Cum să-ți creezi magazinul online: Sfaturi despre site-ul eCommerce

how-to-crea-ta-on-magazin


Având în vedere că vânzările de comerț electronic reprezintă 17% din totalul vânzărilor cu amănuntul și crescând cu o rată de creștere de 13,7% pe an, crearea unui site web de comerț electronic devine una dintre cele mai profitabile modalități de a face afaceri. Însă stăpânirea tehnologiei se poate dovedi dificilă – vestea bună este că nu ai nevoie de o mulțime de resurse, timp sau cunoștințe tehnice pentru a crea și lansa un magazin online de succes..

Vă întrebați cum să vă creați magazinul online? Începeți cu elementele de bază

Magazinul de e-commerce de succes începe cu un design web de top. Elementele de design ale magazinului dvs. trebuie să atragă și să-i captiveze pe vizitatori – folosiți imagini cu lățime completă și minimizați textul pentru a evita distragerile. Peste 93% dintre consumatori recunosc că aspectul vizual este cel mai important factor atunci când efectuați o achiziție, asigurați-vă că estetica magazinului dvs. funcționează în favoarea dvs..

Un truc corect pentru a optimiza performanțele magazinului tău online este afișarea partenerilor. Tocmai ai finalizat un parteneriat cu un brand cunoscut din sectorul tău sau un sector relevant? Stabilește-ți reputația arătând-o pe pagina de destinație: chiar și companiile mici adaugă un anumit grad de încredere mărcii tale.

Atunci când creați un site web de comerț electronic, concentrați-vă nu numai pe prezentare, ci și pe suport. Clienții care știu că pot primi asistență la timp și de încredere după ce vor face o achiziție vor avea mai multe șanse să devină cumpărători repetiți. Garantați depanarea înainte, după și în timpul procesului de cumpărare cu o caracteristică de chat live – studiile au arătat că doar acest lucru vă poate spori rata de conversie cu 10% sau mai mult.

Platforme de comerț electronic

Pentru ca un magazin de comerț electronic să aibă succes, aveți nevoie de o platformă fiabilă. Platformele de comerț electronic precum Shopify, Wix și BigCommerce sunt, în general, cel mai simplu și rapid mod de a construi un magazin online și fiecare dintre aceste puteri de milioane de magazine.

Desigur, puteți să vă creați propriul magazin cu un editor de cod precum WordPress și un serviciu de găzduire web BlueHost dar acest lucru necesită mult mai multă abilitate tehnică. În cele mai multe cazuri, va trebui să angajați un dezvoltator web care să crească costurile. Platformele de comerț electronic au un cost redus de intrare și nu necesită multă abilitate tehnică pentru a fi înființate. De asemenea, sunt deosebit de scalabile, ceea ce înseamnă că le puteți adapta și extinde pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Pentru a afla care platformă de e-commerce funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs., gândiți-vă la nevoile dvs. Dacă aveți nevoie de un magazin la scară largă, poate doriți să recurgeți la o platformă mai puternică, cum ar fi Shopify sau BigCommerce. Aceste platforme sunt create pentru companiile care vând în vrac și vin cu instrumente analitice puternice pentru a urmări finanțele, campaniile de marketing și comportamentul vizitatorilor..

Dacă afacerea dvs. este mai mică sau nu intenționați să vindeți mai mult decât câteva produse, puteți începe cu o platformă mai simplă și mai ieftină, cum ar fi Wix, Squarespace sau Weebly. Sunt extrem de ușor de navigat și ușor de utilizat și sunt o modalitate excelentă de a crea un magazin online rentabil.

În ceea ce privește funcțiile, atât BigCommerce, cât și Shopify vă permit să vindeți prin intermediul rețelelor de socializare – Facebook, Instagram, Pinterest, precum și Amazon și eBay. BigCommerce acceptă, de asemenea, o caracteristică de recuperare a coșului abandonat, care ajută la creșterea ratelor de retenție și vă poate ajuta să recuperați 15% din ratele pierdute.

Dacă nu sunteți sigur cum să vă creați magazinul online sau care platformă se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., testați opțiunile. Majoritatea platformelor oferă încercări gratuite – 14 zile pentru Wix și Shopify și 15 zile pentru BigCommerce. Unele dintre aspectele de luat în considerare la crearea unui magazin online este cât de intuitiv este platforma (pentru tine și pentru clienții tăi), indiferent dacă oferă găzduire fiabilă și poate gestiona mult trafic, cum este suportul și dacă este gratuit, orice limite cu privire la numărul de produse pe care le puteți vinde și la valoarea taxelor de tranzacție pe care ar trebui să le plătiți. Analizați ce opțiuni oferă platforma de comerț electronic în ceea ce privește transportul și gestionarea stocurilor, precum și modul în care sunt procesate plățile. De asemenea, este o idee bună să analizați cum este gestionată optimizarea motorului de căutare – magazinul dvs. va apărea pentru rezultatele căutării Google?

Alegerea unui nume de domeniu

Ați găsit platforma perfectă – felicitări, acum este timpul să începeți lucrurile. Alegerea numelui de domeniu potrivit este la fel de importantă ca alegerea unei platforme de comerț electronic adecvat. Trebuie să-ți cunoști audiența și competiția – vezi ce fac și urmărești să o faci mai bine. Alegeți codul de țară potrivit – dacă publicul dvs. țintă este mulți clienți din SUA sau internaționali, cel mai bine este să accesați un domeniu .com.

Evitați să folosiți nume de marcă (în afară de marca proprie, desigur), deoarece acest lucru vă poate pune în probleme legale. Încercați să fiți unici și să jucați cu cuvinte pentru a vă distinge de concurenți. Cu toate acestea, este important să se stabilească linia fină între a fi interesant și a fi prea obscur. Asigurați-vă că adăugați un cuvânt cheie la numele dvs. de domeniu – ceva relevant pentru nișa sau industria dvs., deoarece acest lucru vă va ajuta să urcați în clasamentul motorului de căutare. De regulă, cu cât este mai mare în clasament site-ul dvs., cu atât veți primi mai mult trafic și mai mult trafic se traduce în venituri mai mari. În cazul în care dețineți deja un nume de domeniu, luați în considerare transferul acestuia la magazinul dvs. online.

Cuvinte de despărțire

Nu în ultimul rând, asigurați-vă că magazinul dvs. online acceptă opțiuni populare de plată. Cu cât îl faceți mai ușor pentru clienții dvs. să facă o achiziție și să plătească, cu atât vânzările vor fi mai mari. În prezent, PayPal este soluția de plată, dar publicul țintă poate prefera alte opțiuni – motiv pentru care cunoașterea bazei dvs. de clienți este esențială pentru funcționarea unui magazin de succes de comerț electronic..

Luați în considerare și adăugarea de recenzii pentru a crea încredere în cumpărător. Cumpărătorii online se bazează pe feedback-ul altor cumpărători pentru a lua o decizie – încurajați-le oferindu-le posibilitatea de a vedea ce cred clienții dvs. fericiți.

Vă întrebați cum să vă creați magazinul online? Urmați aceste sfaturi pentru a crea și optimiza magazinul dvs. de e-commerce și pentru a vă maximiza veniturile online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map