Folyékony web WooCommerce tárhely áttekintés

folyadék-web-woocommerce-hosting-felülvizsgálat


2019 legjobb webtárhelyA legjobb WooCommerce tárhely megéri az árát a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely? Itt az én Folyékony web WooCommerce tárhely áttekintés, nézzük meg pontosan, mit kap, és hogy a WooCommerce webhelyének miként járhat elő az új platform.

Az online értékesítés népszerűsége folyamatosan növekszik, és továbbra is magas az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek iránti kereslet. És bár a Shopify és a Wix két olyan e-kereskedelmi webhely-lehetőség, amelyekről sokan tisztában vannak, a WooCommerce valójában a mai legnépszerűbb online értékesítési platform – kétségtelenül azért, mert a WordPress (az interneten a legnépszerűbb weboldal-platform) tetejére épül..

Ha Ön WordPress felhasználó vagy akár távolról is ismeri a WordPress programot, akkor a WooCommerce kell az első számú választás az Ön e-kereskedelmi webhelyén..

A WooCommerce előnyei

 • A WordPressre épül
 • Egyszerűsíti az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek létrehozásának folyamatát
 • Könnyű telepítés
 • Könnyen megtalálható kiegészítő segítség

A WooCommerce nem csak egyszerűen telepíthető és használható, hanem mivel a WordPress tetejére épül, a web legnépszerűbb platformjának előnyeit is élvezheti. És a WordPress és a WooCommerce népszerűsége miatt sokkal könnyebb megtalálni a fejlesztők vagy ügynökségek segítségét, ha erre szükségük van.

A WooCommerce egyik legjobb dolga az, hogy elindíthatja online áruházát további költségek nélkül (a web hosting mellett). Noha vannak olyan prémium bővítmények és témák, amelyeket megvásárolhat, hogy még tovább fejlessze webhelyét, ingyenes alapon elindíthatja az alapvető online áruházat (plusz a tárhelyét)..

WooCommerce kérdések

 • A teljesítmény nagyban változhat a házigazdától függően
 • A natív WooCommerce lassú lehet
 • A natív WooCommerce jelentések hiányozhatnak az adatokból vagy lelassíthatják webhelyét

Noha a WooCommerce számos előnnyel jár az e-kereskedelem webhelyének tulajdonosai számára, ez nem tökéletes. Valójában a natív WooCommerce lassú lehet, ezért a webhelyének túl sok időbe telik a betöltés. A natív jelentéskészítés a WooCommerce-ban nem tartalmaz sok adatot, és ez miatt a webhely még lassabban futhat.

Mik a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely előnyei??

 • Teljesen arra koncentráltam, hogy a legjobban menedzselt WooCommerce hosting platformot hozzák létre
 • A jobb sebességre optimalizálva (legalább 50% -kal gyorsabb)
 • Tartalmazza a glew.io-t a jobb jelentéskészítéshez és az automatikus szegmentáláshoz
 • Tartalmazza a Jilt-et az elhagyott kosár helyzetek megoldására
 • Ingyenes bemutató és 15 napos teljesítményi kihívás érhető el

Noha manapság számos menedzselt WordPress tárhely-terveket találhat, a Liquid Web az első olyan webgazda, amely prémium menedzselt WooCommerce tárhely-megoldást kínál. Csakúgy, mint a kezelt WordPress platformon, a Liquid Web célja, hogy ügyfeleinek a legjobb WooCommerce tárhely-élményt biztosítsa, a legjobb szolgáltatásokkal és a weboldal teljesítményével.

Chris Lema a Liquid Web WooCommerce tárhelytermékén

Chris-Lema-folyadék-web
Nemrég beszéltem Chris Lema-val, a Liquid Web termékek alelnökével. Chris volt a felelős a csapat összeállításáért és a menedzselt WooCommerce hosting termék fejlesztéséért. Itt található az interjúm linkje.

Chris beszélt a kihívásokról és a kitűzött célokról, amelyekkel létrehozták ezt az új izgalmas platformot. “A hangsúly arra összpontosít, hogyan építsük ki a legjobbat, és mire gondoljuk a WooCommerce menedzselt tárhelyének új meghatározását” – magyarázta. Ezenkívül rámutatott az előnyeire is, amelyeket a Liquid Web WooCommerce tárhely nyújt, ha megoldja azokat a legnagyobb kérdéseket, amelyek a WooCommerce használatának előkészítéséből fakadnak. „… A sebesség és a jelentéskészítés volt az első két nagy, amelyekkel foglalkoztunk. Aztán rétegeltünk egy elhagyott kocsira, tehát partnerünk volt Jilttel … ”

Amint az a fent felsorolt ​​előnyökből kitűnik, a Liquid Web segítségével a WooCommerce webhelyet a nagyobb sebességre optimalizálják, jobb jelentéstételt biztosítanak, és jobban tudják megoldani az elhagyott kosár ügyfélhelyzeteket.

Folyékony webes WooCommerce tárhely-tervek

Indító
249 USD mo.
Éves 100 000 dollár alatti üzletek esetében. Szakmai
749 USD mo.
Üzletek esetében évi 100 000 – 500 000 USD. Üzleti
1499 USD mo.
Üzletek esetében évi 500 000–1,5 millió dollár.

folyadék-web-menedzselt woocommerce-hosting-tervek

A Liquid Web háromféle szintű WooCommerce tárhely-tervet kínál, amelyek mindegyike az online áruház bevételére irányul (az egyes számokat lásd fent). Vannak egyedi megoldások is elérhetők vállalati szintű online áruházakhoz.

Miközben az árak a magasabb oldalon vannak, ne feledje, hogy nem csak a legmagasabb szintű teljesítményt és támogatást kapja, hanem minden WooCommerce hosting terv olyan prémium funkciókat is tartalmaz, mint a Glew.io jelentések és a Jilt elhagyott kosárfeldolgozása – ami költségeket okozna sokkal több pénzt keres, ha külön kellett volna őket hozzáadnia. Ezenkívül a Liquid Web magában foglalja a webhely felépítését és a webhely teljesítményének tesztelését.

A Liquid Web által kezelt WooCommerce szolgáltatások

Itt található a részletesebb felsorolás mindazt, amit a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely-tervekkel kap.

 • Több mint 1000 elérhető e-kereskedelem téma
 • Beaver Builder WordPress Oldalkészítő
 • Tartalmazhat korlátlan mennyiségű terméket és oldalt
 • Egyedi termék lapok további információkhoz
 • Képesség a digitális letöltések védelmére és korlátozására
 • Változatos termékeket, például ruházatot
 • Képesség fizikai, virtuális és külső termékek eladására
 • Ütemezzen különleges árazási és értékesítési promóciókat
 • Készítsen korlátlan mennyiségű fotógalériát
 • A termék miniatűrjeinek automatikus generálása
 • Képek automatikus tömörítése
 • Nagyítás a termékfotókon
 • Az erőforrások automatikus átméretezése további CPU, RAM és lemezterület dinamikus hozzáadásához, ha szükséges
 • A nap 24 órájában megfigyelt üzletek

Ingyenes bemutató és 15 napos teljesítmény kihívás

Ha Önnek már van WooCommerce weboldala, itt lesz a legjobb hír. Valójában láthatja a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely működését egy ingyenes online bemutató ütemezésével. Vagy még jobb, ha valóban látja a webhely fejlesztését, amelyet a Liquid Web nyújthat, ha feliratkozik a 15 napos teljesítmény kihívására..

A 15 napos teljesítmény kihívással a Liquid Web elkészíti a WooCommerce webhely másolatát, és platformjára helyezi. Ne aggódjon – ez nem működő üzlet, és nem fogja elriasztani a forgalmat az élő webhelytől. Csapatuk ezután egy sor optimalizálást hajt végre, követve a teljesítmény különbségét minden egyes lépésben. 15 napon belül ütemezik a találkozót az eredmények bemutatására. A Liquid Web Termékekkel foglalkozó VP-jének, Chris Lema szerint több száz teljesítményi kihívást tettek, és a webhely sebessége minden esetben legalább 50% -kal javult.!

Ajánlást

A Liquid Web határozottan létrehozott egy rendkívül lenyűgöző menedzselt WooCommerce tárhely platformot. Ahogyan egy új szintre vitték a Menedzselt WordPress tárhelyet, a WooCommerce tárhely-terveik most meghatározzák a prémium e-kereskedelem tárhelyének szabványát a WooCommerce webhelyek számára..

Az egyetlen valódi hátránya a költségek. Az árak 249 dollárban mozognak. havi 1499 dollárra. tartományban lehet, hogy néhány WooCommerce webhelytulajdonos (különösen a kezdők) nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja e kezelt tervek egyikét. Ezért javasoljuk az újszülötteknek kezdetben egy olcsóbb WordPress gazdagépet, és előbb ott hozzák létre a WooCommerce webhelyet. Ezután, amint megszerezte magát és elkezdi az értékesítést, áthelyezheti a Liquid Web szolgáltatást, hogy kihasználhassa prémium WooCommerce szolgáltatásaikat..

Ha már létrehozott egy WooCommerce webhelyet, de javítani akarja webhelye teljesítményét, akkor határozottan javaslom, hogy nézd meg a Liquid Web oldalt, ha online demonstrációt szerveznek és feliratkoznak a 15 napos teljesítmény kihívásra, hogy csak láthassák mennyire javíthatják a WooCommerce webhely élményét.

Kattintson ide, ha kedvezményt szeretne kapni a folyékony webes webkezelésű WooCommerce tárhelyről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector