Shopify e-kereskedelem áttekintés

Shopify-felülvizsgálat


A legjobb Webtárhely 2018A legjobb e-kereskedelmi webhely készítő Itt az én-m Shopify felülvizsgálat, Megmutatom, milyen könnyű létrehozni saját online áruházát. Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek messze a legtöbb időigényes és unalmas a létrehozáshoz és karbantartáshoz. A múltban akár fel kellett bérelnie valakit, aki segít, vagy megpróbálta létrehozni magát egy olyan szoftverrel, mint például az osCommerce vagy a ZenCart. Még egy olyan WordPress-megoldás, mint például a WooCommerce, kicsit nehezebbé válhat. Ugyanakkor a közelmúltbeli gyors és egyszerű weboldal-megoldások felé tett erőfeszítéseivel Önnek van néhány szép alternatíva az e-kereskedelmi webhely létrehozására. Véleményem szerint a Shopify az egyik legjobb és legegyszerűbb módja egy nagyszerű e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal létrehozására.

Mi a Shopify??

A Shopify ötvözi a weboldalépítés és a kereskedelem aspektusait, hogy egyszerűsítse és felgyorsítsa az e-kereskedelmi webhely létrehozásának folyamatát.

Shopify háttér

A Shopify alkotói eredetileg egy e-kereskedelem üzletből akartak lenni snowboard felszerelést. Ugyanakkor nem találtak könnyen használható platformot vállalkozásuk számára – tehát úgy döntöttek, hogy maguk készítik. Így született a Shopify, és most mindenki számára elérhető, aki online eladni akarja.

Milyen típusú e-kereskedelmi webhelyeket hozhat létre a Shopify segítségével?

A Shopify segítségével értékesítheti saját termékeit, vagy áruszállítást alkalmazhat olyan társaságok termékeinek értékesítéséhez, mint például az AliExpress. Valójában van még egy plugin, amely segít az AliExpress termékeinek a Shopify áruházba történő könnyű hozzáadásában.

Miért érdemes használni a Shopify-t??

Az e-kereskedelem weboldala messze a legigényesebb és nehezen létrehozható a semmiből. Még a polcról is elérhető e-kereskedelmi szoftver alkalmazások esetén is sok munka elvégzésére van szükség – ide tartozik a fizetési átjáró beállítása, a szállítás kezelése stb. – A Shopify segít az e-kereskedelem webhelyének létrehozásával és karbantartásával kapcsolatos összes feladat elvégzésében..

Shopify árképzés

Shopify-árazás
A Shopify 3 különböző webhelytervvel rendelkezik:

 • Basic Shopify
 • Shopify
 • Advanced Shopify

A Basic Shopify tökéletesen alkalmazható új online áruházak számára, míg a másik két terv több jelentési funkciót és alacsonyabb fizetési feldolgozási díjat tartalmaz.

Iratkozzon fel a Shopify-ra

Shopify feliratkozásának
Nagyon könnyű feliratkozni a Shopify üzletbe. Csak be kell írnia az alapvető információkat, és ki kell választania az üzlet nevét. Megadhatja számlázási adatait is, így kifizetést kaphat, amikor üzlete életre lép. Jelenleg nem kell megadnia a hitelkártya számát, mivel megkapja a 14 napos ingyenes próbaverziót. De ne feledje: ahhoz, hogy elkezdhesse a termékek eladását, rendelkeznie kell a kártyaszámmal.

Shopify webhely témák

Használhatja akár ingyenes, akár fizetett témát a webhelyén. Jelenleg a Shopify 10 különféle ingyenes témát kínál. És sokan közülök mindannyian szükségesek. A prémium fizetett témák azonban határozottan szebb megjelenésűek, és olyan speciális funkciókat tartalmaznak, amelyeket az online áruház számára igénybe vehet, például ragacsos navigációt, teljes oldalszélességű videót, többszintű menüket és Instagram-hírcsatornákat..
Shopify-free-témákShopify ingyenes témákShopify fizetett témákShopify fizetett témák

Shopify Store létrehozása

Az online áruház létrehozásának megkezdéséhez válassza ki a webhely témáját. Noha számos prémium téma igényel külön díjat, vannak olyan ingyenes témák, amelyek tökéletesen megfelelnek azoknak, amelyek csak az első e-kereskedelmi webhelyen indulnak. Például az ingyenes Minimal témát használom. Így néz ki ez.
Shopify-minimal-téma

Szállítási költségek beállítása

Shopify-szállítás
A Beállítások területen könnyen beállíthatja a Shopify kiszállítási díjait mind a belföldi, mind a külföldi megrendelésekhez. A szállítási díjakat az árak, súly vagy a szállítmányozó alapján állapíthatja meg.

A Shopify Apps használata a hozzáadott funkcionalitás érdekében

A kiegészítő funkcionalitás érdekében számos olyan alkalmazás elérhető a Shopify-n belül, amelyek nagy segítséget nyújthatnak az online áruház működtetésében. Néhány plugin alkalmazás ingyenes, mások havi díjat számítanak fel Önnek.

Példaként említjük meg néhány alkalmazást, amelyet a Shopify áruházban használok:
Shopify-alkalmazások

EasyLockDown lehetővé teszi, hogy megakadályozza a hozzáférést az áruház bizonyos területeire.
McAfee Secure hozzáadott biztonságot nyújt üzlete számára.
Oberlo egy fantasztikus alkalmazás, amely lehetővé teszi az AliExpress harmadik fél termékeinek egyszerű hozzáadását.
Megrendelési korlátozások megadhatja egy megvásárolható cikk minimális vagy maximális összegét.

Vásárolhat alkalmazásokat a Shopify App Store-ból.
Shopify-app-store

Termékek hozzáadása a Shopify áruházához

Shopify hozzáadott-termékek

Noha manuálisan könnyedén hozzáadhat termékeket a Shopify üzletbe a termékek részben, a cseppszállítású eladók számára a Shopify egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy közvetlenül az AliExpress-ből származó termékeket adhat hozzá az online áruházhoz az Oberlo alkalmazáson keresztül.

Miután telepítette az Oberlo alkalmazást, böngészhet a termékek között az AliExpress-en, és az Oberlo-címkére kattintva hozzáadhatja azokat a termékek importálási listájához. Ezután egyszerre importálhatja a listán szereplő összes terméket a Shopify üzletbe.
Shopify-AliExpress

Az e-mail értesítések beállítása

Shopify-email-értesítések
A Beállítás oldalon szintén meghatározhatja, hogy mikor kapnak ügyfelek e-mail értesítéseket. Például értesíthetjük őket, ha megrendelésüket megerősítik, visszavonják vagy visszatérítik. Megadhatja azt is, hogy e-mailt kapnak, amikor megrendelésük teljesül, vagy amikor kézbesítik.

A Shopify előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Felgyorsítja az e-kereskedelem webhelyének létrehozási folyamatát.
 • Válasszon a webhelysablonok nagy választéka közül.
 • Lehetővé teszi a szállítási költségek egyszerű integrálását.
 • Lehetővé teszi adóösszegek hozzáadását, ha szükséges.
 • Online fizetéseket fogadhat el a Shopify Online Payments segítségével.
 • Könnyen kezelheti a leltárt.
 • A kibővített funkcionalitás plugin-alkalmazásokon keresztül érhető el.

Hátrányok:

 • Több online áruházhoz több Shopify-fiókra van szükség.

Ajánlást

Miután egy ideje használtam a Shopify-t, el kell mondanom, hogy nagyon nagyra értékelem, hogy miként egyszerűsítették az e-kereskedelem weboldalának folyamatát. Miután sok évvel ezelőtt létrehoztam saját e-kereskedelmi webhelyem, a „régi divat módját”, határozottan szívesebben használom a Shopify módszert.

Kattintson ide, hogy kipróbálhassa a 14 napig ingyenes Shopify szolgáltatást – nincs szükség hitelkártyára

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map