Συνέντευξη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της GreenGeeks Trey Gardner

Συνέντευξη GreenGeeks Trey Gardner


Και 10 λόγοι που πρέπει να επιλέξετε GreenGeeks για τη φιλοξενία WordPress

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βοηθήσετε να σώσετε το περιβάλλον μας όταν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας; Η επιλογή ενός πράσινου παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων εξοικονομεί ενέργεια και διατηρεί τον πλανήτη μας καθαρότερο. Και όταν πρόκειται για πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων, η GreenGeeks είναι σίγουρα ο ηγέτης στον κλάδο.

Συνιστούσα την GreenGeeks εδώ και χρόνια και ήταν μεγάλη χαρά να συνομιλήσω πρόσφατα με τον CEO της GreenGeeks Trey Gardner. Η Trey δραστηριοποιείται στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 1999 και έχει βοηθήσει στη δημιουργία ορισμένων εταιρειών φιλοξενίας. Με το GreenGeeks, ο Trey και η ομάδα του δημιούργησαν την κορυφαία λύση πράσινης φιλοξενίας.

Ο Trey μίλησε για το τι κάνει το GreenGeeks την καλύτερη επιλογή σας για την φιλοξενία πράσινου Ιστού, καθώς και για το τι άλλο εστιάζει το GreenGeeks για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων για όλους τους πελάτες τους – ιδιαίτερα τους χρήστες του WordPress. Μαζί με τη συνέντευξή μου με τον Trey, συμπεριέλαβα επίσης τους 10 κορυφαίους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το GreenGeeks για τη φιλοξενία του WordPress.

Web Hosting Cat: Προτείνουμε το GreenGeeks εδώ και πολλά χρόνια. Πείτε μας λίγο για το τι κάνει το GreenGeeks πραγματικά το βιομηχανικό πρότυπο για την πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Τρέι Γκάρντνερ: Λοιπόν, είμαστε η πιο φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω και υπάρχουν πολλές πληροφορίες στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων βίντεο σχετικά με το τι κάνουμε και γιατί επιλέξαμε να γίνουμε πράσινοι και γιατί προσπαθούμε να το προωθήσουμε, όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά για ολόκληρη τη βιομηχανία.

Ένα έγγραφο κυκλοφόρησε το 2005, το οποίο ανέφερε μέχρι το 2020, το οποίο είναι το επόμενο έτος, ότι η βιομηχανία μας θα είναι τόσο μεγάλη ρυπαίνουσα όσο η αεροπορική βιομηχανία και ακριβώς αυτή τη φορά, τρία χρόνια αργότερα, ξεκίνησα τη δική μου εταιρεία φιλοξενίας. Έχω δίδυμα και αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να προκαλέσω όλους εκεί έξω για να γίνουν πράσινοι με το web hosting τους. Ο λόγος είναι ότι έχουμε αυτές τις τεράστιες εγκαταστάσεις συντοπισμού που έχουν στοίβες διακομιστών. Τρέχουν ζεστά. Πρέπει να τους ρέει αρκτικός αέρας, ώστε να μην αποτύχουν. Όλη αυτή η ενέργεια τραβιέται από το δίκτυο. Και το πλέγμα δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Συνεπώς, συνεργαζόμαστε με το Περιβαλλοντικό Ίδρυμα Bonneville από το Πόρτλαντ του Όρεγκον και είναι εγκεκριμένοι συνεργάτες EPA Green Power Έχουμε επίσης εγκριθεί από το EPA από το 2009 ως Green Power Partner. Τους λέμε πόσους διακομιστές, προσωπικό κ.λπ. έχουμε. Λένε ότι η ενεργειακή μας κατανάλωση είναι X και συνεργάζονται με τα αιολικά πάρκα, γι ‘αυτό τους λέμε να πάνε και να αγοράσουν 3 φορές το X που παράγεται από τον άνεμο [και] το έβαλαν ξανά στο δίκτυο έτσι ώστε να αντισταθμίζει αυτό που κάνουμε, καθώς και δύο άλλες εταιρείες το μέγεθός μας.

Green Web Hosting

WHC: Τώρα εκτός από την πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων, μπορείτε να μιλήσετε για το όραμα του GreenGeeks και μερικούς από τους άλλους στόχους στους οποίους εσείς εσείς εστιάζετε πραγματικά?

TG: Προφανώς, πρέπει να είμαστε ένας φανταστικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Πρέπει να έχουμε διακομιστές που έχουν υπέροχο χρόνο, μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει να έχουμε εξαιρετική υποστήριξη πελατών, γνώσιμα άρθρα στη γνωσιακή μας βάση και σεμινάρια βίντεο για όσους τα χρειάζονται. Έχω έναν σπουδαίο συνεργάτη. Είναι πολύ πιο τεχνικά έξυπνος από εμένα. Είναι ο Kaumil Patel. Είναι τώρα στο Τορόντο. Και, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πλαίσιο όχι μόνο των διακομιστών και του διαχειριστή, αλλά και την υποστήριξη πελατών και την πραγματικά επιτυχία των πελατών, κάτι που πραγματικά αναπτύσσουμε τώρα για περίπου ενάμιση χρόνο. Και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας δεν λαμβάνουν μόνο την υποστήριξη που χρειάζονται, αλλά επιτυγχάνουν την επιτυχία που προσπαθούν να επιτύχουν.

WHC: Τι αλλαγές έχετε δει στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων από τότε που ξεκίνησε η GreenGeeks?

TG: Ουάου, υπήρχε πολύ πιο ατομικός ανταγωνισμός στον κλάδο. Η EIG από τη Βοστώνη έχει αγοράσει πολλές από τις εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω. Οι μεγάλοι, Bluehost, HostGator, και ενοποίησαν τους διακομιστές και την υποστήριξη και έτσι υπάρχουν πολύ λιγότεροι από εμάς που είναι ανεξάρτητοι και νομίζω ότι οι πελάτες μας αρέσουν πραγματικά στο γεγονός ότι δεν βλέπουμε κάποιον μεγαλύτερο οργανισμό που πρέπει να ικανοποιήσει το απόθεμα τιμές και όλους αυτούς τους επενδυτές –ότι μπορούμε πραγματικά να λειτουργήσουμε ως δική μας ανεξάρτητη εταιρεία, να πάρουμε τις δικές μας ανεξάρτητες αποφάσεις και να επενδύσουμε στο είδος της υποστήριξης πελατών που πιστεύουμε ότι αξίζουν οι πελάτες μας.

WHC: Ποια είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το GreenGeeks στους χρήστες του WordPress?

TG: Λοιπόν, ειδικά για το WordPress, έχουμε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ. Το κάναμε πολύ εύκολο. Έχουμε δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου για οποιονδήποτε έχει έναν ιστότοπο ή πολλούς ιστότοπους. Βοηθάμε να φέρουμε όλα αυτά για να το κάνουμε εύκολο. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μετάβαση λειτουργεί για αυτούς. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όταν είμαστε εδώ όχι μόνο να τους επιβιβαστεί, αλλά όταν τους έχουμε δώσει τα κλειδιά για να ξεκινήσουν με τους λογαριασμούς τους μαζί μας, ότι είναι ικανοποιημένοι, ότι ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να συνεργαστούν, το οποίο ελπίζουμε είναι ό, τι χρειάζονται. Και πάντα ψάχνουμε να κάνουμε βελτιώσεις για αυτούς τους bloggers, προγραμματιστές και σχεδιαστές.

Φιλοξενία GreenGeeks WordPress

WHC: Τι υπάρχει στο μέλλον για το GreenGeeks?

TG: Λοιπόν, γίναμε παγκόσμιος χορηγός φέτος για το WordCamp στη Βόρεια και Νότια Αμερική. Έτσι, θέλουμε πραγματικά να γίνουμε μέλη αυτής της κοινότητας με μεγάλο τρόπο ειδικά για το WordPress. Αλλά εκτός του WordPress θέλουμε να κάνουμε καλά για το Joomla, το Drupal, όλα τα CMS εκεί έξω που χρειάζονται την υποστήριξή μας – και για να έχουμε γρήγορους διακομιστές, καλή υποστήριξη, βεβαιωθείτε ότι έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων και εάν [ιδιοκτήτες ιστότοπων] αγωνίζονται, τότε τους βοηθάμε και φροντίζουμε να τους φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι.

Κορυφαίοι 10 λόγοι για να επιλέξετε GreenGeeks για φιλοξενία WordPress

Ενώ έχω εντυπωσιαστεί πολύ με την φιλοξενία ιστοσελίδων GreenGeeks με πολλούς τρόπους, εδώ είναι μια λίστα με τους 10 κορυφαίους λόγους για τους οποίους έχω επιλέξει τη φιλοξενία του WordPress:

1. Μεγάλη επιλογή προγραμμάτων φιλοξενίας
Με το GreenGeeks, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας: Ecosite Starter, Ecosite Pro και Ecosite Premium. Και τα τρία σχέδια παρέχουν απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο και αριθμό ιστότοπων που μπορείτε να φιλοξενήσετε. Μπορείτε να λάβετε το πακέτο Ecosite Starter με μόλις 2,95 $. Εξαιρετικό για νέους κατόχους ιστότοπων. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερους υπολογιστικούς πόρους, μπορείτε να λάβετε ένα από τα σχέδια επιπέδου premium. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή την κατάσταση του ιστότοπού σας, το GreenGeeks σας καλύπτει.

2. Δωρεάν τομέας
Σε αντίθεση με έναν αυξανόμενο αριθμό οικοδεσποτών ιστού, το GreenGeeks εξακολουθεί να σας προσφέρει έναν δωρεάν τομέα κατά την εγγραφή σας.

3. Εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ
Το να ξεκινήσετε με τον ιστότοπό σας WordPress είναι πολύ εύκολο με την εγκατάσταση GreenGeeks με ένα κλικ από τη διεπαφή cPanel.

4. Βελτιστοποιημένοι διακομιστές LiteSpeed ​​και MariaDB
Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το LiteSpeed ​​και τους διακομιστές βάσεων δεδομένων στο GreenGeeks. Παρέχουν εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα.

5. Δωρεάν Let’s Encrypt Wildcard SSL
Το SSL είναι απαραίτητο για τους ιστότοπούς σας αυτές τις μέρες και το GreenGeeks προχωρά ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας δωρεάν πιστοποιητικά SSL του Let’s Encrypt Wildcard.

6. Δωρεάν CDN Cloudflare
Ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) μπορεί πραγματικά να επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, ειδικά εάν ο ιστότοπός σας διαθέτει πολύ στατικό περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες. Το GreenGeeks περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση στο Cloudflare CDN.

7. Αυτόματες ενημερώσεις
Η GreenGeeks ενημερώνει τους ιστότοπούς σας με αυτόματες ενημερώσεις.

8. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για νυχτερινά δεδομένα
Το GreenGeeks εκτελεί νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων των ιστότοπών σας.

9. Προληπτική ασφάλεια
Το GreenGeeks παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας, όπως προληπτική παρακολούθηση διακομιστή, σάρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο, βελτιωμένη προστασία SPAM και απομόνωση λογαριασμού φιλοξενίας.

10. Αποκριτική υποστήριξη πελατών
Σε αντίθεση με έναν αυξανόμενο αριθμό εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων των οποίων οι χρόνοι απόκρισης στη ζωντανή συνομιλία έχουν γίνει αφόρητα αργοί, το GreenGeeks εξακολουθεί να παρέχει μερικούς από τους ταχύτερους χρόνους απόκρισης που έχω βιώσει. Και, τα μέλη της ομάδας υποστήριξης παρέχουν με συνέπεια φιλικές και χρήσιμες λύσεις ζητημάτων.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φιλοξενία GreenGeeks και κερδίστε έκπτωση 70% στην κανονική τιμή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map