Het bouwen van uw eerste eCommerce-site

Uw eCommerce-site bouwen


Het opzetten van een eCommerce-website was nog nooit zo eenvoudig als nu. Er zijn echter veel verschillende beslissingen die u moet nemen en stappen die u moet nemen voordat uw nieuwe bedrijf tot bloei komt. We gaan precies beschrijven wat u moet doen en de stappen vaststellen die u moet nemen om uw nieuwe bedrijfsidee van de grond te krijgen. Laten we beginnen met de absolute basis.

Het productidee

De eerste stap is het kiezen van een product (of producten) om te verkopen. Onderschat het belang van deze stap niet, want het is vaak het meest uitdagende aspect van het opzetten van uw nieuwe e-commercebedrijf. In een ideale wereld zullen de producten die u verkoopt beperkt zijn in hun huidige beschikbaarheid, maar ook in de vraag – een lastige propositie in ieders boek. U moet uw product evalueren en u afvragen of er marktbehoefte of wens naar is. Vervolgens moet u uitzoeken waar u de producten gaat vinden. Ga je een relatie aangaan met een lokale leverancier of gebruik je de wereldmarkt – bijvoorbeeld vanuit China importeren?

De competitie

Een andere essentiële stap die u moet nemen, is grondig onderzoek doen naar uw concurrentie. Verkoopt er iemand hetzelfde type product als u? Hoe verschillen jullie producten? Bent u goedkoper dan zij, levert u betere kwaliteit dan zij, of bent u gewoon beter dan zij? Het bepalen van uw differentiatie geeft u het perfecte startpunt voor het identificeren van uw doelmarkt en het maken van een winnend bedrijfsplan.

Registreer uw bedrijfsnaam

De volgende stap is het kiezen van een bedrijfsnaam. In het ideale geval moet uw naam een ​​woord of woordgroep bevatten die verband houdt met de producten die u verkoopt. Laten we zeggen dat uw naam Smith is en u briefpapier verkoopt – Smith’s Stationery zou ideaal zijn. U moet controleren of de naam geen handelsmerk is voor iemand anders, om juridische problemen in de toekomst te voorkomen. Het is ook belangrijk om te controleren of de domeinnaam beschikbaar is op een service als GoDaddy.

Aan de slag op de website

Je hebt verschillende keuzes om je eerste e-commerce winkel te creëren. Online builders worden erg populair en vele zijn eenvoudig te gebruiken, met eenvoudige drag-and-drop-functionaliteit die iedereen zonder codeerkennis kan gebruiken. We houden bijvoorbeeld van PrestaShop en osCommerce. Hoewel dit soort producten perfect is om aan de slag te gaan, wilt u misschien een professionele webontwikkelaar inhuren als u een voldoende groot budget heeft. U zult merken dat de professionele glans die uw eCommerce-site geeft ongeëvenaard is, en, belangrijker nog, het geeft u een schone basis van code om mee te werken.

Ontwerptips

Uw eCommerce-winkel moet een paar essentiële functies hebben als u een succes wilt worden. Zorg voor een goede gebruikerservaring en dat de site goed stroomt met eersteklas navigatie en uitstekende interactie. Zorg ervoor dat u uw afrekenproces kort en duidelijk houdt – alles wat te ingewikkeld is, zal mensen afschrikken. En tot slot een breed scala aan betalingsmogelijkheden aanbieden. Blijf niet alleen bij creditcards en creditcards – gebruik ook services zoals PayPal.

Het belang van SEO

Zoekmachineoptimalisatie – of SEO – is een cruciaal onderdeel om uw e-commercebedrijf bekendheid te geven. Mensen gebruiken zoektermen om dingen te zoeken op services zoals Google of Bing, en de zoekmachines geven de resultaten weer waarvan zij denken dat ze het beste zijn. Hoog scoren in deze zoekresultaten is absoluut noodzakelijk – u moet op zijn minst op de eerste pagina staan ​​en het gebruik van SEO-technieken is de enige manier om dit te bereiken. SEO is een enorm onderwerp – niet te moeilijk om onder de knie te krijgen, maar lastig te beheersen. Als je tijd over hebt, geweldig – je kunt de basis van SEO binnen een paar maanden onder de knie krijgen. Als u echter haast heeft, is het van vitaal belang om hulp te krijgen, zodat uw e-commercebedrijf van de grond komt met de best mogelijke start.

Een blog starten

Ten slotte is het creëren van een blog een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw eCommerce-site de gewenste zoektermen rangschikt. Door te schrijven over onderwerpen die relevant zijn voor uw producten, versterkt u uw autoriteit in de branche en stuurt u signalen naar Google zoals dat u een hogere ranking verdient. Creëer interesse in boeiende posts die origineel en nuttig zijn voor uw klanten. Breng die berichten op de markt door ze te delen op sociale media en via e-mail, om de zichtbaarheid te vergroten.

We hopen dat je deze gids hebt genoten van enkele basisprincipes van het bouwen van een e-commerce winkel – Good Luck!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map