Liquid Web WooCommerce Hosting gjennomgang

væske-web-woocommerce-hosting-gjennomgang


2019 beste webhotellBeste WooCommerce-hosting Er Liquid Web-administrerte WooCommerce-hosting verdt prisen? Her i min Liquid Web WooCommerce Hosting gjennomgang, la oss se på nøyaktig hva du får og hvordan WooCommerce-nettstedet kan dra nytte av denne nye plattformen.

Ettersom online salg fortsetter å vokse i popularitet, er etterspørselen etter e-handelsnettsteder fortsatt stor. Og mens Shopify og Wix er to alternativer for eCommerce-nettsteder som mange er klar over, er WooCommerce faktisk den mest populære plattformen for online-salg i dag – uten tvil fordi den er bygget oppå WordPress (den mest populære nettstedplattformen på nettet).

Hvis du er en WordPress-bruker eller til og med er kjent med WordPress, bør WooCommerce være det viktigste valget ditt for eCommerce-nettstedet..

Fordeler med WooCommerce

 • Bygd på WordPress
 • Forenkler opprettingsprosessen for e-handel
 • Enkel installasjon
 • Lett å finne ekstra hjelp

Ikke bare er WooCommerce enkelt å installere og bruke, men fordi det er bygget oppå WordPress, får du også fordelene med den mest populære plattformen på nettet. Og på grunn av populariteten til WordPress og WooCommerce, er det mye lettere å finne hjelp fra utviklere eller byråer hvis du trenger det.

Noe av det beste med WooCommerce er at du kan starte opp nettbutikken din uten ekstra kostnader (foruten webhotellet ditt). Selv om det er noen premiumutvidelser og temaer du kan kjøpe for å forbedre nettstedet ditt enda mer, kan du starte din grunnleggende nettbutikk gratis (pluss hosting).

Problemer med WooCommerce

 • Ytelse kan variere veldig avhengig av vert
 • Native WooCommerce kan gå tregt
 • Native WooCommerce-rapportering kan mangle data eller bremse nettstedet ditt

Mens WooCommerce gir mange fordeler for eCommerce-eiere, er den ikke perfekt utenfor boksen. Faktisk kan innfødt WooCommerce være treg, noe som får nettstedet ditt til å ta lang tid å laste. Den opprinnelige rapporteringen i WooCommerce inneholder ikke mye data, og det kan føre til at nettstedet ditt kjører enda saktere.

Hva er fordelene med Liquid Webs administrerte WooCommerce Hosting??

 • Helt fokusert på å bygge den best administrerte WooCommerce Hosting-plattformen
 • Optimalisert for bedre hastighet (50% eller raskere)
 • Inkluderer glew.io for bedre rapportering og autosegmentering
 • Inkluderer Jilt for å løse overvåkede situasjonsområder
 • Gratis demonstrasjon og 15 dagers ytelsesutfordring tilgjengelig

Selv om du kan finne mange administrerte WordPress-hostingplaner i disse dager, er Liquid Web den første webhotellet som leverer en premium Managed WooCommerce Hosting-løsning. Akkurat som med deres administrerte WordPress-plattform, har Liquid Web forsøkt å gi den beste WooCommerce hostingopplevelsen for sine kunder med de beste funksjonene og nettstedets ytelse.

Chris Lema på Liquid Web’s WooCommerce Hosting Product

Chris-Lema-væske-banen
Nylig snakket jeg med Chris Lema, VP for produkter på Liquid Web. Chris var ansvarlig for å sette sammen teamet og utvikle det administrerte WooCommerce-vertsproduktet. Her er lenken til intervjuet mitt her.

Chris snakket om utfordringene og målene de hadde med å lage denne nye spennende plattformen. “Det er et fokus på hvordan vi bygger den beste og den nye definisjonen av hvordan administrert WooCommerce hosting ser ut,” forklarte han. Og han påpekte også fordelene med Liquid Webs WooCommerce-hosting ved å løse de største problemene som følger med å bruke WooCommerce ut av boksen. “… hastighet og rapportering var de to første store vi taklet. Og så lagde vi på forlatt vogn, så vi samarbeidet med Jilt … ”

Som du kan se av fordelene oppført over, med Liquid Web, er WooCommerce-nettstedet optimalisert for bedre hastighet, gir bedre rapportering og er bedre i stand til å løse forlatte kundesituasjoner.

Liquid Web WooCommerce Hosting Plans

Starter
249 dollar mo.
For butikker under $ 100 000 år. Profesjonell
749 dollar mo.
For butikker $ 100.000 til $ 500.000 år. Virksomhet
1499 dollar mo.
For butikker $ 500,000 til $ 1,5M yr.

væske-web-managed-woocommerce-hosting-planer

Liquid Web tilbyr tre nivåer av WooCommerce-hostingplaner, hver rettet mot inntektene til nettbutikken din (se spesifikke tall ovenfor). Det finnes også tilpassede løsninger for nettbutikker på bedriftsnivå.

Mens prisene er på høyere side, må du huske at du ikke bare får topp ytelse og støtte for linjen, men alle hostingplaner for WooCommerce inkluderer førsteklasses funksjoner som Glew.io-rapportering og Jilt-forlatte handlekurv-behandling – noe som vil koste du mye mer penger hvis du måtte legge dem separat. I tillegg inkluderer Liquid Web nettstedstaging og ytelsestesting av nettstedet ditt.

Liquid Webs administrerte WooCommerce-funksjoner

Her er en mer detaljert oversikt over alt du får med Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting-planer.

 • Over 1000 e-handelstemaer tilgjengelig
 • Beaver Builder WordPress Page Builder
 • Du kan ta med ubegrenset mengde produkter og sider
 • Egendefinerte produktfaner for tilleggsinformasjon
 • Evne til å beskytte og begrense digitale nedlastinger
 • Selg variable produkter som klær
 • Evne til å selge fysiske, virtuelle og eksterne produkter
 • Planlegg spesielle priser og salgskampanjer
 • Lag ubegrenset mengde fotogallerier
 • Automatisk generering av miniatyrbilder av produktene
 • Automatisk komprimering av bilder
 • Mulighet for å zoome inn på produktfoto
 • Automatisk endring av ressursene for dynamisk å legge til mer CPU, RAM og diskplass når det er nødvendig
 • Butikker overvåket 24 timer i døgnet

Gratis demonstrasjon og 15 dagers prestasjonsutfordring

Hvis du allerede har et WooCommerce-nettsted, er her de beste nyhetene. Du kan faktisk se Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting i aksjon ved å planlegge en gratis demo online. Eller enda bedre, du kan faktisk se forbedringen av nettstedet ditt som Liquid Web kan tilby ved å registrere deg for deres 15 dagers utfordringsutfordring.

Med 15-dagers ytelsesutfordring vil Liquid Web lage en kopi av WooCommerce-nettstedet og legge det på deres plattform. Ikke bekymre deg – det er ikke en fungerende butikk og vil ikke avskrekke trafikken fra liveområdet ditt. Deres team vil deretter gjøre en serie med optimaliseringer, og spore resultatforskjellen på hvert trinn. I løpet av 15 dager vil de planlegge et møte for å vise resultatene. I følge Liquid Webs produktdirektør, Chris Lema, har de gjort hundrevis av ytelsesutfordringer, og i hvert tilfelle har nettstedets hastighet forbedret seg med minimum 50%!

Anbefaling

Liquid Web har definitivt laget en svært imponerende Managed WooCommerce Hosting-plattform. Akkurat som de har tatt Managed WordPress Hosting til et nytt nivå, setter WooCommerce-hostingplanene nå standarden for premium eCommerce-hosting for WooCommerce-nettsteder.

Den eneste virkelige ulempen er kostnadene. Med priser på $ 249 moh. til $ 1499 moh. rekkevidde, vil noen eiere av WooCommerce-nettsteder (spesielt nybegynnere) ikke ha råd til å kjøpe en av disse administrerte planene. Derfor vil jeg begynne med en rimeligere WordPress-vert for nybegynnere å opprette WooCommerce-siden der først. Når du først er etablert og begynner å øke salget, kan du gå over til Liquid Web for å dra nytte av premium WooCommerce-funksjonene.

Hvis du allerede er etablert med et WooCommerce-nettsted, men du ønsker å forbedre nettstedets ytelse, vil jeg sterkt anbefale deg å sjekke ut Liquid Web ved å arrangere en demo online og registrere deg for deres 15-dagers Performance Challenge for å se bare hvor mye de kan forbedre WooCommerce-nettstedets opplevelse.

Klikk her for en rabatt på Liquid Web Managed WooCommerce Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map