Entrevista amb Maria Sparagis – DirectPayNet

Maria Sparagis


Si teniu previst crear un lloc web de comerç electrònic o necessiteu processar pagaments en línia, haureu d’estar al corrent de les vostres opcions per configurar un compte de comerciant i una passarel·la de pagament. Maria Sparagis és experta en trobar solucions de pagament, especialment en nínxols d’alt risc. Fa poc vaig parlar amb ella sobre què han de pensar els propietaris de llocs web quan s’implementen un sistema de pagaments, el futur de la moneda digital i la seva empresa DirectPayNet pot ajudar-vos amb les solucions de pagament.

Cat Hosting Web: Podríeu explicar-nos una mica sobre la vostra història i com la vostra empresa DirectPayNet ajuda els propietaris d’empreses d’internet amb les seves vendes en línia?

Maria Sparagis: He estat a l’espai de pagament des de fa deu anys. En realitat vaig ser un dels primers empleats a MindGeek. Així que els vaig ajudar a desenvolupar una estratègia de pagament i un tipus de problemes per comprendre per què no podríem obtenir proveïdors de pagaments i integrar passarel·les i, bàsicament, navegar per tot l’espai. Ho vaig fer durant uns tres anys. Em vaig traslladar d’allà i vaig començar DirectPayNet només perquè em vaig adonar que hi havia una oportunitat per ajudar altres comerciants que hi ha en espais, qualsevol risc alt. Així, les descàrregues digitals, les dietes, qualsevol cosa en aquest àmbit. Així, essencialment, ajudo els comerciants que tenen problemes per trobar solucions de pagament a trobar solucions nacionals als Estats Units o fora del país. Molts comerciants em busquen específicament perquè puc donar-los consells sobre conversions, consells sobre les seves pàgines de comandes (el que funciona), com podem reduir els percentatges de declinació, obtenir millors aprovacions, etc..

WHC: Què necessiten els propietaris de llocs web nous que sàpiguen si volen iniciar un lloc web de comerç electrònic o acceptar pagaments en línia?

SENYORA: La primera cosa que els dic als comerciants tan bon punt és que primer heu de buscar la vostra solució abans de buscar el vostre CRM i la vostra tecnologia, perquè la vostra solució per trobar un compte de comerciant és molt més difícil que trobar proveïdors de tecnologia. per donar suport a aquesta solució específica. El que passa és que moltes vegades els comerciants es posen en marxa, trien un CRM, trien tota aquesta tecnologia i, a continuació, troben una solució de pagament, però res integrat i han gastat molts diners. Així, doncs, intenten funcionar enrere, cosa que no té gaire sentit.

WHC: Hi ha algunes plataformes de llocs web més adequades per acceptar pagaments en línia?

SENYORA: Crec que la plataforma és agnòstica. Realment no importa sempre que el vostre disseny sigui bo i es converteixi. El que crec que ajudaria és que molts comerciants comencin a utilitzar pàgines de pagament allotjades. Probablement diria que si invertiu una mica de diners per dissenyar la vostra pròpia pàgina i assegurar-vos que es troba a la vostra URL i versar el client cap a un altre lloc, probablement us resulti molt millor. Però es necessita una mica de diners. Necessiteu el certificat SSL. Heu d’assegurar-vos que les vostres pàgines estiguin encriptades, etc. Però crec que és una inversió que val la pena perquè normalment produeix conversions més grans per als clients.

WHC: En la vostra experiència treballant amb vendes de llocs web, hi ha altres consells sobre el processament de pagaments que podeu compartir amb el nostre públic, que els pot ajudar a augmentar les seves vendes.?

SENYORA: Segons quin sigui el volum, proveu de trobar una solució local. Per exemple, si teniu molt trànsit europeu i voleu obtenir ingressos, sempre podreu convertir millor amb un banc europeu local versus un banc als Estats Units. A més, procureu cobrar clients amb la seva moneda nativa. Així que si es tracta d’euros o GBP, encara que el banc el converteixi en dòlars nord-americans després, us convindrà més carregar en aquest sentit. Crec que pel que fa al trànsit i a la pàgina de comandes, com he dit que és realment important intentar allotjar-ne la vostra.

WHC: quina és la vostra opinió sobre el futur de la moneda digital com Bitcoin?

SENYORA: Aquest és el meu tema preferit. He estat un gran promotor i un gran creient que les coses canviaran en el sistema monetari. La meva opinió personal és que veurem molts canvis en l’espai de pagament degut més a Blockchain que a Bitcoin, la tecnologia que ajuda a Bitcoin a ser el que és. Blockchain permet que les persones transaccionin immediatament versus una targeta de crèdit que té un període de liquidació de tres dies. Crec que, a causa del món que es mou de la moda digitalitzada com és, la gent vol immediatament els seus diners. No volen esperar tres dies. A mesura que la gent s’adona de quina potència és aquesta tecnologia, crec que en els propers tres o cinc anys veurem alguns canvis enormes.

WHC: Podeu explicar com funciona el procés quan algú contacta amb DirectPayNet per obtenir assistència per configurar el processament de pagaments en línia?

SENYORA: Tenim un procés preaplicatiu que no té cap obligació per al comerciant. Per tant, si volen veure si s’adapta una solució, només han de contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic de vendes. Poden anar al nostre lloc web. També tinc una pàgina personal, MariaSparagis.com. I això en realitat us explica una mica sobre algunes de les meves habilitats i altres, però DirectPayNet.com: tenim unes quantes persones a bord que us poden ajudar.

WHC: Quant dura el procés abans que algú pugui tenir processat de pagament en directe al seu lloc web?

SENYORA: Aquesta és una de les meves preguntes preferides, perquè sempre depèn del comerciant i de la rapidesa amb què es fan les coses. Però si les coses funcionen a un ritme molt agradable, per exemple, la meva sol·licitud de canvis o documentació es fa en un o dos dies, normalment, un compte nacional dels EUA trigaria aproximadament dues setmanes..

Per obtenir més informació sobre el processament de pagaments en línia, visiteu DirectPayNet.com.

Assegureu-vos d’escoltar la meva entrevista amb Maria al podcast Cat Cat Hosting Web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map