Kupite pregled e-trgovine

Shopify recenzija


Najbolji web hosting 2018Najbolji graditelj eCommerce web stranica Ovdje u mom Shopify Review, Pokazat ću vam kako je lako stvoriti svoju internetsku trgovinu. Web stranice za e-trgovinu daleko su najviše vremena i naporne su za stvaranje i održavanje. U prošlosti ste ili trebali angažirati nekoga da vam pomogne ili ga pokušajte napraviti pomoću softvera poput osCommerce ili ZenCart. Čak i WordPress rješenje poput WooCommercea može biti malo teško. No, s nedavnim promicanjem brzih i jednostavnih rješenja web stranica, sada imate neke lijepe alternative za stvaranje web mjesta e-trgovine. Po mom mišljenju, Shopify je jedan od najboljih i najlakših načina za izgradnju sjajne web stranice za e-trgovinu.

Što je Shopify?

Shopify kombinira aspekte izgradnje web lokacije i trgovine kako bi pojednostavio i ubrzao proces stvaranja web lokacije eCommerce.

Potražite pozadinu

Kreatori Shopifyja izvorno su željeli u trgovini e-trgovine prodati nešto opreme za snowboard. Međutim, nisu mogli lako pronaći platformu za svoje poslovanje – pa su odlučili sami je stvoriti. Tako se rodio Shopify, a sada je dostupan svima koji žele prodavati na mreži.

Koje vrste web lokacija e-trgovine možete stvoriti pomoću Shopify?

Uz Shopify možete prodavati vlastite proizvode ili upotrijebiti isporuku za prodaju kako biste prodavali artikle tvrtke poput AliExpress. Zapravo, čak postoji dodatak koji će vam olakšati dodavanje proizvoda iz AliExpress u vašu Shopify trgovinu.

Zašto koristiti Shopify?

Web stranica eCommerce trenutno je najviše vremena i teško je izraditi ispočetka. Čak i ako koristite softverske programe e-trgovine, još uvijek zahtijevate da obavite mnogo posla – uključujući postavljanje prolaza za plaćanje, rukovanje isporukom itd. Shopify vam pomaže da se riješite svih zadataka povezanih sa stvaranjem i održavanjem web stranice e-trgovine..

Pozovite cijene

Shopify-cijena
Shopify ima 3 različita plana za web mjesto:

 • Osnovni Shopify
 • Shopify
 • Napredno Shopify

Basic Shopify savršeno je prilagođen novim mrežnim trgovinama, dok ostala dva plana uključuju više značajki izvještavanja i niže naknade za obradu plaćanja.

Prijavljivanje za Shopify

Shopify-prijavu
Prijaviti se u Shopify trgovinu vrlo je jednostavno. Samo morate unijeti svoje osnovne podatke i odabrati ime svoje trgovine. Možete unijeti i podatke o naplati da biste mogli biti plaćeni kada trgovina postane aktivna. U ovom trenutku ne morate unositi broj kreditne kartice jer dobijate besplatnu probnu verziju od 14 dana. Ali zapamtite, da biste počeli prodavati proizvode, morat ćete imati broj kartice.

Otkrijte teme web mjesta

Za svoju web stranicu možete koristiti besplatnu ili plaćenu temu. Trenutno Shopify nudi 10 različitih besplatnih tema. A za mnoge od vas sve su vam potrebne. No, premium plaćene teme su definitivno ljepšeg izgleda i sadrže napredne značajke koje biste željeli za svoju internetsku trgovinu, poput ljepljive navigacije, videozapisa s cijelom širinom stranice, izbornika na više razina i Instagram feeda.
Shopify-free-temeShopify Free ThemesShopify-uplaćen temeOtkrijte plaćene teme

Izrada trgovine Shopify

Da biste započeli stvarati svoju internetsku trgovinu, odaberite temu za svoju web lokaciju. Iako postoje mnoge premium teme koje zahtijevaju dodatnu naknadu, postoji i niz besplatnih tema koje su savršeno pogodne za one od vas koji tek počinju s prvom web stranicom za e-trgovinu. Na primjer, koristim besplatnu temu Minimal. Evo kako to izgleda.
Shopify-minimalno-tema

Postavljanje troškova otpreme

Shopify-utovar
Iz područja postavki lako možete postaviti naknade za isporuku u Shopify za domaće i inozemne narudžbe. Troškove slanja možete postaviti na temelju cijena, težine ili od strane prijevoznika.

Upotreba aplikacija Shopify za dodatnu funkcionalnost

Za dodatnu funkcionalnost, u Shopifyju su dostupne brojne aplikacije koje vam mogu biti od velike pomoći pri pokretanju vaše internetske trgovine. Neki su dodaci besplatni, dok će vas drugi koštati mjesečnu naknadu.

Kao primjer, evo nekoliko aplikacija koje koristim u svojoj Shopify trgovini:
Shopify-aplikacije

EasyLockDown omogućuje vam da spriječite pristup određenim područjima svoje trgovine.
McAfee Secure pruža dodatnu sigurnost vašoj trgovini.
Oberlo fantastična je aplikacija koja vam omogućuje jednostavno dodavanje proizvoda treće strane iz AliExpress-a.
Ograničenja narudžbe omogućuje vam određivanje minimalne ili maksimalne količine određenog predmeta koji se može kupiti.

Aplikacije možete kupiti u Shopify App Storeu.
Shopify-app-trgovina

Dodavanje proizvoda u vašu trgovinu Shopify

Shopify dodavanja-proizvode

Iako možete jednostavno dodavati proizvode u svoju Shopify trgovinu ručno u odjeljku s proizvodima, za prodavače koji se bave isporukom u pošti, jedna od sjajnih značajki Shopifya je ta što možete dodavati proizvode izravno iz AliExpress-a u svoju internetsku trgovinu putem aplikacije Oberlo.

Jednom kada instalirate Oberlo aplikaciju, možete pregledavati proizvode na AliExpress-u i dodati ih na popis uvoza proizvoda klikom na Oberlo oznaku. Tada možete istovremeno uvesti sve proizvode s popisa u vašu trgovinu Shopify.
Shopify-aliexpress

Postavljanje obavijesti e-poštom

Shopify-e-obavijesti
Također na stranici postavki možete odrediti kada vaši kupci primaju obavijesti putem e-pošte. Na primjer, oni mogu biti obaviješteni kada njihova narudžba bude potvrđena, otkazana ili vraćena. Također možete navesti da primaju e-poštu kada je njihova narudžba ispunjena ili kad je dostavljena.

Za i protiv Shopifyja

Pros:

 • Ubrzava postupak izrade web stranica eCommerce.
 • Odaberite iz velikog izbora predložaka web stranica.
 • Omogućuje vam jednostavnu integraciju troškova prijevoza.
 • Omogućuje vam dodavanje iznosa poreza ako je potrebno.
 • Prihvatite mrežna plaćanja putem usluge Shopify Online Payment.
 • Jednostavno upravljanje zalihama.
 • Proširena funkcionalnost dostupna je putem dodataka.

Cons:

 • Višestruke mrežne trgovine zahtijevaju više Shopify računa.

Preporuka

Nakon što sam neko vrijeme koristio Shopify, moram reći da stvarno cijenim kako su pojednostavili postupak e-trgovine. Nakon što sam prije mnogo godina stvorio vlastitu stranicu e-trgovine, “stari način mode”, definitivno više volim koristiti Shopify metodu.

Kliknite ovdje kako biste isprobali Shopify Besplatno za 14 dana – kreditna kartica nije potrebna

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map