Recenzie de gazduire web WooCommerce Liquid

-Web-woocommerce lichid-hosting-recenzie


Cel mai bun gazduire web 2019Cel mai bun gazduire WooCommerce Merită prețul gazduitului WooCommerce administrat de Web Liquid? Aici în al meu Recenzie de gazduire web WooCommerce Liquid, să aruncăm o privire exact la ce obțineți și cum site-ul dvs. WooCommerce poate beneficia de această nouă platformă.

Prin vânzarea online continuând să crească în popularitate, cererea pentru site-urile de comerț electronic rămâne mare. Și, în timp ce Shopify și Wix sunt două opțiuni ale site-ului eCommerce de care mulți oameni sunt conștienți, WooCommerce este de fapt cea mai populară platformă pentru vânzarea online azi – fără îndoială, datorită faptului că este construită în partea de sus a WordPress (cea mai populară platformă web de pe web).

Dacă sunteți utilizator WordPress sau chiar sunteți familiarizați de la distanță cu WordPress, atunci WooCommerce ar trebui să fie alegerea dvs. numărul unu pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

Avantajele WooCommerce

 • Construit pe WordPress
 • Simplifică procesul de creare a site-ului eCommerce
 • Instalare usoara
 • Asistență ușor de găsit

Nu numai că WooCommerce este ușor de instalat și de utilizat, dar, deoarece este construit pe WordPress, obțineți și avantajele celei mai populare platforme de pe web. Și din cauza popularității WordPress și WooCommerce, este mult mai ușor să găsești ajutor de la dezvoltatori sau agenții dacă ai nevoie.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre WooCommerce este că îți poți porni magazinul online fără costuri suplimentare (în afară de gazduirea ta web). Deși există câteva extensii și teme premium pe care le puteți achiziționa pentru a îmbunătăți și mai mult site-ul, puteți începe magazinul online de bază gratuit (plus găzduirea dvs.).

Probleme WooCommerce

 • Performanța poate varia foarte mult în funcție de gazdă
 • Native WooCommerce poate fi lent
 • Raportarea Native WooCommerce poate lipsi în date sau să încetinească site-ul

Deși WooCommerce oferă multe beneficii proprietarilor de site-uri online de comerț electronic, acesta nu este perfect. De fapt, WooCommerce autohton poate fi lent, ceea ce face ca site-ul dvs. să dureze excesiv. De asemenea, raportarea nativă din WooCommerce nu conține o mulțime de date și poate determina site-ul dvs. să funcționeze și mai lent.

Care sunt avantajele Găzduirii WooCommerce gestionate de Web Liquid?

 • Concentrat total pe construirea celei mai bine administrate platforme de găzduire WooCommerce
 • Optimizat pentru o viteză mai bună (50% sau mai mult mai repede)
 • Include glew.io pentru o mai bună raportare și auto-segmentare
 • Include Jilt pentru a rezolva situațiile de coș abandonate
 • Demo gratuită și provocare de performanță de 15 zile disponibile

Deși în aceste zile puteți găsi multe planuri de găzduire WordPress gestionate, Liquid Web este prima gazdă web care oferă o soluție premium de administrare WooCommerce Hosting. La fel ca în cazul platformei lor WordPress gestionate, Liquid Web și-a propus să ofere cea mai bună experiență de găzduire WooCommerce pentru clienții lor cu cele mai bune funcții și performanțe ale site-ului web..

Chris Lema pe produsul de găzduire WooCommerce de la Liquid Web

chris-Lema-lichid-web
Recent, am vorbit cu Chris Lema, VP de produse de la Liquid Web. Chris a fost responsabil de crearea echipei și de dezvoltarea produsului de găzduire WooCommerce gestionat. Iată linkul interviului meu aici.

Chris a vorbit despre provocările și obiectivele pe care le-au avut în crearea acestei noi platforme interesante. „Este o atenție asupra modului în care construim cel mai bun și noua definiție a aspectului de hosting WooCommerce gestionat”, a explicat el. De asemenea, el a subliniat avantajele pe care le oferă gazduirea WooCommerce de către Liquid Web prin rezolvarea celor mai mari probleme care vin cu utilizarea WooCommerce în afara cazului. „… Viteza și raportarea au fost primele două mari pe care le-am abordat. Și apoi ne-am așezat pe căruța abandonată, așa că am încheiat un parteneriat cu Jilt … ”

După cum puteți vedea din avantajele enumerate mai sus, cu Liquid Web, site-ul dvs. WooCommerce este optimizat pentru o viteză mai bună, oferă o mai bună raportare și este mai capabil să rezolve situațiile clienților din căruța abandonată..

Planuri de găzduire cu lichide Web WooCommerce

Incepator
249 USD lunar.
Pentru magazinele sub 100.000 USD. Profesionist
749 USD lunar.
Pentru magazine 100.000 USD la 500.000 $ an. Afaceri
1499 USD lunar.
Pentru magazine 500.000 USD la 1,5 milioane dolari.

lichid-web-gestionate-woocommerce planuri-hosting-

Liquid Web oferă trei niveluri de planuri de găzduire WooCommerce, fiecare orientat către veniturile magazinului dvs. online (consultați mai sus pentru numere specifice). Există, de asemenea, soluții personalizate disponibile pentru magazinele online la nivel de întreprindere.

În timp ce prețurile sunt pe partea superioară, rețineți că veți obține nu numai performanța și suportul liniei, dar fiecare plan de găzduire WooCommerce include funcții premium, cum ar fi raportarea Glew.io și procesarea căruciorului abandonat Jilt – ceea ce ar costa ai mult mai mulți bani dacă ar trebui să le adaugi separat. De asemenea, Liquid Web include etapizarea site-ului și testarea performanței site-ului dvs. web.

Funcțiile gestionate de WooCommerce de Liquid Web

Iată o listă mai detaliată a tot ceea ce obțineți cu planurile de găzduire WooCommerce administrate de Liquid Web.

 • Peste 1000 de teme de comerț electronic disponibile
 • Beaver Builder WordPress Page Builder
 • Puteți include o cantitate nelimitată de produse și pagini
 • Tabele de produse personalizate pentru informații suplimentare
 • Abilitatea de a proteja și limita descărcările digitale
 • Vindeți produse variabile, cum ar fi îmbrăcăminte
 • Posibilitatea de a vinde produse fizice, virtuale și externe
 • Programează promoții speciale pentru prețuri și vânzări
 • Creați o cantitate nelimitată de galerii foto
 • Generarea automată a imaginilor în miniatura produsului
 • Compresia automată a imaginilor
 • Posibilitatea de a mări în fotografiile produsului
 • Redimensionarea automată a resurselor pentru a adăuga în mod dinamic mai mult procesor, RAM și spațiu pe disc atunci când este nevoie
 • Magazinele monitorizate 24 de ore pe zi

Demo gratuit și provocare de performanță de 15 zile

Dacă în prezent aveți deja un site WooCommerce, aici este cea mai bună veste. Puteți vedea în fapt acțiunea Găzduirea WooCommerce administrată de Liquid Web programând o demo online gratuită. Sau, chiar mai bine, puteți vedea de fapt îmbunătățirea adusă de site-ul dvs. web pe care Liquid Web îl poate oferi, înscriindu-vă la provocarea lor de 15 zile.

Cu 15 Day Performance Challenge, Liquid Web va face o copie a site-ului dvs. WooCommerce și îl va pune pe platforma lor. Nu vă faceți griji – nu este un magazin funcțional și nu va descuraja traficul de pe site-ul dvs. live. Echipa lor va merge apoi și va face o serie de optimizări, urmărind diferența de performanță la fiecare pas. În termen de 15 zile, vor programa o întâlnire pentru a vă arăta rezultatele. Potrivit VP-ului de produse Liquid Web, Chris Lema, acestea au făcut sute de provocări de performanță și, în orice caz, viteza site-ului s-a îmbunătățit cu minimum 50%!

Recomandare

Liquid Web a creat cu siguranță o platformă impresionantă de găzduire WooCommerce Hosting. La fel cum au dus Gazed WordPress Hosted la un nou nivel, planurile lor de găzduire WooCommerce au stabilit acum standardul pentru găzduirea de comerț electronic premium pentru site-urile WooCommerce.

Singurul dezavantaj real este costul. Cu prețuri în 249 dolari. până la 1499 dolari. gama, este posibil ca unii proprietari de site-uri WooCommerce (în special începători) să nu-și poată permite să achiziționeze unul dintre aceste planuri gestionate. Acesta este motivul pentru newbies, aș recomanda inițial să mergeți cu o gazdă WordPress mai puțin costisitoare și să vă creați site-ul WooCommerce acolo mai întâi. Apoi, după ce vă stabiliți și începeți să faceți mai multe vânzări, puteți trece la Liquid Web pentru a profita de funcțiile WooCommerce premium..

Dacă sunteți deja stabilit cu un site WooCommerce, dar doriți să îmbunătățiți performanța site-ului dvs., atunci v-aș recomanda să consultați Liquid Web, aranjând o demo online și înscriindu-vă la Provocarea lor de performanță de 15 zile pentru a vedea doar cât de mult pot îmbunătăți experiența site-ului dvs. WooCommerce.

Faceți clic aici pentru o reducere de găzduire WooCommerce administrată pe web lichid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map