Revizuirea magazinului de comerț electronic

Shopify-recenzie


Cel mai bun gazduire web 2018Cel mai bun constructor de site-uri online de comerț electronic aici Review Shopify, Îți voi arăta cât de ușor este să îți creezi propriul magazin online. Site-urile de comerț electronic sunt de departe cele mai consumatoare de timp și obositoare pentru a crea și întreține. În trecut, aveai nevoie să angajezi pe cineva care să te ajute sau să încerci să creezi unul singur folosind software cum ar fi osCommerce sau ZenCart. Chiar și o soluție WordPress, cum ar fi WooCommerce, poate fi puțin dificilă. Cu toate acestea, odată cu apăsarea recentă către soluții rapide și ușoare de site-uri, acum aveți câteva alternative frumoase pentru crearea unui site de comerț electronic. În opinia mea, Shopify este una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a construi un site web excelent de comerț electronic.

Ce este Shopify?

Shopify combină aspectele legate de construcția și comerțul site-ului pentru a eficientiza și a accelera procesul de creare a unui site web de comerț electronic.

Fundalul Shopify

Creatorii Shopify au dorit inițial un magazin de comerț electronic care să vândă echipamente de snowboard. Cu toate acestea, nu au găsit o platformă ușor de utilizat pentru afacerea lor – așa că au decis să creeze singuri. Așa s-a născut Shopify și acum este disponibil pentru oricine dorește să vândă online.

Ce tipuri de site-uri de comerț electronic puteți crea cu Shopify?

Cu Shopify puteți vinde propriile produse sau puteți angaja transportul prin picătură pentru a vinde articole de la o companie, cum ar fi AliExpress. De fapt, există chiar și un plugin care să vă ajute să adăugați cu ușurință produse de la AliExpress în magazinul dvs. Shopify.

De ce să folosiți Shopify?

Site-ul eCommerce este de departe cel mai consumator și dificil de creat de la zero. Chiar și folosirea de pe raft Aplicațiile software eCommerce necesită totuși să efectuați multă muncă – inclusiv configurarea gateway-ului de plată, gestionarea expedierii etc. Shopify vă ajută să vă ocupați de toate sarcinile asociate cu crearea și menținerea unui site web de comerț electronic.

Prețuri pentru magazin

Shopify-stabilire a prețurilor
Shopify are 3 planuri diferite de site-uri:

 • Shopify de bază
 • Shopify
 • Magazin avansat

Basic Shopify este perfect potrivit pentru noile magazine online, în timp ce celelalte două planuri includ mai multe caracteristici de raportare și taxe mai mici de procesare a plăților.

Înregistrare pentru Shopify

Shopify-înscriere
Este foarte ușor să vă înscrieți la un magazin Shopify. Trebuie doar să introduceți informațiile de bază și să alegeți numele magazinului. Puteți, de asemenea, să introduceți informațiile de facturare, astfel încât să puteți fi plătit atunci când magazinul dvs. va fi activ. Nu trebuie să introduceți un număr de card de credit în acest moment, deoarece veți primi proba gratuită de 14 zile. Dar amintiți-vă, pentru a începe să vindeți produse, va trebui să aveți un număr de card în fișier.

Tema site-ului Shopify

Puteți utiliza fie o temă gratuită, fie o plată pentru site-ul dvs. web. În prezent, Shopify oferă 10 teme diferite gratuite. Și pentru mulți dintre voi, sunt tot ce ai nevoie. Cu toate acestea, temele plătite premium au cu siguranță un aspect mai frumos și conțin funcții avansate pe care le-ați putea dori pentru magazinul dvs. online, cum ar fi navigarea lipicioasă, video cu lățimea paginii complete, meniuri pe mai multe niveluri și Feeds Instagram..
Shopify-Free-temeShopify Teme gratuiteShopify-plătite-temeShopify Teme plătite

Crearea unui magazin Shopify

Pentru a începe crearea magazinului online, selectați o temă pentru site-ul dvs. Deși există numeroase teme premium care necesită o taxă suplimentară, există, de asemenea, o serie de teme gratuite care sunt perfect potrivite pentru aceia dintre voi care încep doar cu primul dvs. site de comerț electronic. De exemplu, folosesc tema gratuită Minimal. Iată cum arată.
Shopify-minimal-temă

Configurarea taxelor de transport

Shopify-transport maritim
Din zona Setări, puteți configura cu ușurință taxele de expediere în Shopify, atât pentru comenzi interne, cât și pentru cele străine. Puteți configura cheltuieli de transport în funcție de prețuri, greutate sau de transportator.

Utilizarea aplicațiilor Shopify pentru funcționalitate adăugată

Pentru funcționalitate suplimentară, există numeroase aplicații disponibile în Shopify care vă pot fi de mare ajutor în rularea magazinului online. Unele aplicații plugin sunt gratuite, în timp ce altele vă costă o taxă lunară.

Ca exemplu, iată câteva dintre aplicațiile pe care le folosesc în magazinul meu Shopify:
Shopify-apps

EasyLockDown vă permite să împiedicați accesul la anumite zone ale magazinului.
McAfee Secure oferă un plus de securitate magazinului tău.
Oberlo este o aplicație fantastică care vă permite să adăugați cu ușurință produse terțe de la AliExpress.
Limitele comenzii vă permite să specificați o cantitate minimă sau maximă a unui anumit articol care poate fi achiziționat.

Puteți achiziționa aplicații din magazinul de aplicații Shopify.
Shopify-app-store

Adăugarea de produse la magazinul dvs. Shopify

Produse Shopify-adăugare-

În timp ce puteți adăuga cu ușurință produse în magazinul dvs. Shopify manual în secțiunea de produse, pentru vânzătorii de transport prin picătură, una dintre caracteristicile excelente ale Shopify este că puteți adăuga produse direct de la AliExpress în magazinul dvs. online prin aplicația Oberlo.

După ce instalați aplicația Oberlo, puteți naviga produsele la AliExpress și le puteți adăuga pe lista de importuri de produse făcând clic pe eticheta Oberlo. Puteți importa apoi toate produsele din listă în magazinul dvs. Shopify simultan.
Shopify-AliExpress

Configurarea notificărilor prin e-mail

Shopify-e-mail notificări
De asemenea, din pagina Setare, puteți specifica momentul în care clienții dvs. primesc notificări prin e-mail. De exemplu, ele pot fi notificate atunci când comanda este confirmată, anulată sau rambursată. Puteți specifica, de asemenea, că primesc un e-mail atunci când comanda lor este îndeplinită sau când este livrată.

Pro și contra Shopify

Pro:

 • Expediază procesul de creare a site-urilor eCommerce.
 • Alegeți dintr-o selecție excelentă de șabloane de site-uri web.
 • Vă permite să integrați cu ușurință taxele de transport.
 • Vă permite să adăugați sume de impozitare, dacă este necesar.
 • Acceptați plățile online prin intermediul plăților Shopify Online.
 • Gestionați cu ușurință inventarul.
 • Funcționalitate extinsă este disponibilă prin intermediul aplicațiilor de plugin.

Contra:

 • Mai multe magazine online necesită mai multe conturi Shopify.

Recomandare

După ce am folosit Shopify de ceva vreme, trebuie să spun că apreciez cu adevărat modul în care au simplificat procesul de comerț electronic. După ce mi-am creat propriul site de comerț electronic cu mulți ani în urmă „modul vechilor moduri”, cu siguranță prefer să folosesc metoda Shopify.

Faceți clic aici pentru a încerca Shopify gratuit timp de 14 zile – nu este nevoie de card de credit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map