Hogyan hozhat létre online áruházat: e-kereskedelmi webhely-tippek

how-to-create-a-online-áruház


Mivel az e-kereskedelem az összes kiskereskedelem 17% -át teszi ki, és évente 13,7% -os óriási ütemben növekszik, az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely létrehozása az üzleti élet egyik legjövedelmezőbb módja. A technológia elsajátítása azonban nehéznek bizonyulhat – a jó hír az, hogy nincs szüksége sok erőforrásra, időre vagy műszaki ismeretekre egy sikeres online áruház létrehozásához és elindításához..

Kíváncsi, hogyan hozhat létre online áruházat? Kezdje az alapokkal

A sikeres e-kereskedelmi áruház csúcsminőségű webdesignnal kezdődik. Az áruház tervezési elemeinek vonzónak és vonzónak kell lenniük a látogatók számára – használjon teljes szélességű képeket és minimalizálja a szöveget a zavarások elkerülése érdekében. Mivel a fogyasztók több mint 93% -a elismeri, hogy a megjelenés a legfontosabb tényező vásárláskor, ügyeljen arra, hogy üzlete esztétikája az Ön javára működjön.

Az online áruház teljesítményének optimalizálására szolgáló ügyes trükk megmutatja partnereit. Nemrégiben fejezte be a partnerkapcsolatot egy jól ismert márkával a saját vagy egy adott ágazatban? Hozza létre hírnevét úgy, hogy megjeleníti azt a nyitóoldalon: még a kis cégek is fokozottabban megbízhatóak a márkádhoz.

Az e-kereskedelmi webhely létrehozásakor ne csak a bemutatásra, hanem a támogatásra is összpontosítson. Azok az ügyfelek, akik tudják, hogy időben és megbízható támogatást kaphatnak vásárlás után, valószínűbb, hogy ismételt vásárlók lesznek. Gondoskodjon a hibaelhárításról a vásárlás előtt, után és közben egy élő csevegő funkcióval – a tanulmányok kimutatták, hogy csak ez önmagában 10% -kal vagy annál tovább növeli a konverziós arányt.

E-kereskedelmi platformok

Ahhoz, hogy egy e-kereskedelmi áruház sikeres legyen, megbízható platformra van szüksége. Az e-kereskedelmi platformok, mint például a Shopify, a Wix és a BigCommerce általában a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer egy online áruház felépítésére, és ezek mindegyikének több millió üzlete van.

Természetesen saját boltot is létrehozhat egy olyan kódszerkesztővel, mint a WordPress, és egy olyan web hosting szolgáltatással, mint a Bluehost de ehhez sokkal több technikai készség szükséges. A legtöbb esetben olyan webes fejlesztőt kell felvennie, aki növeli a költségeket. Az e-kereskedelem platformjai alacsony belépési költségekkel járnak, és a beállításukhoz nem igényelnek sok műszaki ismeretet. Különösen méretezhetők, ami azt jelenti, hogy adaptálhatja és kibővítheti őket a vállalkozás növekedésével.

Ha meg akarja találni, melyik e-kereskedelmi platform működik a legjobban az Ön vállalkozása szempontjából, gondoljon az Ön igényeire. Ha nagyméretű áruházra van szüksége, érdemes igénybe vennie egy erősebb platformot, mint például Shopify vagy BigCommerce. Ezeket a platformokat nagy mennyiségben értékesítő vállalatok számára állítják elő, és hatékony elemző eszközökkel érkeznek a pénzügyek, a marketing kampányok és a látogatók viselkedésének nyomon követésére..

Ha vállalkozása kisebb, vagy nem tervezi, hogy csak néhány terméket értékesít, akkor elindíthat egy egyszerűbb és olcsóbb platformon, például Wix, Squarespace vagy Weebly. Rendkívül könnyen navigálhatók és felhasználóbarátak, és nagyszerű lehetőséget kínálnak egy jövedelmező online áruház létrehozására.

A szolgáltatások szempontjából mind a BigCommerce, mind a Shopify lehetővé teszi, hogy közösségi médián keresztül értékesítsen – Facebook, Instagram, Pinterest, valamint az Amazon és az eBay. A BigCommerce egy elhagyott kosár-helyreállítási funkciót is támogat, amely elősegíti a visszatartási arány növelését és az elveszített tarifák 15% -ának visszaszerzését.

Ha nem biztos benne, hogyan hozhatja létre online áruházát, vagy melyik platform felel meg legjobban az Ön igényeinek, akkor próbálkozzon a lehetőségekkel. A legtöbb platform ingyenes próbaverziót kínál – 14 nap a Wix és a Shopify számára, és 15 nap a BigCommerce számára. Néhány szempont, amelyet az online áruház létrehozásakor figyelembe kell venni, az, hogy mennyire intuitív a platform (az Ön és az ügyfelek számára), hogy megbízható tárhelyet kínál-e, és képes-e kezelni sok forgalmat, milyen a támogatás, és hogy ingyenes, bármilyen korlátozás az eladható termékek számát és az esetlegesen fizetendő tranzakciós díjak összegét. Vizsgálja meg, hogy az e-kereskedelmi platform milyen lehetőségeket kínál a szállítás és a készletgazdálkodás szempontjából, valamint hogy hogyan történik a kifizetések feldolgozása. Érdemes megvizsgálni a keresőmotor optimalizálásának kezelését is – az üzlete megjelenni fog a Google keresési eredményei között?

Domain név kiválasztása

Megtalálta a tökéletes platformot – gratulálok, itt az ideje, hogy kezdjem a dolgokat. A megfelelő domain név kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása. Ismernie kell a közönséget és a versenyt – látnia kell, mit csinál, és törekednie kell arra, hogy jobban tegye. Válassza ki a megfelelő országkódot – ha a célközönség sok amerikai vagy nemzetközi vásárló, akkor a legjobb .com domain használatával járni.

Kerülje a márkanevek használatát (természetesen a saját márkájától eltekintve), mivel ez jogi problémákba ütközhet. Próbálj meg egyedi lenni, és szavakkal játszani, hogy kitűnjön a versenytársaitól. Fontos azonban, hogy megismételjük az érdekes és a túlságosan homályos pontot. Ne felejtsen el kulcsszót hozzáadni a domain névhez – ez releváns az Ön niche-jéhez vagy iparához, mivel ez segít feljutni a keresőmotorok rangsorán. Általános szabály, hogy minél magasabb a webhely rangsorolása, annál több forgalmat fog elérni, és annál nagyobb a forgalom, ami magasabb bevételt eredményez. Ha már rendelkezik domain névvel, vegye át az internetes áruházba.

Búcsúzó szavak

Végül, de nem utolsósorban, ellenőrizze, hogy az online áruház támogatja-e a népszerű fizetési lehetőségeket. Minél könnyebb lesz vásárlóinak vásárolni és fizetni, annál nagyobb lesz az értékesítés. A PayPal jelenleg a fizetési mód, de a célközönség más lehetőségeket részesíthet előnyben – ezért az ügyfélbázis ismerete elengedhetetlen egy sikeres e-kereskedelmi áruház működtetéséhez..

Fontolja meg a termékleírások hozzáadását is a vevői bizalom növelése érdekében. Az online vásárlók más vásárlók visszajelzéseire támaszkodnak a döntés meghozatalakor – ösztönözzék őket arra, hogy felkínálják számukra a lehetőséget, hogy megnézhessék, mit gondolnak boldog vásárlói.

Kíváncsi, hogyan hozhatja létre online áruházát? Kövesse ezeket a tippeket az e-kereskedelmi áruház létrehozásához és optimalizálásához, valamint az online bevételek maximalizálásához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map