Construiește-ți primul site de comerț electronic

Construirea site-ului dvs. de comerț electronic


Niciodată nu a fost atât de ușor să creezi un site web de comerț electronic cum este în prezent. Cu toate acestea, există o mulțime de decizii diferite de luat și pași de luat înainte ca noua ta afacere să se realizeze. Vom prezenta exact ce trebuie să faceți și vom stabili pașii pe care trebuie să îi faceți, pentru a scoate ideea de afaceri în vigoare. Să începem cu elementele de bază absolute.

Ideea produsului

Primul dvs. pas este să alegeți un produs – sau produse – pentru a vinde. Nu subestimați importanța acestui pas, deoarece este adesea cel mai provocator aspect al înființării noii dvs. afaceri de comerț electronic. Într-o lume ideală, produsele pe care le vindeți vor fi limitate în disponibilitatea lor actuală, dar și în cerere – o propunere complicată în cartea oricui. Va trebui să vă evaluați produsul și să vă întrebați dacă există o nevoie de piață sau o dorință pentru acesta. Apoi, va trebui să vă descoperiți unde veți găsi produsele. Vei stabili o relație cu un furnizor local sau vei intra pe piața globală – importând de undeva, cum ar fi China, de exemplu?

Competitia

Un alt pas vital pe care va trebui să îl faceți este să efectuați cercetări minuțioase cu privire la concurența dvs. Există cineva care vinde același tip de produs ca și tine? Prin ce diferă produsele dvs.? Vei fi mai ieftin decât ei, vei oferi o calitate mai bună decât ei sau pur și simplu vei fi mai bun decât ei? Stabilirea diferențierii vă va oferi punctul de plecare perfect pentru identificarea pieței dvs. țintă și crearea unui plan de afaceri câștigător.

Înregistrează-ți numele afacerii

Următorul pas este să decideți un nume de afaceri. În mod ideal, numele dvs. ar trebui să includă un cuvânt sau o frază conectată la produsele pe care le vindeți. Să spunem că numele tău este Smith și că vindeți papetărie – pachetul Smith ar fi ideal. Va trebui să verificați dacă numele nu este înregistrat pe altcineva, ceea ce va evita orice problemă legală. De asemenea, este important să verificați dacă numele de domeniu este disponibil pe un serviciu precum GoDaddy.

Noțiuni de început pe site

Aveți mai multe opțiuni pentru crearea primului dvs. magazin de comerț electronic. Constructorii online devin foarte populari și mulți sunt ușor de utilizat, oferind funcționalități simple de drag and drop pe care oricine le poate folosi fără cunoștințe de codare. De exemplu, ne place PrestaShop și osCommerce. Cu toate acestea, în timp ce aceste tipuri de produse sunt perfecte pentru a începe, dacă aveți un buget suficient de mare, poate doriți să angajați un dezvoltator web profesionist. Veți găsi aspectul profesional pe care îl oferă site-ului dvs. de comerț electronic va fi al doilea la nimeni și, cel mai important, vă va oferi o bază curată de cod din care să lucrați.

Sfaturi de proiectare

Magazinul dvs. de comerț electronic trebuie să aibă câteva caracteristici esențiale dacă doriți să aveți succes. Asigurați-vă că există o experiență bună a utilizatorului și că site-ul curge bine cu navigare de primă clasă și interacțiune excelentă. Asigurați-vă că vă păstrați scurt și simplu procesul de finalizare – orice lucru complicat va speria oamenii. Și în final, oferă o gamă largă de opțiuni de plată. Nu vă lipiți doar de cărțile de credit și de credit – folosiți servicii precum PayPal.

Importanța SEO

Optimizarea motoarelor de căutare – sau SEO – este o parte critică pentru a oferi expunerii dvs. de comerț electronic. Oamenii folosesc termeni de căutare pentru a căuta lucruri pe servicii precum Google sau Bing, iar motoarele de căutare afișează rezultatele pe care le consideră că sunt cele mai bune. Clasarea înaltă a acestor rezultate de căutare este imperativă – va trebui să fiți cel puțin pe prima pagină, iar utilizarea tehnicilor SEO este singura modalitate prin care puteți realiza acest lucru. SEO este un subiect vast – nu prea dificil de abordat, dar dificil de stăpânit. Dacă aveți timp pe mâini, grozav – puteți ajunge să vă confruntați cu elementele de bază ale SEO în câteva luni. Dacă te grăbești, însă, este esențial să obții ajutor pentru ca afacerea ta de comerț electronic să piardă terenul cu cel mai bun început posibil.

Pornirea unui blog

În cele din urmă, una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că site-ul dvs. de comerț electronic se clasează pentru termenii de căutare aleși este să creați un blog. Scriind despre subiecte relevante pentru produsele dvs., vă veți consolida autoritatea industriei și veți trimite semnale pe placul Google pe care îl meritați un clasament superior. Creează-ți interes și implică postări originale și utile pentru clienții tăi. Comercializează acele postări prin distribuirea lor pe social media și prin e-mail, pentru a crește expunerea.

Sperăm că v-ați bucurat de acest ghid pentru câteva dintre elementele de bază ale construirii unui magazin de comerț electronic – Good Luck!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map