Haastattelu GreenGeeksin toimitusjohtajan Trey Gardnerin kanssa

GreenGeeks Trey Gardnerin haastattelu


Ja 10 syytä, miksi sinun pitäisi valita GreenGeeks WordPress-isännöintiisi

Tiesitkö, että voit säästää ympäristöämme, kun luot verkkosivustosi? Vihreän web-palveluntarjoajan valitseminen säästää energiaa ja pitää planeettamme puhtaampana. Ja kun kyse on vihreästä web-hosting-toiminnasta, GreenGeeks on varmasti alan johtava yritys.

Olen suositellut GreenGeeksiä jo vuosia, ja oli suuri ilo keskustella äskettäin GreenGeeksin toimitusjohtajan Trey Gardnerin kanssa. Trey on toiminut web-hosting-liiketoiminnassa vuodesta 1999 ja on auttanut rakentamaan useita hosting-yrityksiä. GreenGeeksin kanssa Trey ja hänen tiiminsä ovat luoneet ensisijaisen vihreän isännöintiratkaisun.

Trey puhui siitä, mikä tekee GreenGeeksistä paras valintasi vihreän web-isännöinnin kannalta, samoin kuin mihin muuhun GreenGeeks keskittyy tarjoamaan parasta web-hosting-kokemusta kaikille asiakkailleen – erityisesti WordPress-käyttäjille. Olen Treyn haastattelun lisäksi lisännyt kymmenen tärkeintä syytä, miksi sinun pitäisi valita GreenGeeks WordPress-isännöintiisi.

Web-hosting-kissa: Olemme suositelleet GreenGeeks-palvelua jo vuosia. Kerro meille vähän siitä, mikä tekee GreenGeeksistä todella vihreän web-hosting-alan standardin.

Trey Gardner: No, olemme ympäristöystävällisimpiä web-hosting-yrityksiä siellä, ja verkkosivustollamme löytyy paljon tietoa, mukaan lukien videot siitä, mitä teemme ja miksi valitsimme vihreän käytön ja miksi yritämme edistää sitä, ei vain itsellemme, mutta koko teollisuudelle.

Vuonna 2005 julkaistiin asiakirja, jossa sanottiin vuoteen 2020 mennessä, joka on ensi vuosi, että teollisuutemme on yhtä suuri saastuttaja kuin lentoteollisuus, ja aivan tällä kertaa, kolme vuotta myöhemmin, aloitin oman hosting-yrityksen. Minulla on kaksoset ja päätin, että minun piti tehdä jotain haastaaksesi kaikki siellä lähtevät vihreään web-isäntään. Syynä on, että meillä on nämä valtavat sijoitustilat, joissa on pino palvelimia. He käyvät kuumana. Heidän arktinen ilma on puhallut heitä kohti, jotta he eivät epäonnistuisi. Kaikki tämä energia vedetään verkosta. Ja verkko ei ole ympäristöystävällinen.

Joten teemme yhteistyötä Bonneville Environmental Foundation -säätiön kanssa Portlandista, Oregonista, ja he ovat EPA: n Green Power -kumppani. EPA on myös hyväksynyt meidät vuodesta 2009 lähtien Green Power -kumppaniksi. Kerromme heille, kuinka monta palvelinta, henkilöstöä jne. Meillä on. He sanovat, että energiankulutuksemme on X ja he työskentelevät tuulipuistojen kanssa, joten sanomme heidän menevän ostamaan 3 kertaa tuulen tuottama X ja he laittavat sen takaisin verkkoon, jotta korvataan se mitä teemme kaksi muuta yritystämme.

Vihreä web-hosting

WHC: Voitteko nyt puhua vihreän web-isännöinnin lisäksi GreenGeeksin visiosta ja joistakin muista tavoitteista, joihin te kaverit todella keskitytte?

TG: No tietysti meidän on oltava fantastinen web-palveluntarjoaja. Meillä on oltava palvelimia, joilla on hieno aika, suuri nopeus. Meillä on oltava erinomainen asiakastuki, tietopohjaiset artikkelit ja video-oppaat niitä tarvitseville. Minulla on hyvä liikekumppani. Hän on paljon teknisesti tarkempi kuin minä. Hän on Kaumil Patel. Hän on nyt Torontossa. Ja hän on koonnut loistavat puitteet palvelimien ja järjestelmänvalvojien lisäksi myös asiakastuesta ja todella asiakasmenestyksestä, jota olemme todella kehittäneet nyt noin puolitoista vuotta. Ja haluamme varmistaa, että kaikki asiakkaamme saavat paitsi tarvitsemansa tuen myös saavuttaa menestyksen, jonka he yrittävät saavuttaa.

WHC: Mitä muutoksia olet nähnyt web-hosting-teollisuudessa GreenGeeksin perustamisen jälkeen?

TG: Vau, teollisuudessa oli paljon enemmän yksilöllistä kilpailua. EIG Bostonista on ostanut paljon siellä toimivia hosting-yrityksiä. Suuret, Bluehost, HostGator, yhdistivät palvelimet ja tuen, joten itsenäisiä meitä on paljon harvemmin, ja uskon, että asiakkaillemme todella pitää siitä, että meitä ei ole kehotettu suurempaan organisaatioon, jonka on täytettävä varastot hinnat ja kaikki nuo sijoittajat – jotta voimme tosiasiallisesti toimia itsenäisenä yrityksenä, tehdä omia riippumattomia päätöksiämme ja investoida asiakastuen tyyppiin, jonka mielestämme asiakkaamme ansaitsevat.

WHC: Mitkä ovat GreenGeeksin etuja WordPress-käyttäjille?

TG: Erityisesti WordPressille meillä on yhden napsautuksen asennusohjelma. Teimme sen erittäin helpoksi. Meillä on ilmainen sivustojen siirto kaikille, joilla on yksi tai useampi sivusto. Autamme tuomaan kaikki yli tulevat helpottamaan sitä. Haluamme varmistaa, että siirtyminen toimii heidän puolestaan. Haluamme varmistaa, että kun olemme täällä, ei vain pääsemässä heihin, vaan kun olemme antaneet heille avaimet jatkaakseen tiliään kanssamme, että olemme tyytyväisiä, että he tietävät tarkalleen, minkä heidän on työskenneltävä, mikä toivottavasti on kaikki mitä he tarvitsevat. Ja etsimme jatkuvasti parannuksia niille bloggaajille, kehittäjille ja suunnittelijoille.

GreenGeeks WordPress -majoitus

WHC: Mikä on varastossa tulevaisuuden kannalta GreenGeeksissä?

TG: No, meistä tuli tänä vuonna maailmanlaajuinen sponsori WordCampille Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Ja niin, me todella haluamme tulla osaksi tätä yhteisöä suurella tavalla, joka on erityinen WordPressille. Mutta WordPressin ulkopuolella haluamme menestyä Joomlalle, Drupalille, kaikille siellä oleville CMS: ille, jotka tarvitsevat tukeamme – ja että meillä on nopeat palvelimet, hyvä tuki, varmista, että meillä on paljon tietoa asioiden toiminnasta ja Jos he [verkkosivustojen omistajat] kamppailevat, autamme heitä ja varmistamme, että saamme heidät sinne, missä heidän täytyy olla.

10 parasta syytä valita GreenGeeks WordPress-isännöintiin

Vaikka minusta on ollut paljon vaikutusta GreenGeeks-web-hosting-toiminnasta monin tavoin, tässä on luettelo kymmenestä tärkeimmästä syystä valita ne WordPress-isännöintiin:

1. Suuri valikoima isännöintisuunnitelmia
GreenGeeksillä voit valita kolmesta eri hosting-suunnitelmasta: Ecosite Starter, Ecosite Pro ja Ecosite Premium. Kaikki kolme suunnitelmaa tarjoavat rajattoman kaistanleveyden, levytilan ja isäntäsivustojen määrän. Voit hankkia Ecosite Starter -suunnitelman vain 2,95 dollarilla – suuri uusille verkkosivustojen omistajille. Jos tarvitset kuitenkin enemmän laskentaresursseja, voit saada yhden premium-tason suunnitelmista. Riippumatta budjetistasi tai verkkosivustosi tilanteesta, GreenGeeks on antanut sinulle suojan.

2. Ilmainen verkkotunnus
Toisin kuin yhä useampi verkkoisäntä, GreenGeeks tarjoaa sinulle silti ilmaisen verkkotunnuksen kirjautumisen yhteydessä.

3. Helppo asennus yhdellä napsautuksella
WordPress-sivustosi aloittaminen on helppoa GreenGeeksin yhden napsautuksen asennuksen avulla cPanel-käyttöliittymästä.

4. Optimoidut LiteSpeed- ja MariaDB-palvelimet
Olen erittäin vaikuttunut LiteSpeed- ja tietokantapalvelimista GreenGeeksissä. Ne tuottavat erittäin nopeita tuloksia.

5. Ilmainen Let’s Encrypt Wildcard SSL
SSL on pakollinen verkkosivustoillesi, ja GreenGeeks menee askeleen pidemmälle tarjoamalla ilmaiset Let’s Encrypt Wildcard SSL -sertifikaatit.

6. Ilmainen Cloudflare CDN
Sisällönjakeluverkko (CDN) voi todella nopeuttaa verkkosivusi latausaikoja, etenkin jos sivustossasi on paljon staattista sisältöä, kuten valokuvia. GreenGeeks sisältää ilmaisen Cloudflare CDN -käytön.

7. Automaattiset päivitykset
GreenGeeks pitää verkkosivustosi ajan tasalla automaattisilla päivityksillä.

8. Iltaisia ​​tietojen varmuuskopioita
GreenGeeks ylläpitää verkkosivustojesi öisin datavarmuuksia.

9. Ennakoiva suojaus
GreenGeeks tarjoaa erinomaiset suojausominaisuudet, kuten proaktiivinen palvelinvalvonta, reaaliaikainen tietoturvaskannaus, parannettu roskapostisuojaus ja isäntätilin eristäminen.

10. Responsiivinen asiakastuki
Toisin kuin yhä useammat web-hosting-yritykset, joiden reaaliaikaisen chatin vastausajat ovat muuttuneet sietämättömästi hitaiksi, GreenGeeks tarjoaa edelleen joitain nopeimpia vastausaikoja, joita olen kokenut. Tukiryhmän jäsenet tarjoavat jatkuvasti ystävällisiä ja avuliaita ongelmaratkaisuja.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja GreenGeeks-hosting-palvelusta ja saat 70% normaalihinnasta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map