Interviu cu Trey Gardner, CEO al GreenGeeks

Interviu cu GreenGeeks Trey Gardner


Și 10 motive pentru care ar trebui să alegeți GreenGeeks pentru gazduirea dvs. WordPress

Știați că puteți ajuta la economisirea mediului nostru atunci când creați site-ul dvs. web? Alegerea unui furnizor verde de găzduire web economisește energie și menține planeta noastră mai curată. Iar când vine vorba de web hosting verde, GreenGeeks este cu siguranță liderul industriei.

Am recomandat GreenGeeks de ani buni și a fost o plăcere deosebită să discutăm recent cu Trey Gardner, CEO-ul GreenGeeks. Trey ocupă afacerea de găzduire web din 1999 și a ajutat la construirea unui număr de companii de găzduire. Cu GreenGeeks, Trey și echipa sa au creat soluția primă de gazduire ecologică.

Trey a vorbit despre ceea ce face GreenGeeks să fie cea mai bună alegere pentru web hosting verde, precum și pe ce altceva GreenGeeks se concentrează pentru a oferi cea mai bună experiență de găzduire web pentru toți clienții lor, în special utilizatorii WordPress. Alături de interviul meu cu Trey, am inclus și primele 10 motive pentru care ar trebui să alegeți GreenGeeks pentru găzduirea dvs. pe WordPress.

Web Hosting Cat: Recomandăm GreenGeeks de mulți ani acum. Povestiți-ne puțin despre ce face GreenGeeks să devină cu adevărat standardul industriei pentru gazduirea web verde.

Trey Gardner: Ei bine, suntem cea mai ecologică companie de găzduire web acolo și există o mulțime de informații pe site-ul nostru, inclusiv videoclipuri în ceea ce privește ce facem și de ce am ales să devenim verzi și de ce încercăm să promovăm asta, nu doar pentru noi înșine, dar pentru întreaga industrie.

În 2005 a apărut o lucrare care spunea până în 2020, care este anul viitor, că industria noastră va fi la fel de mare ca poluator ca industria aeriană și chiar în această perioadă, trei ani mai târziu, am început propria mea companie de găzduire. Am gemeni și am decis că trebuie să fac ceva pentru a-i provoca pe toți de acolo să meargă verde cu gazduirea lor web. Motivul este că avem aceste facilități uriașe de colocare care au stive de servere. Aleargă fierbinte. Ei trebuie să aibă aer arctic doar la ei, astfel încât să nu eșueze. Toată acea energie este extrasă din rețea. Și grila nu este ecologică.

Așadar, lucrăm cu Fundația Ecologică Bonneville din Portland, Oregon și sunt aprobate de EPA Green Power Partner. De asemenea, suntem aprobați de EPA din 2009 ca partener de energie ecologică. Le spunem câte servere, personal, etcetera avem. Ei spun că consumul nostru de energie este X și lucrează cu fermele eoliene, așa că le spunem să meargă și să cumpere de 3 ori X, fiind produs de eoliană [și] îl pun din nou în rețea, astfel încât să compenseze ceea ce facem la fel de bine ca alte două companii de dimensiunea noastră.

Gazduire web verde

WHC: Acum, pe lângă gazduirea web ecologică, puteți vorbi despre viziunea GreenGeeks și unele dintre celelalte obiective pe care vă concentrați cu adevărat?

TG: Ei bine, evident, trebuie să fim un furnizor fantastic de găzduire web. Trebuie să avem servere care să aibă timp mare, viteză mare. Trebuie să avem un suport excelent pentru clienți, articole cu cunoștințe din baza noastră de cunoștințe și tutoriale video pentru cei care au nevoie de ele. Am un partener de afaceri excelent. El este mult mai astept din punct de vedere tehnic decât mine. El este Kaumil Patel. El se află în Toronto chiar acum. Și a creat un cadru excelent nu numai de servere și admin, ci și de asistență pentru clienți și cu adevărat succesul clienților, ceea ce dezvoltăm cu adevărat acum de aproximativ un an și jumătate. Și vrem să ne asigurăm că toți clienții noștri primesc nu doar sprijinul de care au nevoie, ci obțin succesul pe care încearcă să îl obțină..

WHC: Ce schimbări ați văzut în industria de găzduire web de la începutul GreenGeeks?

TG: Uau, a fost mult mai multă concurență individuală în industrie. EIG din Boston a cumpărat o mulțime de companii de găzduire de acolo. Cele mai mari, Bluehost, HostGator și au consolidat serverele și asistența, astfel încât suntem foarte puțini dintre noi care suntem independenți și cred că clienților noștri le place foarte mult faptul că nu suntem priviți de o organizație mai mare care trebuie să satisfacă stocul prețurile și toți acei investitori – pe care de fapt putem funcționa ca propria noastră companie independentă, să luăm propriile noastre decizii independente și să investim în tipul de asistență pentru clienți pe care îl considerăm că merită clienții.

WHC: Care sunt unele dintre avantajele pe care GreenGeeks le oferă utilizatorilor WordPress?

TG: Ei bine, în mod special pentru WordPress, avem instalatorul cu un singur clic. Am făcut-o foarte ușor. Avem migrație gratuită a site-ului pentru oricine are un site sau mai multe site-uri. Ajutăm să-i aducem pe toți pentru a-l ușura. Vrem să ne asigurăm că tranziția funcționează pentru ei. Vrem să ne asigurăm că atunci când suntem aici nu doar la bord, ci atunci când le-am dat apoi cheile pentru a merge cu conturile lor cu noi, că sunt mulțumiți, că știu exact cu ce trebuie să lucreze, care sperăm este tot ceea ce vor avea nevoie. Și suntem mereu în căutarea de a îmbunătăți acei bloggeri, dezvoltatori și designeri.

Gazduire WordPress GreenGeeks

WHC: Ce este în magazin pentru viitor la GreenGeeks?

TG: Ei bine, am devenit sponsor global anul acesta pentru WordCamp în America de Nord și de Sud. Și deci, ne dorim cu adevărat să devenim parte a acestei comunități într-un mod specific specific WordPress. Dar în afara WordPress dorim să facem bine pentru Joomla, Drupal, toate CMS-urile de acolo care au nevoie de asistența noastră – și să avem servere rapide, suport bun, asigurați-vă că avem o mulțime de informații despre modul în care funcționează și dacă ei [proprietarii de site-uri web] se luptă, atunci îi ajutăm și ne asigurăm că îi vom duce acolo unde trebuie.

Top 10 motive pentru a alege GreenGeeks pentru gazduire WordPress

Deși am fost foarte impresionat de găzduirea web GreenGeeks în multe feluri, iată o listă cu cele mai importante 10 motive pentru care le-am ales pentru găzduirea dvs. pe WordPress:

1. Marea selecție a planurilor de găzduire
Cu GreenGeeks, puteți alege dintre 3 planuri de găzduire diferite: Ecosite Starter, Ecosite Pro și Ecosite Premium. Toate cele trei planuri oferă lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc și numărul de site-uri web pe care le puteți găzdui. Puteți obține planul Ecosite Starter cu doar 2,95 USD, excelent pentru noii proprietari de site-uri web. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multe resurse de calcul, puteți obține unul dintre planurile de nivel premium. Indiferent care este bugetul sau situația site-ului dvs. web, GreenGeeks v-a acoperit.

2. Domeniu gratuit
Spre deosebire de un număr tot mai mare de gazde web, GreenGeeks vă oferă încă un domeniu gratuit atunci când vă înscrieți.

3. Instalare simplă cu un singur clic
Începeți cu site-ul dvs. WordPress este o briză cu instalarea unui singur clic a GreenGeeks din interfața cPanel.

4. Servere optimizate LiteSpeed ​​și MariaDB
Sunt foarte impresionat de serverele LiteSpeed ​​și de baze de date de la GreenGeeks. Ele oferă rezultate super-rapide.

5. Gratuit Să criptăm SSL Wildcard
SSL este o necesitate pentru site-urile dvs. web în aceste zile, iar GreenGeeks face un pas mai departe prin furnizarea gratuită a Criptelor Wildcard SSL..

6. CDN gratuit Cloudflare
O rețea de livrare de conținut (CDN) poate grăbi cu adevărat timpii de încărcare a paginii dvs. web, în ​​special dacă site-ul dvs. are mult conținut static, cum ar fi fotografii. GreenGeeks include acces gratuit la Cloudflare CDN.

7. Actualizări automate
GreenGeeks menține site-urile dvs. la zi cu actualizări automate.

8. Backup-uri nocturne de date
GreenGeeks rulează backup-uri de noapte pe site-urile dvs. web.

9. Securitate proactivă
GreenGeeks oferă funcții de securitate deosebite, cum ar fi monitorizarea proactivă a serverului, scanarea securității în timp real, protecția SPAM îmbunătățită și izolarea contului de găzduire.

10. Asistență pentru clienți responsabili
Spre deosebire de un număr din ce în ce mai mare de companii de găzduire web ale căror perioade de răspuns la asistența la chat-uri au devenit insuportabil de lente, GreenGeeks oferă încă unele dintre cele mai rapide perioade de răspuns pe care le-am experimentat. Și, membrii echipei de asistență oferă în mod constant rezoluții de problemă prietenoase și utile.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre gazduirea GreenGeeks și beneficiați de 70% din prețul obișnuit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map