Interview met Trey Gardner, CEO van GreenGeeks

GreenGeeks Trey Gardner Interview


En 10 redenen waarom u GreenGeeks zou moeten kiezen voor uw WordPress-hosting

Wist u dat u onze omgeving kunt helpen redden wanneer u uw website maakt? Het kiezen van een groene webhostingprovider bespaart energie en houdt onze planeet schoner. En als het gaat om groene webhosting, is GreenGeeks zeker de leider in de branche.

Ik heb GreenGeeks al jaren aanbevolen en het was een groot genoegen om onlangs met GreenGeeks CEO Trey Gardner te chatten. Trey is sinds 1999 actief in de webhosting en heeft geholpen bij het opbouwen van een aantal hostingbedrijven. Met GreenGeeks hebben Trey en zijn team de beste groene hostingoplossing gecreëerd.

Trey sprak over wat GreenGeeks tot uw beste keuze maakt voor groene webhosting, en waar GreenGeeks zich nog meer op richt om al hun klanten – met name WordPress-gebruikers – de beste webhostingervaring te bieden. Naast mijn interview met Trey heb ik ook mijn tien belangrijkste redenen opgenomen waarom je GreenGeeks zou moeten kiezen voor je WordPress-hosting.

Web Hosting Cat: We bevelen GreenGeeks al vele jaren aan. Vertel ons een beetje over wat GreenGeeks echt de industriestandaard maakt voor groene webhosting.

Trey Gardner: Welnu, we zijn het meest milieuvriendelijke webhostingbedrijf dat er is en er is veel informatie op onze website, waaronder video’s over wat we doen en waarom we groen hebben gekozen en waarom we dat proberen te promoten, niet alleen voor onszelf maar voor de hele branche.

In 2005 kwam er een paper uit waarin stond dat tegen 2020, wat volgend jaar is, onze industrie een even grote vervuiler zal zijn als de luchtvaartindustrie en rond deze tijd, drie jaar later, begon ik mijn eigen hostingbedrijf. Ik heb een tweeling en ik besloot dat ik iets moest doen om iedereen uit te dagen om groen te gaan met hun webhosting. De reden is dat we deze enorme colocatiefaciliteiten hebben met stapels servers. Ze worden heet. Ze moeten arctische lucht naar hen hebben geblazen, zodat ze niet falen. Al die energie wordt uit het net gehaald. En het raster is niet milieuvriendelijk.

Daarom werken we samen met de Bonneville Environmental Foundation uit Portland, Oregon en zij zijn door EPA Green Power Partner goedgekeurd. Sinds 2009 zijn we ook door de EPA goedgekeurd als Green Power Partner. We vertellen ze hoeveel servers, personeel, etcetera we hebben. Ze zeggen dat ons energieverbruik X is en ze werken met de windmolenparken, dus we vertellen hen dat ze 3 keer X moeten kopen als ze door de wind zijn geproduceerd [en ze] zetten het terug in het elektriciteitsnet, zodat ze compenseren wat we doen en twee andere bedrijven van onze omvang.

Groene webhosting

WHC: Kun je, naast groene webhosting, praten over de visie van GreenGeeks en enkele van de andere doelen waar jullie echt op focussen?

TG: Het is duidelijk dat we een fantastische webhostingprovider moeten zijn. We moeten servers hebben die veel tijd en snelheid hebben. We hebben geweldige klantenondersteuning, goed geïnformeerde artikelen in onze kennisbank en videozelfstudies voor degenen die ze nodig hebben. Ik heb een geweldige zakenpartner. Hij is technisch veel slimmer dan ik. Hij is Kaumil Patel. Hij is momenteel in Toronto. En hij heeft een geweldig raamwerk samengesteld van niet alleen de servers en de beheerder, maar ook de klantenondersteuning en echt klantensucces, iets dat we nu ongeveer anderhalf jaar echt hebben ontwikkeld. En we willen ervoor zorgen dat al onze klanten niet alleen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, maar ook het succes behalen dat ze proberen te behalen.

WHC: Welke veranderingen heb je gezien in de webhostingindustrie sinds GreenGeeks voor het eerst begon?

TG: Wauw, er was veel meer individuele concurrentie in de branche. EIG uit Boston heeft veel van de hostingbedrijven gekocht die er zijn. De grote, Bluehost, HostGator, en consolideerden de servers en ondersteuning en dus zijn er veel minder van ons die onafhankelijk zijn en ik denk dat onze klanten het echt leuk vinden dat we niet verplicht zijn tot een grotere organisatie die de voorraad moet voldoen prijzen en al die investeerders – dat we eigenlijk als ons eigen onafhankelijke bedrijf kunnen functioneren, onze eigen onafhankelijke beslissingen kunnen nemen en kunnen investeren in het soort klantenondersteuning dat we vinden dat onze klanten verdienen.

WHC: Wat zijn enkele van de voordelen die GreenGeeks biedt aan WordPress-gebruikers?

TG: Welnu, specifiek voor WordPress hebben we het installatieprogramma met één klik. We hebben het heel gemakkelijk gemaakt. We hebben gratis sitemigratie voor iedereen die één site of meerdere sites heeft. We helpen iedereen mee te nemen om het gemakkelijk te maken. We willen ervoor zorgen dat de transitie voor hen werkt. We willen er zeker van zijn dat wanneer we hier zijn, ze niet alleen aan boord gaan, maar wanneer we ze vervolgens de sleutels hebben gegeven om met hun accounts bij ons aan de slag te gaan, dat ze tevreden zijn, dat ze precies weten waarmee ze moeten werken, wat hopelijk is alles wat ze nodig hebben. En we zijn altijd op zoek naar verbeteringen voor die bloggers, ontwikkelaars en ontwerpers.

GreenGeeks WordPress Hosting

WHC: Wat heeft GreenGeeks voor de toekomst in petto?

TG: Welnu, we zijn dit jaar een wereldwijde sponsor geworden voor WordCamp in Noord- en Zuid-Amerika. En dus willen we echt een groot deel van deze community worden, specifiek voor WordPress. Maar buiten WordPress willen we het goed doen voor Joomla, Drupal, alle CMS’en die onze ondersteuning nodig hebben – en om snelle servers, goede ondersteuning te hebben, zorg ervoor dat we veel informatie hebben over hoe dingen werken en als ze [website-eigenaren] het moeilijk hebben, dan helpen we ze en zorgen we ervoor dat we ze brengen waar ze moeten zijn.

Top 10 redenen om GreenGeeks te kiezen voor WordPress Hosting

Hoewel ik op veel manieren zeer onder de indruk ben van GreenGeeks-webhosting, volgt hier een lijst met mijn 10 belangrijkste redenen om ze te kiezen voor uw WordPress-hosting:

1. Grote selectie van hostingplannen
Bij GreenGeeks kunt u kiezen uit 3 verschillende hostingplannen: Ecosite Starter, Ecosite Pro en Ecosite Premium. Alle drie de abonnementen bieden onbeperkte bandbreedte, schijfruimte en het aantal websites dat u kunt hosten. U kunt het Ecosite Starter-abonnement krijgen voor slechts $ 2,95 mnd – geweldig voor nieuwe website-eigenaren. Als u echter meer computerbronnen nodig heeft, kunt u een van de premium-abonnementen krijgen. Wat uw budget of websitesituatie ook is, GreenGeeks heeft u gedekt.

2. Gratis domein
In tegenstelling tot een groeiend aantal webhosts, biedt GreenGeeks u nog steeds een gratis domein wanneer u zich aanmeldt.

3. Eenvoudige installatie met één klik
Aan de slag met uw WordPress-site is een fluitje van een cent met GreenGeeks-installatie met één klik vanuit uw cPanel-interface.

4. Geoptimaliseerde LiteSpeed- en MariaDB-servers
Ik ben erg onder de indruk van de LiteSpeed ​​en databaseservers bij GreenGeeks. Ze leveren supersnelle resultaten.

5. Gratis Laten we Wildcard SSL versleutelen
SSL is tegenwoordig een must voor uw websites en GreenGeeks gaat een stap verder door gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL-certificaten aan te bieden.

6. Gratis Cloudflare CDN
Een Content Delivery Network (CDN) kan de laadtijden van uw webpagina echt versnellen, vooral als uw site veel statische inhoud heeft, zoals foto’s. GreenGeeks bevat gratis Cloudflare CDN-toegang.

7. Automatische updates
GreenGeeks houdt uw websites up-to-date met automatische updates.

8. Nachtelijke gegevensback-ups
GreenGeeks maakt nachtelijke gegevensback-ups van uw websites.

9. Proactieve beveiliging
GreenGeeks biedt uitstekende beveiligingsfuncties zoals proactieve serverbewaking, realtime beveiligingsscan, verbeterde SPAM-bescherming en isolatie van hostingaccounts.

10. Responsieve klantenondersteuning
In tegenstelling tot een groeiend aantal webhostingbedrijven wiens responstijden voor livechat ondraaglijk traag zijn geworden, biedt GreenGeeks nog steeds enkele van de snelste responstijden die ik heb meegemaakt. En de leden van het ondersteuningsteam bieden altijd vriendelijke en behulpzame probleemoplossingen.

Klik hier voor meer informatie over GreenGeeks-hosting en ontvang 70% korting op de normale prijs

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map