Revizuire DreamHost Remixer

Dreamhost-remixer-recenzie


DreamHost este recunoscut de multă vreme pentru găzduirea lor WordPress, precum și pentru produsele lor de hosting de tip cloud. Cu constructorul lor de site-uri Remixer, aceștia au acum și o soluție viabilă pentru proprietarii de site-uri web care doresc o modalitate mai ușoară de a crea o prezență web pentru interesele lor de afaceri sau personale. Aici în al meu Revizuire DreamHost Remixer, Voi acoperi caracteristicile și avantajele produsului și voi trece peste procesul de creare a site-ului web.

Caracteristici remixer

 • Proces ușor de creare a site-ului web
 • Indicați și faceți clic pe Editorul paginii
 • Construiți site-uri web nelimitate
 • Fără limite de pagină
 • Teme mobile prietenoase
 • Încercare gratuită de 14 zile
 • Posibilitatea de a exporta site-ul web către WordPress
 • Suport clienți 24/7

Încercați Remixer gratuit

DreamHost vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru a încerca Remixer gratuit. Nu este necesar să introduceți un card de credit sau vreun formular de plată în acest moment. Și este o oportunitate excelentă de a vedea cu adevărat cum funcționează Remixer și de a evalua dacă este cea mai potrivită platformă web.

Crearea site-ului dvs. web în Remixer

De la lansarea inițială a Remixer, DreamHost a simplificat și a simplificat și mai mult procesul de creare a site-ului. Anterior, trebuia să vă înscrieți mai întâi, apoi să selectați și să personalizați site-ul. Acum, când accesați site-urile DreamHost și pagina Remixer și începeți proba dvs. gratuită Remixer, sunteți îndrumat imediat în procesul de selectare a machetei site-ului, a paletei de culori, a stilului de imagine sau a industriei și a tipului de font..
Dispozitiv de selectare a remixeruluiRemixer: selectarea aspectului site-ului dvs. webremixer-alege-imagine în stilulRemixer: alegerea categoriei site-ului sau a stilului de imagine

După ce ați selectat elementele de bază selectate, introduceți informațiile de înscriere. Vă aflați imediat imediat în tabloul de bord Remixer, unde puteți continua să vă construiți site-ul.
remixer-create-free-cont

Editorul Remixer este foarte ușor de utilizat. Puteți edita cu ușurință sau adăuga text și fotografii noi în paginile dvs. Și este foarte ușor să reordonați secțiunile de pe pagina dvs..
remixer-editor

Publicarea site-ului dvs. web Remixer

Remixer Publicare site
După ce ați terminat de proiectat noul site, trebuie doar să faceți clic pe butonul de publicare din colțul din dreapta sus pentru a obține site-ul online. În perioada de încercare gratuită, site-ul dvs. este publicat pe o adresă URL DreamHost temporară. După ce faceți upgrade la un plan remixer plătit, veți putea conecta site-ul dvs. web cu propriul dvs. nume de domeniu personalizat.

Modernizarea la un plan remixor plătit

După ce ați lucrat cu Remixer și ați creat site-ul dvs. web, veți dori să faceți upgrade la un plan de găzduire Remixer plătit. Puteți alege fie planul standard la 4,95 USD. sau planul All Access la 7,95 USD lunar. Diferența este că cu planul All Access obțineți conturi de e-mail.

După ce actualizați planul Remixer, puteți conecta site-ul dvs. la propriul dvs. domeniu personalizat. De asemenea, veți avea apoi posibilitatea de a exporta site-ul dvs. pe WordPress dacă doriți în viitor.

Exportarea site-ului Remixer către WordPress

Remixer este perfect pentru crearea de site-uri web de bază pentru afaceri și de uz personal. Cu toate acestea, nu oferă funcții suplimentare la fel de mulți alți construitori de site-uri. Acesta este motivul pentru care este minunat că DreamHost a adăugat acum posibilitatea de a exporta site-ul Remixer pe WordPress.

După ce vă convertiți site-ul în WordPress, aveți toate funcționalitățile celei mai populare platforme de pe web. Cu WordPress, puteți construi orice tip de site web de care aveți nevoie. Există, de asemenea, o funcție care vă permite să convertiți site-ul dvs. în Remixer dacă, din anumite motive, doriți să faceți asta.

Avantajele Remixer

 • Foarte ușor de utilizat
 • Încercare gratuită de 14 zile – nu este nevoie de card de credit
 • Creați site-uri web nelimitate
 • Suport 24/7
 • Poate exporta site-ul web către WordPress
 • Planurile plătite includ Domeniul gratuit pentru primul an

Dezavantaje ale Remixer

 • Nu la fel de multe proiecte de site-uri ca alți constructori de site-uri
 • Nu la fel de multă funcționalitate suplimentară ca alți constructori de site-uri

Alternative la Remixer

Remixer-ul DreamHost este un constructor de site-uri foarte ușor de utilizat, care vă permite, de asemenea, să exportați site-ul dvs. către WordPress. Dacă sunteți în căutarea celor mai ușoare instrumente de creare a site-urilor, ar putea să doriți să consultați și Web Builder-ul A2 Gazduire sau GoDaddy GoCentral. Dacă interesul dvs. este mai mult pentru WordPress, atunci ar trebui să aruncați o privire și la BoldGrid.

Recomandare

În opinia mea, DreamHost are un câștigător în Remixer. Au făcut cu adevărat o treabă bună în furnizarea unui instrument de creare a site-urilor ușor de utilizat, care se potrivește perfect pentru tipuri de site-uri mai simple și de bază. Îmi place, de asemenea, că DreamHost a făcut și mai ușor să începi să creezi un site web cu Remixer. Și, cu posibilitatea de a exporta site-uri web Remixer pe WordPress, aveți posibilitatea de a crea un site mai avansat și mai robust în linie cu platforma WordPress.

Faceți clic aici pentru proba dvs. remixer gratuită de 14 zile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map