite spletno mesto, boste želeli nadgraditi na plačljivi plan gostovanja Remixerja. Izberete lahko standardni načrt v vrednosti 4,95 USD na mesec. ali pa načrt All Access pri 7,95 USD na mesec. Razlika je v tem, da s programom All Access dobite e-poštne račune.

Ko nadgradite načrt Remixer, lahko spletno mesto nato povežete s svojo domeno po meri. Če boste želeli v prihodnosti, lahko svoje spletno mesto izvozite tudi v WordPress.

Izvoz spletnega mesta Remixer v WordPress

Remixer je kot nalašč za ustvarjanje osnovnih spletnih mest za poslovno in osebno uporabo. Vendar pa ne ponuja toliko funkcij, kot so nekateri graditelji spletnih mest. Zato je dobro, da je DreamHost zdaj dodal možnost, da svoje spletno mesto Remixer izvozite v WordPress.

Ko svoje spletno mesto pretvorite v WordPress, boste imeli vso funkcionalnost najbolj priljubljene platforme na spletu. Z WordPressom lahko sestavite katero koli vrsto spletnega mesta, ki jo potrebujete. Obstaja tudi funkcija, ki vam omogoča, da spletno mesto pretvorite nazaj v Remixer, če iz nekega razloga to želite storiti.

Prednosti Remixerja

 • Zelo enostaven za uporabo
 • Brezplačna 14-dnevna preizkusna različica – kreditna kartica ni potrebna
 • Ustvarite neomejeno spletno mesto
 • 24/7 Podpora
 • Lahko izvozite spletno mesto v WordPress
 • Plačani načrti vključujejo brezplačno domeno za prvo leto

Slabosti Remixerja

 • Ni tako veliko spletnih strani kot drugi graditelji spletnih mest
 • Ne toliko funkcionalnosti Addon kot drugi graditelji spletnih mest

Alternativa Remixerju

DreamHost’s Remixer je zelo preprost za uporabo ustvarjalca spletnih strani, ki vam omogoča tudi izvoz vašega spletnega mesta v WordPress. Če iščete najlažja orodja za ustvarjanje spletnih mest, boste morda želeli preveriti tudi A2 Hosting’s Builder spletnih strani ali GoDaddy’s GoCentral. Če vas zanima več WordPress-a, potem si oglejte tudi BoldGrid.

Priporočilo

Po mojem mnenju ima DreamHost zmagovalca v Remixerju. Resnično so dobro opravili z zagotavljanjem enostavnega orodja za ustvarjanje spletnega mesta, ki je popolnoma primeren za bolj preproste in osnovne vrste spletnih mest. Všeč mi je tudi, da je DreamHost še olajšal začetek ustvarjanja spletnega mesta z Remixerjem. In z možnostjo izvoza spletnih strani Remixer v WordPress lahko ustvarite bolj napredno in robustno spletno mesto v skladu s platformo WordPress.

Kliknite tukaj za brezplačno 14-dnevno preizkusno različico Remixer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map