DreamHost Remixer преглед

DreamHost-ремиксатор преглед


DreamHost отдавна е признат за хостинга си в WordPress, както и за облачните си хостинг продукти. Със своя създател на уебсайтове Remixer те вече имат и жизнеспособно решение за собствениците на уебсайтове за първи път, които искат по-лесен начин да създадат присъствие в мрежата за своите бизнес или лични интереси. Тук в моя DreamHost Remixer преглед, Ще обхвана характеристиките и предимствата на продукта и ще прегледам процеса на създаване на уебсайт.

Функции на Remixer

 • Лесен ръководен процес за създаване на уебсайт
 • Посочете и редактирайте страница Редактор
 • Създавайте неограничени уебсайтове
 • Няма ограничения за страница
 • Мобилни приятелски теми
 • Безплатен 14-дневен пробен период
 • Възможност за експортиране на уебсайт в WordPress
 • 24/7 Поддръжка на клиенти

Изпробвате Remixer безплатно

DreamHost ви предоставя безплатен 14-дневен пробен период, за да изпробвате Remixer безплатно. В този момент не е необходимо да въвеждате кредитна карта или някакъв начин за плащане. И това е чудесна възможност наистина да видите как работи Remixer и да прецените дали това е подходящата платформа за вас.

Създаване на вашия уебсайт в Remixer

От първоначалната версия на Remixer, DreamHost оптимизира и опрости процеса на създаване на сайта още повече. Преди това първо трябваше да се регистрирате и след това да изберете и персонализирате уебсайта си. Сега, когато отидете на уебсайта на DreamHost и Remixer и започнете безплатната пробна версия на Remixer, веднага се ръководите през процеса на избор на оформлението на уебсайта, цветовата палитра, стила на изображението или индустрията и типа на шрифта.
Remixer Select LayoutRemixer: Избор на оформление на вашия уебсайтремиксатор-изберете изображение стилRemixer: Избор на категория на вашия уебсайт или стил на изображение

След като сте избрали основите, след това въведете вашата регистрационна информация. След това веднага се намирате в таблото за управление на Remixer, където можете да продължите да изграждате уебсайта си.
ремиксатор-създадат свободна-сметка

Редакторът на Remixer е много лесен за използване. Можете лесно да редактирате или добавяте нов текст и снимки на своите страници. И е много лесно да пренаредите секциите на своята страница.
ремиксатор-редактор

Публикуване на вашия уеб сайт Remixer

Remixer Publish Site
След като приключите с проектирането на новия си сайт, просто кликнете върху бутона за публикуване в горния десен ъгъл, за да получите уебсайта си онлайн. По време на безплатния ви пробен период вашият сайт се публикува на временен URL адрес на DreamHost. След като надстроите до платен план за Remixer, ще можете да свържете уебсайта си със собственото си име на домейн.

Надграждане до план за платен ремиксер

След като сте работили с Remixer и сте създали уебсайта си, ще искате да надстроите до платен хостинг план на Remixer. Можете да изберете стандартния план на $ 4,95 на месец. или планът за пълен достъп при $ 7.95 на месец. Разликата е, че с плана за пълен достъп получавате имейл акаунти.

След като надстроите плана си Remixer, можете да свържете уебсайта си към собствения си персонализиран домейн. Освен това ще имате възможност да експортирате вашия сайт в WordPress, ако искате в бъдеще.

Експортиране на вашия уеб сайт Remixer в WordPress

Remixer е идеален за създаване на основни уебсайтове за бизнес и лична употреба. Той обаче не предоставя толкова функции за добавяне на функции, колкото някои други създатели на уебсайтове. Ето защо е чудесно, че DreamHost вече е добавил възможността да експортирате сайта си Remixer в WordPress.

След като преобразувате вашия сайт в WordPress, имате цялата функционалност на най-популярната платформа в мрежата. С WordPress можете да изградите всеки тип уебсайт, от който се нуждаете. Има и функция, която ви позволява да конвертирате вашия сайт обратно в Remixer, ако по някаква причина искате да го направите.

Предимства на Remixer

 • Много лесен за използване
 • Безплатен 14-дневен пробен период – не е необходима кредитна карта
 • Създавайте неограничени уебсайтове
 • 24/7 Поддръжка
 • Може да експортира уебсайт в WordPress
 • Платените планове включват безплатен домейн за първа година

Недостатъци на Remixer

 • Не толкова дизайни на уебсайтове, колкото други строители на сайтове
 • Не толкова функционалност на Addon, колкото другите строители на сайтове

Алтернативи на Remixer

Remixer на DreamHost е много лесен за използване конструктор на уебсайтове, който също ви позволява да експортирате вашия сайт в WordPress. Ако търсите най-лесните инструменти за създаване на сайтове, можете също да разгледате Builder на уебсайтове на A2 хостинг или GoCentral на GoDaddy. Ако интересът ви е повече към WordPress, тогава трябва да разгледате и BoldGrid.

Препоръка

Според мен DreamHost има победител в Remixer. Те наистина са свършили добра работа в предоставянето на лесен за използване инструмент за създаване на уебсайтове, който е идеално подходящ за по-прости и основни типове сайтове. Харесва ми също, че DreamHost направи още по-лесно да започнете да създавате уебсайт с Remixer. И с възможността да експортирате уебсайтове на Remixer в WordPress, имате възможност да създадете по-напреднал и здрав сайт надолу по линия с платформата WordPress.

Щракнете тук за вашия безплатен ремиксер 14-дневен пробен период

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector