Entrevista amb John LoBrutto de Liquid Web

john-lobrutto-liquid-web


Si la resposta a alguna de les preguntes anteriors està a prop de “sí” de forma remota, haureu de llegir la nostra entrevista amb John LoBrutto. John és el director de solucions d’afiliació i col·laboracions de Liquid Web. Té una àmplia experiència en el sector de l’allotjament web, passant també una estona a la 1&1 Hosting entre d’altres. I va ser fantàstic començar a escoltar tot el que és Liquid Web fins avui. Si no coneixeu Web Liquid, s’especialitzen en solucions d’allotjament web gestionades per a servidors dedicats, VPS, serveis al núvol i WordPress.

S’han editat preguntes i respostes per al format d’aquest article. Per a l’entrevista completa, assegureu-vos d’escoltar el podcast de Cat Hosting Web.

Cat Hosting Web: Podràs parlar-nos del seu historial i del seu paper a Liquid Web?

John LoBrutto: Bé, estic a l’espai d’afiliació des de fa temps. He estat treballant a la web d’allotjament vertical la major part del temps. Vaig treballar durant 1&Fa Internet fa uns anys. Vaig ser el seu director de filials globals. I ara treballo amb Liquid Web com a directora de filials i associacions mundials.

Liquid Web és una gran empresa d’allotjament web gestionada. Tenim una fidelització i una assistència increïbles del nostre client: puntuacions molt altes de NPS [Net Promoter Score] (més d’un 71% en molts casos) de l’any passat, que és superior a Apple i Amazon i a alguns dels minoristes que a la gent els agrada. Als nostres clients els agrada molt el nostre producte. Realment els encanta el nostre servei. I, realment, els encanta el nostre suport.

De manera que si es tracta d’un lloc crític per a la missió, si s’hi guanyen diners, si es vol obtenir un 100%, tenim un temps de funcionament garantit al 100%, es tracta del producte i dels serveis que voleu seguir i comprar..

WHC: Segons la vostra opinió, què distingeix Liquid Web de la competència?

JL: Un cop més, és el servei de guants blancs. Nosaltres, en la majoria dels casos, tenim migracions gratuïtes. Tenim una situació en què, agafem els nostres telèfons; és als centres de trucades dels EUA, suport tècnic dels Estats Units En molts casos, per als nostres clients nord-americans disposem de centres de bases de dades dels EUA (propietat íntegrament de Liquid Web), de manera que no agrupem empreses de serveis de primer nivell. Estem donant suport complet al client. La gent que està treballant per a nosaltres és tocar el nostre equip i entrar-hi i arreglar les coses per a vostè. Per tant, aquest nivell de capacitat és capaç de retenir un client i assegureu-vos que el seu funcionament i totes les funcions funcionin correctament..

WHC: El hosting de WordPress gestionat és realment important per a molta gent. Quins són alguns dels avantatges que obté amb l’allotjament de WordPress gestionat per líquids web?

JL: Moltes coses petites que fem, per exemple, al nostre WordPress gestionat, si ens fixem en totes les funcions que oferim i ho comparem amb els competidors; si ens fixem en el preu inicial, potser una mica més alt, però totes les funcions disponibles a aquest primer preu són molt més que altres proveïdors. Tenim una cosa que es diu iThemes Sync a WordPress gestionat: als clients els encanta! Ja ho sabeu, la gent es centra en el producte WordPress gestionat. Ells passaran endavant i faran una actualització quan sigui necessari i molts proveïdors continuaran i l’actualitzaran per a vosaltres. Però, i totes les aplicacions? Ja sabeu que us trobeu en una situació en què no necessàriament actualitzeu les aplicacions amb freqüència i, de sobte, arribeu a una situació en què hi ha un complement que no està disponible perquè no és actual. Bé, això ho fem per la nit. Tot el present, sobre la marxa, no cal fer res més que utilitzar el vostre lloc i actualitzar-lo [el contingut] i assegurar-vos que es ven per a vosaltres..

WHC: Liquid Web és ideal per a agències i desenvolupadors. Pel que fa a propietaris de llocs web individuals, hi ha una àrea o indústria en particular que creieu que és una opció idònia per als serveis d’allotjament de Liquid Web.?

JL: Ja sabeu que hem parlat de l’ampli naixement de les línies de productes, per la qual cosa vam començar a gestionar els serveis VPS, i això és de la franja de 50 dòlars mensuals. Però, de nou, és un lloc crític per a la missió, teniu accés a diversos plugins, això sí, centrat més en el desenvolupament de petites empreses i negocis i en dissenyadors i agències. Però a l’extrem superior, tenim servidors de nivell empresarial. Tenim un nombre de clients molt grans que podeu veure al nostre lloc web que els agrada el nostre producte. A més d’això, hi ha un focus molt important en els nostres servidors HIPPA, que són la indústria mèdica. Hi ha un nivell específic de compliment que cal produir al centre de dades. Som conformes i certificats per a aquest producte en particular. I es tracta de paquets de servidor molt alts i molt intensos que es poden comprar per a nosaltres.

WHC: Cloud Hosting és una altra part important de Liquid Web. Ens podeu parlar del producte que oferiu els llocs web al núvol?

JL: Hi ha moltes coses diferents, com ara el producte del lloc web al núvol. Es tracta d’un paquet de 150 dòlars que podeu recollir, que té un nivell d’amplada de banda i un ús molt generós inclosos en aquest paquet. Però, són dades il·limitades i llocs web il·limitats. Es pot escalar quan es fa servir. Moltes persones ho compren i realment venen porcions d’aquest lloc en particular com a allotjament compartit. De manera que, en molts casos, estem venent això com a producte revendedor, i teniu gent que està configurant un nou concepte de venda d’allotjament compartit en una plataforma núvol. Personalment, crec que aquest és el futur. No es basa en un servidor determinat. No depèn dels recursos d’un servidor dedicat en concret. Està repartit per una enorme xarxa de núvols i estables que té una escalabilitat il·limitada. És un producte fantàstic i una cosa que estem centrant en aquest any per sortir i donar opcions als clients.

WHC: Què més esperem en el futur de Liquid Web?

JL: Bé, hi ha moltes coses clares. Hi haurà un producte de comerç electrònic molt especial que llançarem aquest mes. La clau aquí és que compreu a Liquid Web, en un termini de 24 hores quan esteu funcionant, venent i preparats per anar, i tot això.

Descompte exclusiu en allotjament web líquid

Aquí hi ha un codi promocional especial per als nostres lectors. Utilitzeu l’enllaç del cupó que hi ha a continuació i introduïu el codi WHC35OFF per obtenir un 35% de descompte en els seus primers tres mesos amb Liquid Web. Es tracta d’una oportunitat rara i excepcional per obtenir un descompte en l’allotjament web real gestionat i realitzat de Liquid Web.

cupó de líquid web-descompte-cupó

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector