Liquid Web WooCommerce Hosting anmeldelse

væske-web-woocommerce-hosting review


2019 Bedste Web HostingBedste WooCommerce hosting Er Liquid Web’s administrerede WooCommerce hosting værd at prisen? Her i min Liquid Web WooCommerce Hosting anmeldelse, lad os se på nøjagtigt, hvad du får, og hvordan dit WooCommerce-websted kan drage fordel af denne nye platform.

Da online-salg fortsætter med at vokse i popularitet, er efterspørgslen efter e-handelswebsteder fortsat høj. Og selvom Shopify og Wix er to indstillinger for e-handelswebsider, som mange mennesker er opmærksomme på, er WooCommerce faktisk den mest populære platform til online-salg i dag – uden tvivl på grund af at den er bygget oven på WordPress (den mest populære webstedsplatform på nettet).

Hvis du er en WordPress-bruger eller endda er fjernt kendt med WordPress, skal WooCommerce være dit nummer et valg på dit eCommerce-websted.

Fordele ved WooCommerce

 • Bygget på WordPress
 • Forenkler oprettelsen af ​​e-handelswebsite
 • Nem installation
 • Let at finde yderligere hjælp

Ikke kun er WooCommerce let at installere og bruge, men fordi det er bygget oven på WordPress, får du også fordelene ved den mest populære platform på nettet. Og på grund af populariteten af ​​WordPress og WooCommerce er det meget lettere at finde hjælp fra udviklere eller agenturer, hvis du har brug for det.

En af de bedste ting ved WooCommerce er, at du kan starte din online butik uden yderligere omkostninger (udover din webhosting). Mens der er nogle premium-udvidelser og temaer, du kan købe for at forbedre dit websted endnu mere, kan du starte din grundlæggende online butik gratis (plus din hosting).

Problemer med WooCommerce

 • Ydeevne kan variere meget afhængigt af vært
 • Indfødt WooCommerce kan være langsomt
 • Native WooCommerce-rapportering mangler muligvis data eller bremser dit websted

Selvom WooCommerce giver mange fordele for eCommerce-webstedsejere, er det ikke perfekt ud af boksen. Faktisk kan indbygget WooCommerce være langsomt, hvilket får dit websted til at tage for lang tid at indlæse. Den oprindelige rapportering i WooCommerce indeholder ikke meget data, og det kan forårsage, at dit websted kører endnu langsommere.

Hvad er fordelene ved Liquid Web’s styrede WooCommerce-hosting?

 • Fokuseret helt på at opbygge den bedst styrede WooCommerce hosting platform
 • Optimeret til bedre hastighed (50% eller mere hurtigere)
 • Inkluderer glew.io til bedre rapportering og autosegmentering
 • Inkluderer Jilt for at løse forladte vogn situationer
 • Gratis demo og 15-dages præstationsudfordring tilgængelig

Selvom du kan finde mange administrerede WordPress-hostingplaner i disse dage, er Liquid Web den første webhost, der leverer en premium Managed WooCommerce Hosting-løsning. Ligesom med deres administrerede WordPress-platform har Liquid Web tænkt sig at give den bedste WooCommerce-hostingoplevelse for deres kunder med de bedste funktioner og webstedsydelse.

Chris Lema på Liquid Web’s WooCommerce Hosting-produkt

chris-lema-væske-web
For nylig talte jeg med Chris Lema, VP for produkter på Liquid Web. Chris var ansvarlig for at sammensætte teamet og udvikle det administrerede WooCommerce hostingprodukt. Her er linket til min samtale her.

Chris talte om udfordringerne og de mål, de havde skabt denne nye spændende platform. ”Det er et fokus på, hvordan vi bygger den bedste og den nye definition af, hvordan administreret WooCommerce-hosting ser ud,” forklarede han. Og han påpegede også fordelene, som Liquid Web’s WooCommerce-hosting giver ved at løse de største problemer, der følger med at bruge WooCommerce ud af boksen. ”… hastighed og rapportering var de to første store, vi tacklede. Og så lagde vi på forladt vogn, så vi samarbejdede med Jilt … ”

Som du kan se af fordelene ovenfor, med Liquid Web, er dit WooCommerce-site optimeret til bedre hastighed, giver bedre rapportering og er bedre i stand til at løse forladte vognkundesituationer.

Flydende web-WooCommerce-hostingplaner

Forret
$ 249 mo.
For butikker under $ 100.000 år. Professionel
749 $ mo.
For butikker $ 100.000 til $ 500.000 år. Forretning
1499 $ mo.
For butikker $ 500.000 til $ 1.5M år.

væske-web-styret-woocommerce-hosting-planer

Liquid Web tilbyder tre niveauer af WooCommerce-hostingplaner, der hver især er rettet mod din online butiks indtægter (se ovenfor for specifikke numre). Der er også tilgængelige løsninger til online butikker på virksomhedsniveau.

Mens priserne er på den højere side, skal du huske, at du ikke kun får top-line-ydelsen og -støtten, men hver WooCommerce-hostingplan inkluderer premiumfunktioner som Glew.io-rapportering og Jilt-forladt indkøbskurv – hvilket vil koste du meget mere penge, hvis du skulle tilføje dem separat. Liquid Web inkluderer også iscenesættelse af websteder og ydelsestest på dit websted.

Liquid Web’s administrerede WooCommerce-funktioner

Her er en mere detaljeret oversigt over alt, hvad du får med Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting-planer.

 • Over 1000 tilgængelige e-handels-temaer
 • Beaver Builder WordPress Page Builder
 • Du kan medtage ubegrænset mængde produkter og sider
 • Brugerdefinerede produktfaner for yderligere oplysninger
 • Evne til at beskytte og begrænse digitale downloads
 • Sælg variable produkter såsom beklædning
 • Evne til at sælge fysiske, virtuelle og eksterne produkter
 • Planlæg specielle priser og salgsfremmende kampagner
 • Opret ubegrænset mængde fotogallerier
 • Automatisk generation af miniaturebilleder af produktet
 • Automatisk komprimering af billeder
 • Mulighed for at zoome ind på produktbilleder
 • Automatisk ændring af ressourcer til dynamisk tilføjelse af mere CPU, RAM og diskplads når det er nødvendigt
 • Butikker overvåget 24 timer i døgnet

Gratis demonstration og 15-dages præstationsudfordring

Hvis du i øjeblikket allerede har et WooCommerce-sted, er her de bedste nyheder. Du kan faktisk se Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting i aktion ved at planlægge en gratis demo online. Eller endnu bedre, du kan faktisk se forbedringen på dit websted, som Liquid Web kan tilbyde, ved at tilmelde dig deres 15-dages Performance Challenge.

Med 15-dages performance-udfordring vil Liquid Web lave en kopi af dit WooCommerce-websted og sætte det på deres platform. Bare rolig – det er ikke en fungerende butik og vil ikke afskrække trafikken væk fra dit live-sted. Deres team går derefter og foretager en række optimeringer, der sporer præstationsforskellen på hvert trin. Inden for 15 dage planlægger de et møde for at vise resultaterne. Ifølge Liquid Web’s VP for Products, Chris Lema, har de gjort hundreder af ydelsesudfordringer, og i hvert tilfælde er webstedshastigheden forbedret med mindst 50%!

Henstilling

Liquid Web har bestemt oprettet en meget imponerende Managed WooCommerce Hosting platform. Ligesom de har taget Managed WordPress Hosting til et nyt niveau, sætter deres WooCommerce-hostingplaner nu standarden for premium eCommerce-hosting til WooCommerce-websteder.

Den eneste virkelige ulempe er omkostningerne. Med priser i $ 249 mo. til $ 1499 mo. række, kan nogle af WooCommerce-webstedsejere (især begyndere) ikke have råd til at købe en af ​​disse administrerede planer. Det er grunden til nybegynder, jeg vil anbefale oprindeligt at gå med en billigere WordPress-vært og oprette dit WooCommerce-sted der først. Når du først er etableret og begynder at omsætte mere, kan du gå over til Liquid Web for at drage fordel af deres premium WooCommerce-funktioner.

Hvis du allerede er etableret med et WooCommerce-sted, men du søger at forbedre dit websteds ydeevne, vil jeg kraftigt anbefale dig at tjekke Liquid Web ved at arrangere en demo online og tilmelde dig deres 15-dages Performance Challenge for bare at se hvor meget de kan forbedre din WooCommerce-webstedoplevelse.

Klik her for at få en rabat på Liquid Web Managed WooCommerce Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector