David Vogelpohl del WP Engine a WordPress

David Vogelpohl


A la meva entrevista exclusiva amb David Vogelpohl, VP d’estratègia web de WP Engine, discutim els paisatges actuals i futurs de WordPress, juntament amb com crear algunes aplicacions de WordPress molt interessants, com es compara WordPress amb Wix.com i què necessiteu. tingueu en compte les solucions de WordPress a tota l’empresa. Aquí teniu alguns fragments de l’entrevista.

Web Hosting Cat: WordPress 4.7.1 acaba de llançar recentment. Quins idees teniu sobre l’estat actual de WordPress i el seu futur?

David Vogelpohl: Els darrers llançaments m’han entusiasmat molt. He vist que WordPress comença a evolucionar més cap a un veritable sistema de gestió de continguts. Estic molt emocionat amb aquesta versió recent amb la capacitat de contingut demostratiu. De manera general, a mesura que han sortit els llançaments en els darrers tres o quatre anys, ha augmentat la manera com podreu controlar el vostre contingut, i això sempre ha estat per a WordPress on heu de centrar molt la seva atenció..

WHC: Heu parlat molt sobre la creació de grans coses amb WordPress. Quins són alguns exemples d’aplicacions de WordPress que pot ser que algunes persones no siguin conscients?

DV: El que fonamentalment és WordPress és PHP i una base de dades MySQL. Endevinarem què? Aquesta és la base d’una sol·licitud. He creat el meu propi clon bit.ly: un escurçador d’URL. I en realitat només triguen set minuts! A WP Engine, n’hem creat un amb WordPress que s’integra a Hubspot amb un codi personalitzat que hem escrit que realitzarà una prova de velocitat al vostre lloc web.

WHC: es poden fer aquestes aplicacions de WordPress més avançades amb plugins o necessiten codificació personalitzada?

DV: L’exemple DYI que faig és excel·lent i crec que hi ha moltes maneres d’aprofitar els complements per crear una aplicació: AppPresser és una manera de convertir un lloc de WordPress en una aplicació mòbil. Però fonamentalment, si voleu fer-ho, heu de ser desenvolupador o contractar un desenvolupador. Al final del dia, si voleu fer coses personalitzades, haureu de tenir un desenvolupador, no importa el que sigui. Però crec que hi ha algunes maneres realment interessants i potents d’aprofitar els complements i temes per crear aplicacions DYI que facin coses realment útils.

WHC: Hi ha algun tipus d’aplicacions que creieu que WordPress no és l’opció correcta per a aquest moment?

DV: No sóc gaire aficionat a utilitzar és emmagatzemar informació privada sobre persones. M’agrada emmagatzemar això fora de WordPress. No emmagatzemi els números de Seguretat Social a WordPress. Però realment, no hi ha moltes aplicacions que no es poden fer. Potser et preguntaràs si és la millor plataforma per a què intentes fer.

WHC: Un dels reptes actuals per a WordPress és Wix.com i els venedors de webs ja preparats. Com compararíeu els dos?

DV: En realitat he pensat molt en això. I, realment, recomano Wix a determinades persones per a certes situacions. Per a mi, quan tinc la decisió sobre quina plataforma recomanar, realment té a veure amb el que sento que la persona vol desenvolupar el seu negoci a la xarxa. Wix i plataformes com aquesta evolucionen amb la velocitat del seu departament d’enginyeria. Una plataforma com WordPress, que és de codi obert i compta amb desenes de milers de desenvolupadors que hi contribueixen, evoluciona amb la velocitat de la web. Aquesta és la diferència.

WHC: WP Engine ofereix una àmplia gamma de plans d’allotjament gestionats: tot, des d’un pla de lloc web personal fins a solucions personalitzades. Quines són algunes de les consideracions per a les aplicacions Enterprise WordPress?

DV: Això ho he tractat molt. Els nostres serveis comencen amb el nostre pla personal de 29 dòlars, un lloc web, fins a desplegaments empresarials enormes amb diversos servidors i diversos centres de dades. Quan una gran organització tracta això, moltes vegades el grup d’enginyeria entra i diu: “No. No. Aquest és el nostre clúster. Aquests són els nostres servidors. Disposem d’un centre de dades. Ho gestionarem ”. I el que sempre tinc és que “primer, coneixeu WordPress?” I la resposta la majoria de les vegades és: “No” Aleshores, com optimitzen la capa de memòria cau? Com optimitzen l’encaminament del trànsit? Com fan la seguretat? Com fan els pegats? Quina és la millor pila de tecnologia? Han d’examinar tot això. Vols realment aquests mals de cap? I quan ho vau dir així, en realitat he tingut un èxit molt gran amb la gent que deia: “D’acord. No, no vull gaire aquest mal de cap més “. …

Assegureu-vos d’escoltar l’entrevista completa amb David al podcast de Cat Hosting Web.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre l’allotjament de WordPress gestionat de manera premium de WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map