Drukbare recensie

persbare recensie


Als je op zoek bent Drukbare recensies, hier is mijn persoonlijke ervaring met hun Managed WordPress Hosting. Pressable, opgericht in 2010, is snel uitgegroeid tot een van de indrukwekkender beheerde WordPress-hosts. In mijn Drukbare recensie, we gaan kijken naar het opzetten van een nieuwe WordPress-site en welke functies je krijgt.

Drukbare hostingplannen

persbare-hostingplannen
Pressable is geschikt voor alle soorten WordPress-websites – van blogs en kleinere sites tot en met complexere websites en sites voor bureauklanten.

Pressable heeft vier verschillende Managed WordPress Hosting-abonnementen beschikbaar:
Persoonlijk – Laat je 5 websites hosten.
Beginner – Hiermee kunt u 10 websites hosten.
Pro – Bevat meer bronnen en stelt u in staat 20 sites te hosten.
Agentschap – Hiermee kunt u 50 sites voor klanten maken.
Enterprise-oplossingen zijn ook verkrijgbaar bij Pressable.

Drukbare Hosting-functies

De Managed WordPress Hosting-abonnementen van Pressable zitten boordevol indrukwekkende functies. In combinatie met het aantal websites dat u met elk plan kunt maken, krijgt u veel waarde bij elk hostingniveau (persoonlijk, starter, pro, bureau). Onder de functies die zijn inbegrepen bij uw Pressable hostingplan zijn:

 • Functie ontwikkeling / productie
 • Website klonen voor snellere site-creatie
 • Content Delivery Network
 • Laten we SSL-certificaten versleutelen
 • Toegang tot samenwerking
 • Website caching
 • Server Side Optimization
 • Scannen en verwijderen van malware
 • Jetpack Premium
 • Toegewijde WordPress-ondersteuning

Aanmelden bij Pressable

drukbare aanmelding
Pressable geeft u een gratis proefperiode van 15 dagen waarin u hun hosting kunt testen. U moet echter wel uw creditcardgegevens invoeren om u aan te melden. Het aanmeldingsproces was heel eenvoudig en u ontvangt vervolgens een e-mail om uw e-mail te verifiëren en een welkomstbericht. Nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd, kunt u direct aan de slag met het maken van uw website.

Je bent welkom e-mail bevat ook links naar een gratis eBook over hoe Pressable je kan helpen slagen, de Pressable Knowledge Base en de chatondersteuning van Pressable.
persbare welkomstmail

Website provisioning tijd

Ik hou van de manier waarop Pressable het maken van WordPress-sites heeft ingesteld. U kunt eerst een website maken in Ontwikkelingsmodus waar u dingen kunt bouwen en testen. U ontvangt uw inloggegevens in een e-mailbericht wanneer u de staging-site maakt. Wanneer u wilt dat uw website live gaat, verbindt u uw domein en stelt u het in als het primaire domein voor uw site. Vervolgens kunt u uw website instellen op de productiemodus waar caching en uw CDN actief zijn.

De tijd voor het inrichten van de website van Pressable was uitstekend, aangezien mijn website vrijwel onmiddellijk werd gemaakt en beschikbaar was in de ontwikkelingsmodus.

Het configuratiescherm van Pressable

drukbaar bedieningspaneel
Pressable heeft geweldig werk geleverd door een eenvoudig, gebruiksvriendelijk configuratiescherm te presenteren waarmee u snel toegang krijgt tot alle belangrijke functies van uw hostingplan.

Wanneer u inlogt, kunt u snel en eenvoudig een nieuwe site maken of toegang krijgen tot de instellingen of WP-beheerder van een bestaande website.
persbare-toevoegen-nieuwe-site

Vanaf de pagina Instellingen zijn er pictogrammen op de bovenste balk om gebruikers van bijdragers toe te voegen, uw instellingen voor gegevensback-up te bewerken, PHPMyAdmin te openen, een site te laten migreren naar Pressable en uw website te klonen.

Op de pagina Instellingen kunt u ook schakelen tussen de ontwikkelings- en productiemodi, uw domein instellen en toegang krijgen tot uw Let’s Encrypt SSL-instellingen.
persbare beveiliging

Website snelheid en prestaties

Over het algemeen waren de snelheid en prestaties van de website van Pressable indrukwekkend. Het datacenter van Pressable bevindt zich in Texas, dus het is niet verrassend dat de snelheid van de website het hoogst was in de regio Central. In de andere regio’s was de websitesnelheid echter ook erg goed.

Hier zijn enkele van onze voorbeeldtestresultaten:
drukbare-snelheid-test-resultaten

Automatische back-ups van websites

Pressable bevat gegevensback-ups op een aantal verschillende manieren. Ten eerste kunt u de back-upfunctie van het bedieningspaneel gebruiken; u moet echter wel een account aanmaken bij Amazon of Rackspace. Als alternatief kunt u ook de back-upoptie in Jetpack gebruiken, die bij uw hostingplan is inbegrepen. Voor een beheerd hostingplan zou ik liever de gegevensback-up hebben en een beetje meer gestroomlijnd herstellen. Met de twee meegeleverde back-upmethoden voor websites zou u echter gedekt moeten zijn.

Pressable’s Website Staging

Momenteel heeft Pressable geen echte staging-omgeving. U kunt ervoor kiezen om in de ontwikkelings- of productiemodus te werken. Het verschil tussen de twee is dat in de ontwikkelingsmodus uw caching en CDN zijn uitgeschakeld. Ik vind deze functie erg leuk, vooral als je bezig bent met de eerste ontwikkeling van je website. Hopelijk zal Pressable in de toekomst een volledig platform voor website-staging toevoegen. In combinatie met hun ontwikkelings- en productiemodi zou dat geweldig zijn.

Klantenservice

Ik ben zeker onder de indruk van de klantenondersteuning bij Pressable. Het begint eigenlijk wanneer u zich aanmeldt, omdat u een telefoontje krijgt van het Pressable-team dat hulp biedt bij het migreren van sites of om u te helpen bij eventuele projecten die u heeft. Ik vond het ondersteuningsteam erg responsief, behulpzaam en beleefd. U kunt zien dat ze ernaar streven om voor elke klant de juiste oplossingen te bieden. De reactietijd van de live chat-ondersteuning was ook uitstekend.
persbare-live-chat-ondersteuningLive Chat-ondersteuning bij Pressable

Pressable biedt ondersteuning via telefoon, e-mail en live chat. En hoewel de officiële uren voor chatondersteuning momenteel van 8.00 tot 22.00 uur zijn. Central Time, volgens Claudia Cuento, Senior Customer Strategist bij Pressable, zullen ze binnenkort 24 × 7-ondersteuning toevoegen, wat geweldig nieuws is.

Aanbeveling

Als het op Pressable aankomt, is het sleutelwoord voor mij potentieel. Momenteel bieden ze een solide basis voor WordPress-hosting met een geweldige klanteninterface, responsieve klantenondersteuning en geweldige website-inrichtingstijd. En ik zie ze groeien en concurreren met de allerbeste beheerde WordPress-hostingproviders die er zijn. Hopelijk blijven we verbeteringen en innovatie zien van het Pressable-team met functies zoals een volledig website-staging-platform. Ik kijk ook uit naar hun uitbreiding van live chat-ondersteuning naar 24 × 7.

Voorlopig is Pressable een geldige optie voor eigenaren van WordPress-sites die op zoek zijn naar meer waarde bij hun beheerde WordPress-hostingplan. Met de hostingplannen van Pressable kunt u bijvoorbeeld 5 tot 50 websites hosten, samen met indrukwekkende websiteprestaties en beveiligingsfuncties. Pressable is zeker een kijkje waard. En vergeet niet dat u een gratis proefperiode van 15 dagen krijgt.

Klik hier voor meer informatie over Pressable

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map