Jason Cosper de WP Engine sobre desenvolupament de WordPress

motor de jason-cosper-wp


Si sou un usuari de WordPress i voleu desenvolupar els vostres propis temes i plugins, o si sou un desenvolupador experimentat de WordPress que vol l’opinió d’un expert sobre l’estat del desenvolupament de WordPress, haureu de comprovar-ho. Com a desenvolupador de WP Engine, Jason Cosper treballa en tot tipus de coses interessants que impliquen WordPress. Ja sigui un tema de desenvolupament de complements, eines per a desenvolupadors de WordPress, desenvolupament d’entorn local, PHP o qualsevol altre tema relacionat amb el desenvolupament d’aplicacions de WordPress, Jason és l’autoritat. A WordCamp, a Orange County, CA, vaig tenir l’oportunitat de seure i parlar amb ell sobre el desenvolupament de WordPress el 2017.

Cat Hosting Web: expliqueu-vos el vostre paper a WP Engine com a desenvolupador defensor.

Jason Cosper: El que faig cada dia a dia és parlar de desenvolupadors de complements i temes sobre com el seu codi pot funcionar millor a la nostra plataforma i com la nostra plataforma pot funcionar millor amb el seu codi. Però, bàsicament, em paguen tot el dia per parlar de WordPress. Aquesta és la meva funció. I no sé com he aconseguit afortunar-me en un paper com aquest, però per ser capaç de despertar el tema de WordPress en el meu dia a dia, sóc increïblement afortunat.

WHC: quina és la millor manera de començar com a desenvolupador de WordPress?

JC: Sincerament, per començar a desenvolupar, hi ha uns quants cursos en línia que són realment fantàstics. Treehouse té un bon curs de desenvolupament de WordPress. Crec que van deixar d’actualitzar-lo, però és prou recent que val la pena consultar si teniu un compte Treehouse. Coneix el codi: tenen un tutorial de desenvolupament d’un altre principiant. Però realment només és un tipus de busseig i aprenentatge, inicialment PHP general, i després tipus de busseig i aprenentatge de plugins o temes, els que més us interessin. I, a continuació, una mica de passar els fòrums per obtenir respostes a algunes preguntes.

WHC: És més fàcil començar a desenvolupar temes o complements?

JC: Tinc un complement que vaig escriure que probablement és de 25 línies de codi, 30 línies de codi. Hi ha una mica més un tema. Has de començar a tractar diversos fitxers, coses així. Si ens fixem en el complement Hello Dolly que inclou totes les instal·lacions de WordPress, el motiu que hi ha és així perquè pugueu començar amb el desenvolupament de WordPress. Així que si voleu editar Hello Dolly i convertir-lo en Quotes de Big Lebowski o si voleu una altra cosa, canviar-ho, podeu començar a experimentar amb això i és molt més fàcil treballar-ho..

WHC: Quines són algunes de les consideracions a tenir en compte per a un disseny sensible?

JC: Només tinc en compte amb el rendiment i l’optimització, així que assegureu-vos que les vostres imatges estiguin ben sintonitzades, assegureu-vos que no carregueu JavaScript innecessari, sobretot si no necessàriament necessiteu un efecte de pàgina a la mida més petita que ho feu amb una mida més gran. mida. Si no heu d’incloure jQuery, aleshores per què incloure jQuery? Sigueu conscients i penseu una mica més sobre el que cal carregar en quins punts i mides de ruptura en concret i coses així.

WHC: Què en penses de HHVM vs PHP7? Que recomaneu??

JC: Agraeixo el que HHVM i l’equip de Facebook han fet per fer PHP més ràpid. Es basa bàsicament en una cursa espacial. Arribat a aquest punt, crec que PHP és l’opció millor, només perquè recentment no estan fent proves sobre HHVM per a noves versions de WordPress. De manera que quan es publica una nova versió de WordPress, es proven en versions de PHP a 5.2. Per tant, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 i ara 7, també estaven provant HHVM. La prova de HHVM sempre va tenir un parell d’errors, interrupcions, errors i va ser com: “Ja ho sabeu, PHP 7 és prou bo. Ja no molestarem les proves de HHVM. ” Per tant, si és prou bo per al projecte principal de WordPress, és prou bo per a mi.

WHC: Poder desenvolupar-se en un entorn local és òbviament important. Es pot parlar del projecte Valet i d’alguns dels avantatges d’utilitzar-lo per al desenvolupament local de WordPress?

JC: Realment crec que Valet és emocionant. Faig servir diversos entorns de desenvolupament. Utilitzo un Vagrant per al meu desenvolupament local. Jo faig servir Docker. Es tracta d’utilitzar l’eina adequada per a allò que necessiteu fer. Quan Valet s’ha instal·lat al vostre sistema, sempre s’executa en segon pla. Si funciona en mode inactiu, només triguen 7 MB de RAM. Compareu-lo amb [quan] carregueu un Vagrant en segon pla; la meitat de memòria RAM s’ha desaparegut. I hi esteu treballant i va molt bé, però, de sobte, heu de saltar en una trucada a Skype o bé, heu de participar en un Hangout de Google o en alguna cosa per parlar amb el vostre equip. I, entre els Hangouts de Google i el vostre Vagrant, de cop heu desaparegut la vostra memòria RAM. Valet és una mena de coixinet. Així ho veig. Si heu de fer alguna cosa ràpida i bruta i fer-ho, Valet és el meu mètode preferit per fer-ho.

WHC: Quines són algunes de les característiques que ofereix WP Engine que els desenvolupadors de WordPress poden aprofitar realment?

JC: Acabem d’afegir una manera d’etiquetar les instal·lacions i classificar-les. De manera eficaç, si teniu un sol compte amb 10 o 20 o, per molt, que tingueu moltes instal·lacions, digueu que aconsegueixen barrejar empreses i personal i que teniu un parell de llocs personals al vostre pla on reveureu o sou allotjament per a persones. En realitat, podeu etiquetar i dir “aquests són els meus llocs personals”. A més, l’etiquetatge també us permet etiquetar un lloc en particular com a lloc de desenvolupament [o] com a lloc de posada en escena. De vegades la gent vol escenificar el seu lloc en un entorn més proper al que viu. Els fluxos de treball que hem aconseguit presentar ara us permetran tenir un entorn de producció d’estil real de l’estadística al qual podeu introduir alguna cosa abans de publicar-lo..

WHC: com pot ser el futur del desenvolupament de WordPress?

JC: Matt Mullenweg, fa un parell d’anys a l’Estat de la paraula, va dir a WordCamp Estats Units, “aprendre profundament JavaScript”. En aquest moment hi ha una gran discussió sobre React and View. Realment no m’importa quin fan en aquest moment. Veig els avantatges d’ambdós. Però, a causa de l’API REST, és el motiu pel qual es parla de tenir una prioritat per a un marc de JavaScript sobre l’altre..

És molt emocionant veure les aplicacions que les persones hauran de gestionar per crear-ho. Sé que Human Made fa una aplicació per a nòmades digitals que es desplacen. Poden fer el registre i el xat i totes aquestes altres coses; i WordPress és el suport per això. Això és increïble. El fet que aquí tingueu una aplicació iOS i la instal·leu al telèfon, com tothom sap, és només una aplicació iOS. Però hi ha WordPress a sota! Si m’haguessis dit cinc, deu anys enrere que WordPress anirà a iOS, m’hauria quedat com: “Per a què? Vols actualitzar publicacions a iOS? ” Però ara, les possibilitats són gairebé il·limitades.

Escolteu l’entrevista completa al podcast de Cat Hosting Web!

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre les funcions de WordPress per a desenvolupadors de WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map