Interview med GreenGeeks CEO Trey Gardner

GreenGeeks Trey Gardner Interview


Og 10 grunde til, at du skal vælge GreenGeeks til din WordPress-hosting

Vidste du, at du kan hjælpe med at redde vores miljø, når du opretter din hjemmeside? Valg af en grøn udbyder af webhoteller sparer energi og holder vores planet renere. Og når det kommer til grønt webhosting, er GreenGeeks bestemt førende i branchen.

Jeg har anbefalet GreenGeeks i årevis nu, og det var en stor fornøjelse at chatte for nylig med GreenGeeks CEO Trey Gardner. Trey har været i webhostingbranchen siden 1999 og har været med til at opbygge en række hostingfirmaer. Med GreenGeeks har Trey og hans team skabt den førende grønne hostingløsning.

Trey talte om, hvad der gør GreenGeeks til dit bedste valg til grøn webhosting, samt hvad andet GreenGeeks fokuserer på for at give den bedste webhostingoplevelse for alle deres kunder – især WordPress-brugere. Sammen med mit interview med Trey har jeg også inkluderet mine top 10 grunde til, at du skal vælge GreenGeeks til dit WordPress-hosting.

Webhostekat: Vi har anbefalet GreenGeeks i mange år nu. Fortæl os lidt om, hvad der gør GreenGeeks virkelig til branchestandarden for grøn webhosting.

Trey Gardner: Nå, vi er det mest miljøvenlige webhostingfirma derude, og der er en masse information på vores hjemmeside, inklusive videoer så vidt vi gør, og hvorfor vi valgte at gå grønt, og hvorfor vi prøver at promovere det, ikke bare for os selv, men for hele branchen.

I 2005 kom der et papir, der sagde i 2020, som er næste år, at vores branche vil være lige så stor af en forurener som luftfartsindustrien, og lige omkring denne tid, tre år senere, startede jeg mit eget hostingfirma. Jeg har tvillinger, og jeg besluttede, at jeg skulle gøre noget for at udfordre alle derude til at blive grønne med deres webhosting. Årsagen er, at vi har disse enorme colocation-faciliteter, der har stabler af servere. De løber varmt. De skal have arktisk luft bare blæst mod dem, så de ikke mislykkes. Al den energi trækkes fra gitteret. Og gitteret er ikke miljøvenligt.

Så vi samarbejder med Bonneville Environmental Foundation fra Portland, Oregon, og de er en EPA Green Power Partner-godkendt. Vi er også blevet godkendt af EPA siden 2009 som en Green Power Partner. Vi fortæller dem, hvor mange servere, personale osv., Vi har. De siger, at vores energiforbrug er X, og de arbejder med vindmølleparkerne, så vi beder dem om at gå og købe 3 gange X efter at have været produceret af vind [og de] lægger det tilbage i nettet, så det kompenserer for det, vi gør så godt som to andre virksomheder vores størrelse.

Grøn webhosting

WHC: Kan du nu udover grøn webhosting tale om visionen for GreenGeeks og nogle af de andre mål, som I virkelig fokuserer på?

TG: Det er klart, vi er nødt til at være en fantastisk udbyder af webhosting. Vi skal have servere, der har stor opetid, stor hastighed. Vi skal have stor kundesupport, kendte artikler i vores vidensbase og videotutorials for dem, der har brug for dem. Jeg har en god forretningspartner. Han er meget mere teknisk skarp end jeg er. Han er Kaumil Patel. Han er i Toronto lige nu. Og han har sammensat en stor ramme af ikke kun serverne og administratoren, men også kundesupport og virkelig kundesucces, hvilket er noget, vi virkelig har udviklet nu i cirka halvandet år. Og vi vil sikre os, at alle vores kunder ikke kun modtager den support, de har brug for, men opnår den succes, de prøver at opnå.

WHC: Hvilke ændringer har du set i webhostingbranchen siden GreenGeeks først startede?

TG: Wow, der var meget mere individuel konkurrence i branchen. EIG ud af Boston har købt en masse af hostingfirmaerne derude. De store, Bluehost, HostGator, og konsoliderede serverne og supporten, så der er langt færre af os, der er uafhængige, og jeg tror, ​​at vores kunder virkelig kan lide det faktum, at vi ikke ser efter en større organisation, der er nødt til at tilfredsstille bestanden priser og alle disse investorer – at vi faktisk kan fungere som vores egen uafhængige virksomhed, træffe vores egne uafhængige beslutninger og investere i den type kundesupport, som vi føler, at vores kunder fortjener.

WHC: Hvad er nogle af fordelene, GreenGeeks tilbyder til WordPress-brugere?

TG: Nå, specielt til WordPress, har vi et enkelt klik-installationsprogram. Vi gjorde det meget let. Vi har gratis webstedsmigrering for alle, der har et websted eller flere websteder. Vi hjælper med at bringe alle over for at gøre det let. Vi ønsker at sikre, at overgangen fungerer for dem. Vi vil sikre os, at når vi er her, ikke bare ombord på dem, men når vi så har givet dem nøglerne til at komme i gang med deres konti med os, at de er tilfredse, at de ved nøjagtigt, hvad de skal arbejde med, hvilket forhåbentlig er alt, hvad de har brug for. Og vi er altid på udkig efter at gøre forbedringer for disse bloggere, udviklere og designere.

GreenGeeks WordPress Hosting

WHC: Hvad er der i vente for fremtiden hos GreenGeeks?

TG: Nå, vi blev en global sponsor i år for WordCamp i Nord- og Sydamerika. Og så vil vi virkelig blive en del af dette samfund på en stor måde, der er specifik for WordPress. Men uden for WordPress ønsker vi at gøre godt for Joomla, Drupal, alle CMS’er derude, der har brug for vores support – såvel som at have hurtige servere, god support, så sørg for, at vi har masser af oplysninger om, hvordan tingene fungerer og hvis de [ejere af websitet] kæmper, hjælper vi dem og sørger for, at vi får dem dit sted, hvor de har brug for.

Top 10 grunde til at vælge GreenGeeks til WordPress Hosting

Selvom jeg har været meget imponeret over GreenGeeks webhosting på mange måder, er her en liste over mine top 10 grunde til at vælge dem til dit WordPress-hosting:

1. Stort udvalg af hostingplaner
Med GreenGeeks kan du vælge mellem 3 forskellige hostingplaner: Ecosite Starter, Ecosite Pro og Ecosite Premium. Alle tre planer giver ubegrænset båndbredde, diskplads og antallet af websteder, du kan være vært for. Du kan få Ecosite Starter-planen for kun $ 2,95 mo. — fantastisk til nye webstedsejere. Hvis du har brug for flere databehandlingsressourcer, kan du imidlertid få en af ​​premium-planerne. Ligegyldigt hvad dit budget eller din webstedsituation er, har GreenGeeks dig dækket.

2. Gratis domæne
I modsætning til et voksende antal webværter tilbyder GreenGeeks dig stadig et gratis domæne, når du tilmelder dig.

3. Nem installation med et enkelt klik
At komme i gang med dit WordPress-sted er en leg med GreenGeeks-installation med et enkelt klik fra din cPanel-interface.

4. Optimerede LiteSpeed- og MariaDB-servere
Jeg er meget imponeret over LiteSpeed- og databaseserverne på GreenGeeks. De leverer supersnelle resultater.

5. Gratis lad os kryptere Wildcard SSL
SSL er et must for dine websteder i disse dage, og GreenGeeks går et skridt videre ved at give gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL-certifikater.

6. Gratis Cloudflare CDN
Et indholdsleveringsnetværk (CDN) kan virkelig fremskynde indlæsningstider på din webside, især hvis dit websted har en masse statisk indhold såsom fotos. GreenGeeks inkluderer gratis Cloudflare CDN-adgang.

7. Automatiske opdateringer
GreenGeeks holder dine websteder opdaterede med automatiske opdateringer.

8. Sikkerhedskopiering af natlige data
GreenGeeks kører natlige sikkerhedskopier af data på dine websteder.

9. Proaktiv sikkerhed
GreenGeeks leverer fremragende sikkerhedsfunktioner såsom proaktiv serverovervågning, scanning i realtid, forbedret SPAM-beskyttelse og hosting af kontokisolering.

10. Responsiv kundesupport
I modsætning til et voksende antal webhostingfirmaer, hvis responstider for live chat-support er blevet uudholdeligt langsomt, leverer GreenGeeks stadig nogle af de hurtigste svartider, jeg har oplevet. Og supportteamets medlemmer giver konsekvent venlige og hjælpsomme problemløsninger.

Klik her for flere detaljer om GreenGeeks-hosting og få 70% rabat på den almindelige pris

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map