Haastattelu Brett Dunstin kanssa – DreamHost yritysviestinnän johtaja

Brett-Dunst-Dreamhost


Yli 20 vuotta DreamHost on ollut voima web-hosting-alalla. Pääkonttorin ollessa Etelä-Kaliforniassa olemme aina olleet erityisen kiinnostuneita siitä, mitä yrityksessä tapahtuu. Brett Dunst on DreamHostin yritysviestinnän varapuheenjohtaja, ja minulla oli äskettäin tilaisuus keskustella hänen kanssaan DreamHostin nykyisestä painopistealueesta ja siitä, mitä heillä on varastossa tulevaisuutta varten.

Puhuimme web-hosting-teollisuudesta yleensä, samoin kuin DreamHost-tuotevalikoiman laajentamisesta, hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä, uudesta DreamHost Remixer -sivuston rakennuksesta, pilvipalveluista ja tietoturvasta.

Web-hosting-kissa: DreamHost on toiminut jo yli kaksi vuosikymmentä. Kuinka olet nähnyt asioiden kasvavan vuosien mittaan ja kuinka DreamHost menee näinä päivinä?
Brett Dunst: Meillä menee hienosti! Asiat ovat todella muuttuneet melko vähän sen jälkeen kun aloitimme. Aloitimme yliopiston asuntolassa, vuokraamalla palvelintilaa paikallisille yrityksille, jotka halusivat verkkosivuston. Tuolloin asiakaslähtöisyys oli: Tilaa isännöintiämme, saat tyhjän verkkohakemiston, mene vain pähkinöihin – opi HTML, se. Mutta niin ei enää ole kyse. Siellä on paljon hienoja verkkosivustojen rakentajia, jotka ovat todella automatisoineet paljon kovaa työtä, joten verkkosivun rakentaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan..

WHC: Millaisiin isännöintiasiakkaisiin DreamHost yleensä houkuttelee?
BD: Niitä on monia, monia. Ihmiset todella pitävät siitä, että olemme itsenäisiä, koska tällä toimialalla on tapahtunut niin paljon vakiintumista viimeisen vuosikymmenen aikana. Olemme myös keskittyneet todella jaloihin syihin – eli auttamaan ihmisiä omistamaan digitaalista sisältöä.

WHC: DreamHost on laajentanut tuotevalikoimaansa web-hosting-palveluiden ulkopuolelle. Voitko puhua hiukan uusista asioista, joita on keksitty?
BD: Ehdottomasti. CEPH – kehittämämme avoimen lähdekoodin tallennusjärjestelmä. Inkuboimme sitä DreamHostin sisällä. Lopulta pyöritimme sen Inktank-nimeltä konsulttiyritykseltä, autimme ihmisiä ottamaan sen käyttöön ja asentamaan sen. Se on todella hienoa. Loimme sen ratkaistaksemme ongelman, joka meillä oli. Sen sijaan, että käyttäisimme NetAppin kaltaisten yritysten räätälöityjä tallennuslaitteita, voimme käyttää hyllylaitteistoa mistä tahansa ja ottaa käyttöön vain valtavan määrän petatavujen mittaista tallennustilaa. Tuotimme tämän tuotteessa, jota kutsumme DreamObjectsiksi – se on esineiden varastointijärjestelmämme. Ihmisillä on taipumus ajatella meitä tyypillisenä jaetun hosting-yrityksenä, eivätkä he ehkä ymmärrä, että meillä on siellä monia edistyneitä palveluita, jotka olemme rakentaneet alusta alkaen.

WHC: WordPress on aina ollut iso osa DreamHostia. Kuinka näet onnistuneen WordPress-isännöinnin pelaamassa tulevaisuudessa??
BD: No, sanoit sen. WordPress on se. Se toimii noin 25%: n nykypäivän verkosta. Olemme ehdottomasti nähneet tämän heijastavan omaa asiakashyväksyntäämme. WordPress on valtava. Hallittuihin WordPress-palveluihin on selkeä kysyntä. Ihmiset eivät halua joutua asentamaan WordPressiä, pitämään sitä ajan tasalla, ylläpitämään sitä, niin. Tarjoamme palvelun nimeltä DreamPress, joka tarjoaa hallitun WordPress-asennuksen. Se todella auttaa vapauttamaan ihmiset hallitsemasta WordPress-asennusta keskittyäkseen vain sisältöön, joka johtaa liikennettä heidän sivustoonsa.

WHC: DreamHost paljasti äskettäin Remixer-verkkosivuston rakentajan. Voitko kertoa siitä meille?
BD: Remixer on tuorein tuote, jonka olemme laatineet siellä. Se on suunniteltu täyttämään tarve jossain WordPressin ja verkkosivustojen rakentajien välillä. Tällä hetkellä verkkosivustojen rakentajat – markkinoilla on paljon vakiintuneita toimijoita ja kaikki ovat erittäin kypsiä ja erittäin voimakkaita – mutta melkein erehdyksessä. Se on eräänlainen pelottava uusille käyttäjille, jotka ehkä vain haluavat esimerkiksi yhden sivun verkkosivuston. Niiden ei tarvitse välttämättä napsauttaa 20 erilaista kirjasin- tai clipart-valintaa. Keskitymme Remixerin rakentamiseen olematta ollut kilpailla näiden kavereiden kanssa, koska he tekevät paljon. Halusimme keskittyä erittäin suoraan verkkosivuston käyttöönoton helppoon ja nopeaan tekemiseen.

WHC: Cloud computing on edelleen yksi mielenkiintoisimmista alueista isäntäteollisuudessa. DreamHost on aina ollut suuri pilvipalveluiden ylläpitämisessä ja pilvitallennuksessa DreamCompute- ja DreamObjects-sovellusten avulla. Mitä näet pilvipalvelun ylläpidossa?
BD: Se on kiinnostavaa. Tyypillinen web-hosting-asiakas ei ole kaikki, joka on kiinnostunut pilvipalvelusta. He saattavat ajatella esimerkiksi Apple iCloudia. Joten on ollut haastava selittää tämä ehdotus perinteisille isännöiville asiakkaille. Mutta ne, joilla on taipumus kasvattaa perinteistä majoitusta, ymmärtävät sen arvon ja ovat olleet melko vastaanottavaisia ​​sille.

WHC: Turvallisuus on suuri huolenaihe monina näinä päivinä. Mitä voitte kertoa meille joistakin turvaominaisuuksista ja menettelyistä, joita DreamHost käyttää?
BD: Meillä on talossa melko uskomaton sisäisen turvallisuuden ryhmä. He ovat todella viettäneet paremman osan viime vuosikymmenestä rakentamalla omia havaitsemis- ja uhkienhallintavälineitä, joita päivitetään jatkuvasti. Joten mitä teimme viime vuonna, pystyimme ottamaan sen työkalun, jolla on melkein vuosikymmenen kovaa työtä, ja tekemään siitä asiakkaalle suunnatun työkalun. Joten asiakkaat voivat nyt valita nämä säännölliset automatisoidut turvatarkistukset käyttämällä täsmälleen samaa heuristiikkaa, jota sisäisen turvallisuuden ryhmämme käyttää tarkistamaan sivustonsa säännöllisesti.

WHC: Mitä tulee tulevaisuudessa DreamHostissa?
BD: Luulen, että näet paljon enemmän keskittymistä Remixeriin. Tässä vaiheessa kuuntelemme asiakkaidemme palautetta. Suunnittelemme tulevaisuuden etenemissuunnitelman, kuinka voimme parantaa sitä. Ylläpito WordPress: Emme aio vain pysähtyä DreamPressin kanssa. Jatkamme parantamaan sitä käyttämällä samaa asiakaspalautetta ja -ohjeita auttamaan meitä ohjaamaan alusta. Joten, iso painopisteemme on WordPressissä, sanoisin.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja DreamHost-palveluista

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map