Entrevista amb Michelle Stinson Ross (Social Media Authority)

Michelle Stinson Ross


Les xarxes socials continuen sent una de les formes més potents de promocionar el vostre lloc web. I, tot i que les accions socials no influiran directament en els resultats del motor de cerca, escollir la plataforma de xarxes socials adequada i trobar els influencer adequats pot augmentar molt la popularitat i el trànsit al vostre lloc..

Recentment, he tingut l’oportunitat de parlar amb Michelle Stinson Ross, una de les expertes més importants del sector en xarxes socials amb Authority Labs. Va proporcionar alguns consells útils per trobar els mitjans i les eines de comunicació socials adequades per promocionar el millor lloc web.

Web Hosting Cat: quines són les millors maneres d’utilitzar les xarxes socials per conduir trànsit al vostre lloc web?

Michelle Stinson Ross: En primer lloc, si les xarxes socials volen conduir trànsit, heu d’incloure enllaços. No n’hi ha prou amb tuitejar alguna cosa interessant o compartir una imatge interessant. Fins i tot agafar una memòria realitzada i fer vídeo originari a Twitter de Facebook, és excel·lent. Això porta la gent al vostre centre d’allà en aquest canal. Però quan es tracta de conduir trànsit, ha de tenir un enllaç.

WHC: Us heu de centrar principalment a Twitter i Facebook? O, si voleu incloure el màxim nombre de mitjans de comunicació social possibles?

MSR: Depèn de diversos objectius. De manera que, si el vostre objectiu de superació de les xarxes socials és obtenir només el reconeixement de la marca que podeu, si es tracta més de construir la persona de la vostra marca en línia, que sí, voleu generalitzar-la. Quan es tracta d’aprofundir en les relacions amb els clients més significatives i l’autèntica autoritat de banda, necessiteu aprofundir en els dos, potser tres canals que més agraden als vostres clients. Podrien ser Facebook i Twitter, que poden ser LinkedIn i Google+. Podria ser Periscope i Instagram. Depèn de qui són els vostres clients i d’on volen passar l’estona i realment volen participar.

WHC: quina opinió teniu de Google+? En cas que la gent encara se’n preocupi?

MSR: Google+ és una mica complicat. Número primer, és fantàstic si el vostre nínxol passa a viure a Google+. Per exemple, per a aquells que som aquí a la indústria del màrqueting digital, hi ha una comunitat molt activa, molt vibrant i activa a Google+. No hi ha cap barra, si sou d’aquest sector, hauríeu d’estar implicat a Google+. Dit això, més enllà d’aquests nínxols d’interès a Google+, és com qualsevol altra cosa, potser us servirà millor a Pinterest que a Google+. Realment heu d’assegurar-vos de conèixer el vostre públic. Però, al mateix temps, no sabem si Google podria retirar-lo o no. He de deixar això com una advertència. No obstant això, hi ha almenys un valor en la rapidesa amb què s’indexa una pàgina si es comparteix a Google+. Així, si necessiteu que s’indexi de manera ràpida i comenceu a classificar-lo ràpidament, necessitareu l’eina de Google+ a la butxaca posterior.

WHC: Hi ha determinats tipus d’accions socials més valuoses que d’altres? Per exemple, les accions de Facebook, retweets de Twitter, representacions de Pinterest, etc.?

MSR: Un cop més, això té a veure amb el lloc en què ja hi ha la vostra audiència. Si sou una empresa B a C i teniu una presència enorme amb les mares que diuen nens a casa, aleshores, és probable que la participació de Facebook sigui molt important. No dic que les mamies que es queden a casa siguin les úniques a Facebook, però sabem que moltes i moltes mares comparteixen la seva vida, els seus fills a Facebook. Pregunten constantment a les altres mares sobre què és el millor o què és el que és millor. Es pregunten mútuament sobre recomanacions de bolquers: aquest tipus de coses. Al mateix temps, si la vostra audiència és a Twitter, aquest retuit es converteix realment, realment valuós, sobretot si el que compartiu és més relacionat amb notícies i més temps real. Si necessiteu impulsar el trànsit ràpidament, pot ser que desitgeu que es comparteixin els retweets més que una compartició de Facebook que pugui trigar molt a arribar a bon port.

WHC: amb quina freqüència haureu de publicar al dia a les xarxes socials? Està bé retuitejar la mateixa entrada en diferents moments?

MSR: Oh, sí, sí! Pensa-hi. En primer lloc, aquest tweet té només 140 caràcters. I depenent de com d’actiu sigui el vostre públic, estic segur que heu vist que els feeds de Twitter es mouen absolutament més ràpidament del que els podeu llegir. La quantitat de temps que queda un petit tuit davant de la cara d’algunes persones potser és més petita que la del dit. Per tant, és absolutament digne de tuitejar una i altra vegada durant tot el dia. Si teniu un públic ampli, el més probable és que aquest públic estigui distribuït per una àrea geogràfica àmplia i no seran a Twitter al mateix temps..

WHC: Hi ha alguna eina de xarxes socials que recomaneu que la gent utilitzi? T’agrada Hootsuite?

MSR: M’agrada Hootsuite. No és la meva opció ara mateix, però sí perquè estic disposat a posar una mica de diners al darrere del que faig. M’encanta SproutSocial pels seus informes, així com els aspectes del seu tipus de campanya per compartir a diversos canals. Tot i això, per a Twitter en particular, realment m’agrada TweetDeck. Ha estat per sempre. No fa moltes coses, però el que fa és realment realment bé. Per tant, si compareu el que podria fer servir Hootsuite, preferiria utilitzar TweetDeck quan es tracta de Twitter. I, a continuació, també m’agrada Buffer per curar i compartir només.

WHC: Tothom sempre es pregunta pel proper gran lloc de xarxes socials. Hi ha alguna cosa a l’horitzó que veieu com el següent monstre quan es tracta de les xarxes socials o Facebook i Twitter seguiran dominant?

MSR: Pinterest segueix fort. Sincerament, no comptaria completament a alguns dels nous tipus al camp com Periscope i MeerKat. Crec que el que s’acosta a l’horitzó és cada cop més contingut de vídeo i cada vegada més petites eines, petites característiques de butxaca que permeten a les marques, defensors, usuaris habituals cada dia, crear i compartir contingut de vídeo amb més facilitat. El vídeo social sens dubte serà el que serà possible.

Escolta l’entrevista completa amb Michelle en aquest episodi del nostre podcast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map