Pressable vs DreamPress (maj 2020)

Vizita e-pressable Vizita e-dreampress


Në këtë krahasim të Pressable vs DreamPress, do të shohim se cila është zgjidhja më e mirë për hostimin e menaxhuar të WordPress. DreamHost është një nga kompanitë pritëse të rekomanduara nga WordPress.org, dhe ato vazhdimisht kanë përmirësuar produktin e tyre DreamPress WordPress që nga debutimi i tij. Sidoqoftë, Pressable është bërë një nga opsionet më mbresëlënëse të hostimit të WordPress. Pra, le të shohim se si Pressable dhe DreamPress përputhen me të vërtetë dhe cili është më i mirë për faqet tuaja të WordPress.

Detaje të shtypshme vs DreamPress

Fitues

CategoryPressablepressableDreamPressDreamPressComments
Setup fitues Koha e sigurimit të faqes në internet të Pressable është e shkëlqyeshme.
Paneli i kontrollit fitues Paneli i kontrollit i shtypshëm është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
Qendrat e të dhënave fitues DreamHost ka qendra të të dhënave në 3 lokacione të ndryshme të Sh.B.A..
Shpejtësia e faqes në internet fitues Shikoni më poshtë
Karakteristikat e sigurisë fitues Pressable përfshin skanimin dhe heqjen e malware, kontrollet e integritetit dhe zbulimin e ndërhyrjes.
Rikthim dhe rivendosje të të dhënave fitues Pressable përfshin dy metoda të ruajtjes dhe rivendosjes.
Përditësime automatike fitues fitues Tie. Të dyja përfshijnë azhurnime automatike të WordPress.
Servers fitues
rrjet fitues
Zhvillimi i WordPress fitues Pressable përfshin mënyrat e klonimit, zhvillimit dhe prodhimit të faqes në internet, si dhe aftësinë për të dhënë akses të bashkëpunëtorit.
SSL fitues fitues Tie. Të dy ofrojnë Certifikata SSL falas.
burime fitues
vënie në skenë fitues As nuk siguron skenë të vërtetë, por Pressable siguron modalitetet e zhvillimit / prodhimit. Shikoni më poshtë.
Ndihma për klientët fitues DreamHost ofron mbështetje 24 7. Shikoni më poshtë
Garancia e kthimit të parave fitues DreamHost përfshin 30 ditë garanci për kthimin e parave.
Çmimi / Value fitues Pressable ju lejon të presni më shumë faqe në internet dhe përfshin më shumë karakteristika.

Shpejtësia dhe performanca e faqes në internet

Shtë një telefonatë e ngushtë kur krahason Pressable dhe DreamPress. Shpejtësia e faqes në internet është shumë e mirë, dhe pothuajse identike në disa rajone. Pressable ka optimizuar patjetër serverët e tyre dhe mjedisin për WordPress, dhe DreamHost përfshin Memcached, Llak dhe OPcache me DreamPress.
pressable-speed-test-results
dreampress-speed-test

Në përgjithësi, Pressable ishte pak më shpejt se DreamPress. Por përsëri, diferenca ishte minimale. Sidoqoftë, ne do t’i japim Pressable një avantazh të vogël këtu.

Skenimi i faqes në internet

Fatkeqësisht, skenimi i vërtetë i faqes në internet nuk është përfshirë me Pressable ose DreamPress. Pressable mundëson që të kaloni ndërmjet mënyrave të zhvillimit dhe prodhimit, ku caching dhe CDN juaj janë të paaftë gjatë zhvillimit dhe testimit. Nuk është me të vërtetë një platformë skenike plotësisht funksionale, por është më shumë sesa të merrni me DreamPress, i cili nuk përfshin asnjë skenë të asnjë lloji.

Pra, në këtë kategori Pressable është fituesi.

Rikthim dhe rivendosje të të dhënave

Të dy Pressable dhe DreamPress ofrojnë kopje rezervë të të dhënave përmes Jetpack — i cili është përfshirë me të dy planet e tyre të pritjes. Për më tepër, me Pressable ju gjithashtu keni mundësinë të aktivizoni kopjimin e të dhënave përmes panelit tuaj të kontrollit, megjithatë do t’ju duhet të krijoni një llogari Amazon ose Rackspace.

Për shkak se ato ofrojnë metoda të shumta rezervë, Pressable është fituesi këtu.

Ndihma për klientët

DreamHost ka përmirësuar shumë mbështetjen e tyre me DreamPress që nga testimi im fillestar i tij. Në fakt, ata janë ndoshta pritësit më të përmirësuar të menaxhuar të WordPress në lidhje me mbështetjen e klientëve. Koha e reagimit është përmirësuar shumë, dhe agjentët mbështetës janë në pikë. Dhe, mbështetja e klientit DreamHost është në dispozicion 24 × 7 përmes telefonit, postës elektronike ose bisedës live.

Pressable gjithashtu ofron mbështetje të ekspertëve të WordPress, dhe gjithashtu kam qenë i kënaqur me rezultatet. Sidoqoftë, ata aktualisht nuk ofrojnë mbështetje 24 7 përmes bisedës live. Prandaj, në këtë kategori, DreamPress është fituesi.

Pressable
Pressable
planet:

 • Personal (25 dollarë)
  5 Uebfaqe / Ruajtje 100 GB
 • Fillestar (45 muaj më parë)
  10 Uebfaqe / Ruajtje e Pafund
 • Pro (90 dollarë)
  20 Uebfaqe / Ruajtje e Pafund
 • Agjensia (225 dollarë në muaj)
  50 Uebfaqe / Ruajtje e Pafund

Qendrat e të dhënave: Texas, SH.B.A.
Domain falas ?: jo
Garancia e kthimit të parave: Gjykimi 15 ditor

Avantazhet e shtypjes

 • Tipari i modës së zhvillimit / prodhimit
 • Klonimi i faqes në internet për krijimin më të shpejtë të sitit
 • Rrjeti i Dorëzimit të Përmbajtjes
 • Le të Certifikojmë SSL Certifikatat
 • Aftësia e qasjes së bashkëpunëtorit
 • Optimizimi i faqes së serverit
 • Skanimi dhe heqja e malware
 • Premium Jetpack
 • Mbështetje e përkushtuar WordPress

Klikoni këtu për më shumë detaje mbi shtypjen

DreamPress
DreamPress
planet:

 • Themelore (16,95 $)
  1 Uebfaqe / Ruajtje 5 GB
 • Plus (24,95 dollarë në muaj)
  1 Uebfaqe / 10 GB Ruajtje
 • Avancuar ($ 35,95 hënë)
  3 Uebfaqe / Ruajtje 15 GB

Qendrat e të dhënave: Irvine, CA; Ashburn, VA; dhe Hillsboro, OSE
Domain falas ?: jo
Garancia e kthimit të parave: 30 dite

Avantazhet e DreamPress

 • Platforma e Re
 • Shkallëzimi i burimeve për pikat e trafikut
 • Skanimi dhe riparimi ditor i malware (nuk përfshihet me planin themelor)
 • Temat Premium WordPress (Nuk përfshihen me planin themelor)
 • Mbështetje telefonike e portierit (nuk përfshihet me planin themelor)

Klikoni Këtu për më shumë detaje në DreamPress

rekomandim

DreamPress ka bërë përparime të mëdha kohët e fundit në ofrimin e një opsioni premium pritës për faqet e WordPress. Nëse po kërkoni vetëm strehimin për një sit të vetëm, atëherë unë me siguri do të zgjedh DreamPress midis këtyre dy hosteve. Sidoqoftë, për shkak se Pressable është i përshtatshëm për të gjitha llojet e instalimeve të WordPress (nga faqet e vetme tek agjensitë), ata janë fituesit në këtë krahasim.

Pressable është veçanërisht i përshtatshëm për kërkesat e shumta të faqes në internet WordPress. Kështu që, në përgjithësi, unë do të rekomandoja Pressable over DreamPress. Shihni vlerësimet e rishikimit tonë të shtypshëm më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector