Intervju med Brett Dunst – DreamHost VP for Corporate Communications

brett-Dunst-Dreamhost


I over 20 år nå har DreamHost vært en styrke i webhotellbransjen. Som hovedkontor i Sør-California, har vi alltid hatt en spesiell interesse for hva som skjer med selskapet. Brett Dunst er administrerende direktør for bedriftskommunikasjon hos DreamHost, og jeg hadde nylig en sjanse til å chatte med ham om DreamHosts nåværende fokus og hva de har i vente for fremtiden.

Vi snakket om webhotellbransjen generelt, samt utvidelsen av DreamHosts produktlinje, administrerte WordPress-hosting, den nye DreamHost Remixer nettstedsbyggeren, cloud computing og sikkerhet.

Webhotellkatt: DreamHost har vært i virksomhet i over to tiår nå. Hvordan har du sett ting vokse med årene, og hvordan går det med DreamHost i disse dager?
Brett Dunst: Vi har det bra! Ting har virkelig endret seg ganske mye siden vi startet. Vi startet i et studenthjem med utleie av serverplass til lokale bedrifter som ønsket et nettsted. Da var kundeorienteringen: Registrer deg for hosting, du får en tom webkatalog, bare gå nøtt – lær HTML, det er det. Men det er ikke så mye lenger. Det er mange flotte nettstedbyggere der ute som virkelig har automatisert mye av det harde arbeidet, noe som gjør det enklere og raskere enn noen gang å bygge et nettsted.

WHC: Hvilke typer hostingkunder pleier DreamHost å tiltrekke seg?
BD: Det er mange, mange nisjer. Folk liker virkelig at vi er uavhengige fordi det i denne bransjen har vært så mye konsolidering det siste tiåret. Vi har også virkelig fokusert på vår edle sak – det vil si å hjelpe folk med å eie sitt digitale innhold.

WHC: DreamHost har utvidet produktlinjen sin utover webhotell. Kan du snakke litt om noen av de nye tingene som har kommet opp?
BD: Absolutt. CEPH – et open source lagringssystem som vi utviklet. Vi inkuberte den inne i DreamHost. Vi endte med å snurre det av et konsulentselskap som heter Inktank, hjalp folk med å distribuere det og få installert. Det er virkelig flott. Vi opprettet den for å løse et problem som vi hadde. I stedet for å bruke tilpasset lagringsmaskinvare fra selskaper som NetApp, kan vi bruke sokkelmaskinvaren hvor som helst og distribuere bare enorm datalagring i petabyte. Vi produserte det i et produkt som vi kaller DreamObjects – det er vårt objektlagringssystem. Folk har en tendens til å tenke på oss som et typisk delt hostingfirma og skjønner kanskje ikke at vi har mange avanserte tjenester der ute som vi har bygd fra grunnen av.

WHC: WordPress har alltid vært en stor del av DreamHost. Hvordan ser du administrert WordPress-hosting spille ut i fremtiden?
BD: Vel, du sa det. WordPress er det. Det gir noe sånt som 25% av nettet i dag. Vi har definitivt sett det gjenspeiles i vår egen kundeadopsjon. WordPress er stort. Det er en klar etterspørsel etter administrerte WordPress-tjenester. Folk ønsker ikke å måtte installere WordPress, holde det oppdatert, vedlikeholde det, sånt. Vi tilbyr en tjeneste som heter DreamPress som gir en administrert WordPress-installasjon. Det hjelper virkelig å frigjøre folk fra å administrere installasjonen av WordPress til faktisk bare å fokusere på innholdet deres som kommer til å føre trafikk til nettstedet deres.

WHC: DreamHost avslørte nylig sin Remixer nettstedbygger. Kan du fortelle oss om det?
BD: Remixer er det siste produktet vi har lagt ut der. Den er designet for å fylle et behov et sted mellom WordPress og nettstedbyggere. Akkurat nå er nettstedbyggere – det er mange etablerte aktører i markedet og der er alle ekstremt modne og ekstremt kraftige – men nesten til en feil. Det er litt skremmende for nye brukere som kanskje bare vil ha et nettsted på én side for eksempel. De trenger ikke nødvendigvis å klikke gjennom 20 forskjellige skriftvalg eller utklippvalg. Fokuset vårt med å bygge Remixer har ikke vært å konkurrere med disse gutta fordi de gjør mye. Vi ønsket å fokusere veldig direkte på å gjøre det enkelt og veldig raskt å distribuere et nettsted.

WHC: Cloud computing fortsetter å være et av de mest interessante områdene i vertsindustrien. DreamHost har alltid vært stor på skyhosting og skylagring med DreamCompute og DreamObjects. Hva ser du med skyhosting på fremover basis?
BD: Det er interessant. Den typiske webhotellkunden er ikke alle som er interessert i skyhosting. De kan tenke på Apple iCloud for eksempel. Så det har vært en utfordring å forklare forslaget til tradisjonelle vertskunder. Men de som har en tendens til å vokse ut av tradisjonell hosting, forstår verdien av det og har vært ganske mottakelige for det.

WHC: Sikkerhet er en stor bekymring for mange i disse dager. Hva kan du fortelle oss om noen av sikkerhetsfunksjonene og prosedyrene som DreamHost bruker?
BD: Vi har et ganske utrolig internt sikkerhetsteam i hus. De har faktisk brukt den bedre delen av det siste tiåret på å bygge sine egne oppdagelses- og trusselreduserende verktøy som kontinuerlig oppdateres. Så det vi gjorde det siste året, var at vi kunne ta det verktøyet som nesten ti år med hardt arbeid ble lagt ned i det og gjort det til et kundevennlig verktøy. Så kundene kan nå velge å få disse vanlige automatiserte sikkerhetsskannene ved å bruke nøyaktig samme heuristikker som vårt interne sikkerhetsteam bruker for å revidere nettstedene deres jevnlig.

WHC: Hva kommer fremover på DreamHost?
BD: Jeg tror du kommer til å se mye mer fokus på Remixer. På dette tidspunktet lytter vi til kundens tilbakemeldinger. Vi finner ut hvordan vi kan forbedre det og planlegger veikartet for fremtiden. Administrert WordPress: Vi kommer ikke bare til å slutte med DreamPress. Vi kommer til å fortsette å forbedre det ved å bruke samme tilbakemelding og retning fra kundene for å hjelpe oss med å styre skipet. Så det store fokuset vårt er WordPress vil jeg si.

Klikk her for mer informasjon om DreamHost Services

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map