Bygge dit første e-handelswebsted

Opbygning af dit e-handelssted


Det har aldrig været så let at oprette et e-handelswebsted, som det er i dag. Der er dog en masse forskellige beslutninger, der skal tages, og skridt at tage, inden din nye forretning kommer til udførelse. Vi vil skitsere nøjagtigt, hvad du skal gøre, og fastlægge de skridt, du skal tage, for at få din nye forretningsidé fra jorden. Lad os komme i gang med de absolutte grundlæggende.

Produktideen

Dit første skridt er at vælge et produkt – eller produkter – at sælge. Undervurder ikke vigtigheden af ​​dette trin, da det ofte er det mest udfordrende aspekt ved at etablere din nye e-handelsvirksomhed. I en ideel verden vil de produkter, du sælger, være begrænset i deres nuværende tilgængelighed, men også i efterspørgsel – et vanskeligt forslag i nogens bog. Du bliver nødt til at evaluere dit produkt og stille spørgsmål om, hvorvidt der er et markedsbehov eller et ønske om det. Derefter bliver du nødt til at finde ud af, hvor du skal finde produkterne. Vil du oprette et forhold til en lokal leverandør, eller trykke på det globale marked – import fra et sted som Kina, for eksempel?

Konkurrencen

Et andet vigtigt skridt, du skal tage, er at udføre grundig undersøgelse af din konkurrence. Er der nogen, der sælger den samme type produkt som dig? Hvordan er dine produkter forskellige? Vil du være billigere end dem, levere bedre kvalitet end dem eller bare være bedre end dem? At etablere din differentiering giver dig det perfekte udgangspunkt for at identificere dit målmarked og skabe en vindende forretningsplan.

Registrer dit virksomhedsnavn

Det næste trin er at beslutte et virksomhedsnavn. Ideelt set skal dit navn indeholde et ord eller en sætning, der er forbundet med de produkter, du sælger. Lad os sige, at dit navn er Smith, og du sælger papirvarer – Smith’s Stationery ville være ideelt. Du skal kontrollere, at navnet ikke er varemærket til en anden, hvilket vil undgå juridiske problemer fremover. Det er også vigtigt at kontrollere, om domænenavnet er tilgængeligt på en tjeneste som GoDaddy.

Kom godt i gang på webstedet

Du har flere valgmuligheder for at oprette din første eCommerce-butik. Onlinebyggere bliver meget populære, og mange er nemme at bruge og tilbyder enkel træk og slip-funktionalitet, som enhver kan bruge uden kodningskendskab. For eksempel kan vi godt lide PrestaShop og osCommerce. Selvom disse typer produkter er perfekte til at komme i gang, hvis du har et stort nok budget, kan du måske ansætte en professionel webudvikler. Du finder den professionelle glans, det giver dit eCommerce-websted, der er uden sidestykke, og vigtigst af alt, det giver dig en ren base af kode at arbejde med.

Designtips

Din eCommerce-butik skal have et par vigtige funktioner, hvis du vil have succes. Sørg for, at der er en god brugeroplevelse, og at webstedet flyder godt med førsteklasses navigation og fremragende interaktion. Sørg for, at du holder din kasseproces kort og ligetil – alt overkompliceret vil skræmme folk væk. Og endelig tilbyder du en bred vifte af betalingsmuligheder. Hold dig ikke bare ved kredit- og kreditkort – brug også tjenester som PayPal.

Betydningen af ​​SEO

Søgemaskineoptimering – eller SEO – er en kritisk del af at give din e-handelsvirksomhed eksponering. Folk bruger søgeudtryk til at se efter ting på tjenester som Google eller Bing, og søgemaskinerne viser de resultater, de føler sig bedst. Det er meget vigtigt at placere højt i disse søgeresultater – du skal i det mindste være på første side, og at bruge SEO-teknikker er den eneste måde du kan opnå dette. SEO er et stort emne – ikke for svært at få fat på, men vanskeligt at mestre. Hvis du har tid på dine hænder, fantastisk – du kan få fat på det grundlæggende ved SEO om et par måneder. Hvis du er i en hast, er det dog vigtigt at få hjælp, så din e-handelsvirksomhed kommer af banen med den bedst mulige start.

Start af en blog

Endelig er en af ​​de bedste måder at sikre, at dit eCommerce-websted rangerer for dine valgte søgeudtryk, at oprette en blog. Ved at skrive om emner, der er relevante for dine produkter, vil du styrke din brancheautoritet og sende signaler til Google som om, at du fortjener en højere placering. Skab interesse i, engagerer indlæg, der er originale og nyttige for dine kunder. Markedsfør disse poster ved at dele dem på sociale medier og via e-mail for at øge eksponeringen.

Vi håber, at du har nydt denne guide til nogle af de grundlæggende elementer i at opbygge en e-handelsbutik – held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector