Interviu cu Brett Dunst – DreamHost VP al comunicațiilor corporative

-Dunst-brett Dreamhost


De peste 20 de ani, DreamHost este o forță în industria de gazduire web. Cu sediul în sudul Californiei, am avut întotdeauna un interes special pentru ceea ce se întâmplă la companie. Brett Dunst este VP de comunicații corporative la DreamHost și am avut recent șansa de a discuta cu el despre accentul actual al DreamHost și despre ceea ce au în magazin pentru viitor..

Am vorbit despre industria de găzduire web în general, precum și despre extinderea liniei de produse DreamHost, găzduirea WordPress administrată, noul constructor de site-uri DreamHost Remixer, cloud computing și securitate.

Web Gazduire Cat: DreamHost funcționează de peste două decenii acum. Cum ai văzut că lucrurile cresc în timp și cum se desfășoară DreamHost în aceste zile?
Brett Dunst: Ne descurcăm minunat! Lucrurile s-au schimbat într-adevăr destul de mult de când am început. Am început într-o cameră de cameră din colegiu, care închiriază spațiu server întreprinderilor locale care doreau un site web. Pe atunci, orientarea către client a fost: Înscrieți-vă pentru găzduirea noastră, primiți un director web gol, pur și simplu mergeți nuanțe – învățați HTML, asta este. Dar nu mai este atât de cazul. Există o mulțime de construitori de site-uri web grozave care au automatizat foarte mult munca grea, ceea ce face mai ușoară și mai rapidă ca niciodată construirea unui site web.

WHC: Ce tipuri de clienți de găzduire tinde să atragă DreamHost?
BD: Există multe, multe nișe. Oamenilor le place foarte mult că suntem independenți, deoarece în această industrie au existat atât de multe consolidări în ultimul deceniu. De asemenea, ne-am concentrat cu adevărat pe cauza noastră nobilă – adică să ajutăm oamenii să dețină conținutul digital.

WHC: DreamHost și-a extins linia de produse dincolo de găzduirea web. Puteți vorbi puțin despre unele lucruri noi care au apărut?
BD: Absolut. CEPH – un sistem de stocare open source pe care l-am dezvoltat. L-am incubat în DreamHost. Am sfârșit prin a o roti dintr-o companie de consultanță numită Inktank, am ajutat oamenii să o implementeze și să se instaleze. Este foarte grozav. L-am creat pentru a rezolva o problemă pe care am avut-o. În loc să folosim hardware de stocare personalizat de la companii precum NetApp, putem folosi hardware-ul de pe raft de oriunde și implementa doar o stocare de date pe scară largă de petabyte. Am produs asta într-un produs pe care îl numim DreamObjects – este sistemul nostru de stocare a obiectelor. Oamenii tind să se gândească la noi ca la o companie obișnuită de găzduire partajată și este posibil să nu își dea seama că avem multe servicii avansate acolo, pe care le-am construit de la sol..

WHC: WordPress a fost întotdeauna o mare parte a DreamHost. Cum vedeți că găzduirea WordPress a reușit să se joace în viitor?
BD: Ei bine, ai spus-o. WordPress este. Acesta alimentează ceva de genul 25% din web astăzi. Cu siguranță, acest lucru s-a reflectat în propria adopție a clienților. WordPress este imens. Există o cerere certă pentru servicii WordPress gestionate. Oamenii nu vor să instaleze WordPress, să-l țină la curent, să-l mențină, așa ceva. Oferim un serviciu numit DreamPress care oferă o instalare WordPress gestionată. Într-adevăr ajută eliberarea oamenilor de la gestionarea instalării WordPress pentru a se concentra doar pe conținutul lor care va conduce traficul pe site-ul lor.

WHC: DreamHost și-a prezentat recent constructorul de site-uri Remixer. Ne puteți spune despre asta?
BD: Remixer este ultimul produs pe care l-am pus acolo. Este conceput pentru a satisface nevoia undeva între WordPress și constructorii de site-uri web. În prezent, constructorii de site-uri web – există o mulțime de jucători consacrați pe piață și există toți extrem de maturi și extrem de puternici, dar aproape că sunt o eroare. Este un fel de intimidare pentru noii utilizatori care doresc doar un site web de pagină, de exemplu. Nu este neapărat nevoie să faceți clic pe 20 de opțiuni de fonturi diferite sau în clipart-uri. Obiectivul nostru de a construi Remixer a fost să nu concureze cu acei oameni, deoarece fac multe. Am vrut să ne concentrăm foarte direct pe simplificarea și rapiditatea implementării unui site web.

WHC: Cloud computingul continuă să fie unul dintre cele mai interesante domenii ale industriei de găzduire. DreamHost a fost întotdeauna mare în ceea ce privește găzduirea și stocarea în cloud cu DreamCompute și DreamObjects. Ce vedeți cu cloud hosting în mod avansat?
BD: E interesant. Clientul tipic de găzduire web nu este tot ceea ce este interesat de găzduirea în cloud. S-ar putea să se gândească la Apple iCloud, de exemplu. Deci, a fost un fel de provocare de a explica această propunere clienților tradiționali de găzduire. Dar cei care tind să depășească găzduirea tradițională înțeleg valoarea pe care o aduce și au fost destul de receptivi la aceasta.

WHC: Securitatea este o mare preocupare pentru multe zile. Ce ne puteți spune despre unele dintre caracteristicile și procedurile de securitate pe care le utilizează DreamHost?
BD: Avem o echipă de securitate internă destul de uimitoare în casă. Aceștia au petrecut de fapt cea mai bună parte a ultimului deceniu construindu-și propriile instrumente de detectare și atenuare a amenințărilor, care sunt actualizate constant. Deci, ceea ce am făcut în ultimul an este că am reușit să luăm acel instrument care a avut aproape un deceniu de muncă asiduă în el și să-l transformăm într-un instrument orientat către clienți. Astfel, clienții sunt acum capabili să opteze pentru a avea aceste scanări automate de securitate automată folosind aceeași euristică pe care o folosește echipa noastră de securitate internă pentru a-și verifica site-urile în mod regulat.

WHC: Ce apare în viitor la DreamHost?
BD: Cred că veți vedea mult mai mult accentul pe Remixer. În acest moment ascultăm feedback-ul clienților noștri. Ne gândim cum îl putem îmbunătăți, planificând foaia de parcurs pentru viitor. WordPress gestionat: nu vom opri doar cu DreamPress. Vom continua să îmbunătățim acest lucru folosind același feedback și direcție pentru clienți pentru a ne ajuta să conducem nava. Așa că, accentul nostru cel mai important este WordPress.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre serviciile DreamHost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector