Intervju med GreenGeeks administrerende direktør Trey Gardner

GreenGeeks Trey Gardner-intervju


Og 10 grunner til at du bør velge GreenGeeks for ditt WordPress Hosting

Visste du at du kan hjelpe deg med å redde miljøet vårt når du oppretter nettstedet ditt? Å velge en grønn leverandør av webhoteller sparer energi og holder planeten vår renere. Og når det kommer til grønn webhotell, er GreenGeeks absolutt ledende i bransjen.

Jeg har anbefalt GreenGeeks i mange år nå, og det var en stor glede å chatte nylig med GreenGeeks administrerende direktør Trey Gardner. Trey har vært i webhotellbransjen siden 1999 og har bidratt til å bygge en rekke vertsselskaper. Med GreenGeeks har Trey og teamet hans laget den fremste, grønne hostingløsningen.

Trey snakket om hva som gjør GreenGeeks til ditt beste valg for grønn webhotell, samt hva annet GreenGeeks fokuserer på for å gi den beste webhotellopplevelsen for alle kundene deres – spesielt WordPress-brukere. Sammen med intervjuet mitt med Trey har jeg også tatt med de 10 beste grunnene til at du bør velge GreenGeeks for ditt WordPress-hosting.

Webhotellkatt: Vi har anbefalt GreenGeeks i mange år nå. Fortell oss litt om hva som gjør GreenGeeks til industristandarden for grønn webhotell.

Trey Gardner: Vel, vi er det mest miljøvennlige webhotell der ute, og det er mye informasjon på nettstedet vårt, inkludert videoer så langt som hva vi gjør og hvorfor vi valgte å bli grønn, og hvorfor vi prøver å promotere det, ikke bare for oss selv, men for hele bransjen.

Et papir kom ut i 2005 som sa i 2020, som er neste år, at industrien vår vil være like stor av en forurenser som flyindustrien, og akkurat rundt denne tiden, tre år senere, startet jeg mitt eget vertsselskap. Jeg har tvillinger og bestemte meg for at jeg måtte gjøre noe for å utfordre alle der ute til å gå grønt med webhotellet deres. Årsaken er at vi har disse enorme colocation-fasilitetene som har stabler av servere. De blir varme. De må ha arktisk luft bare blåst på dem slik at de ikke mislykkes. All den energien trekkes fra nettet. Og rutenettet er ikke miljøvennlig.

Så vi samarbeider med Bonneville Environmental Foundation fra Portland, Oregon, og de er en EPA Green Power Partner-godkjent. Vi er også godkjent av EPA siden 2009 som en Green Power Partner. Vi forteller dem hvor mange servere, personell osv. Som vi har. De sier at energiforbruket vårt er X, og de jobber med vindparkene, så vi ber dem om å gå og kjøpe 3 ganger X etter å ha blitt produsert av vind [og de] legger det tilbake i nettet slik at det oppveier det vi gjør så godt som to andre selskaper vår størrelse.

Grønn webhotell

WHC: Nå kan du, foruten grønn webhotell, snakke om visjonen til GreenGeeks og noen av de andre målene som dere virkelig fokuserer på?

TG: Vel, selvfølgelig, vi må være en fantastisk leverandør av webhoteller. Vi må ha servere som har god tid, stor fart. Vi må ha god kundestøtte, kunnskapsrike artikler i kunnskapsbasen vår og videoopplæringer for de som trenger dem. Jeg har en god forretningspartner. Han er mye mer teknisk skarp enn jeg er. Han er Kaumil Patel. Han er i Toronto akkurat nå. Og han har satt sammen en flott ramme for ikke bare serverne og administratoren, men også kundestøtten og virkelig kundesuksess, noe som vi virkelig har utviklet nå i omtrent halvannet år. Og vi vil sørge for at alle kundene våre ikke bare får den støtten de trenger, men oppnår suksessen de prøver å oppnå.

WHC: Hvilke endringer har du sett i webhotellbransjen siden GreenGeeks først startet?

TG: Wow, det var mye mer individuell konkurranse i bransjen. EIG ut av Boston har kjøpt mange vertsselskaper der ute. De store, Bluehost, HostGator, og konsoliderte serverne og støtten, så det er langt færre av oss som er uavhengige, og jeg tror at kundene våre virkelig liker det faktum at vi ikke ser på en større organisasjon som må tilfredsstille aksjen priser og alle disse investorene – som vi faktisk kan fungere som vårt eget uavhengige selskap, ta våre egne uavhengige beslutninger og investere i den typen kundesupport som vi føler at våre kunder fortjener.

WHC: Hva er noen av fordelene GreenGeeks tilbyr til WordPress-brukere?

TG: Vel, spesielt for WordPress, har vi ett klikk-installasjonsprogrammet. Vi gjorde det veldig enkelt. Vi har gratis nettstedoverføring for alle som har ett nettsted eller flere nettsteder. Vi hjelper til med å få alle de over for å gjøre det enkelt. Vi ønsker å sørge for at overgangen fungerer for dem. Vi vil forsikre oss om at når vi er her, ikke bare ombord på dem, men når vi deretter har gitt dem nøklene til å komme i gang med kontoene sine med oss, at de er fornøyde, at de vet nøyaktig hva de må jobbe med, noe som forhåpentligvis er alt de trenger. Og vi er alltid ute etter å gjøre forbedringer for de bloggere, utviklere og designere.

GreenGeeks WordPress Hosting

WHC: Hva er i vente for fremtiden hos GreenGeeks?

TG: Vel, vi ble en global sponsor i år for WordCamp i Nord- og Sør-Amerika. Og så, vi ønsker virkelig å bli en del av dette fellesskapet på en stor måte spesifikk for WordPress. Men utenfor WordPress ønsker vi å gjøre det bra for Joomla, Drupal, alle CMS-er der ute som trenger vår støtte – i tillegg til å ha raske servere, god support, sørge for at vi har mye informasjon om hvordan ting fungerer og hvis de [eiere av nettstedet] sliter, så hjelper vi dem og sørger for at vi får dem dit de trenger å være.

Topp 10 grunner til å velge GreenGeeks for WordPress Hosting

Selv om jeg har vært veldig imponert over GreenGeeks webhotell på mange måter, er her en liste over de ti beste grunnene til å velge dem til WordPress-hosting:

1. Stort utvalg av vertsplaner
Med GreenGeeks kan du velge mellom tre forskjellige hostingplaner: Ecosite Starter, Ecosite Pro og Ecosite Premium. Alle tre planene gir ubegrenset båndbredde, diskplass og antall nettsteder du kan være vert for. Du kan få Ecosite Starter-planen for bare $ 2,95 mo. — flott for nye eiere av nettstedet. Imidlertid, hvis du trenger flere databehandlingsressurser, kan du få en av premiumnivåplanene. Uansett hva budsjettet eller nettstedssituasjonen din er, har GreenGeeks deg dekket.

2. Gratis domene
I motsetning til et økende antall nettverter, tilbyr GreenGeeks deg fortsatt et gratis domene når du registrerer deg.

3. Enkel ett-klikk-installasjon
Å komme i gang med WordPress-nettstedet ditt er en lek med GreenGeeks-ett-klikk-installasjon fra cPanel-grensesnittet.

4. Optimaliserte LiteSpeed- og MariaDB-servere
Jeg er veldig imponert over LiteSpeed- og databaseserverne på GreenGeeks. De leverer supersnelle resultater.

5. Free Let’s Encrypt Wildcard SSL
SSL er et must for nettstedene dine i disse dager, og GreenGeeks går et skritt videre ved å tilby gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL-sertifikater.

6. Gratis Cloudflare CDN
Et innholdsleveringsnettverk (CDN) kan virkelig øke hastigheten på lastingstiden for websiden din, spesielt hvis nettstedet ditt har mye statisk innhold som bilder. GreenGeeks inkluderer gratis Cloudflare CDN-tilgang.

7. Automatiske oppdateringer
GreenGeeks holder nettstedene dine oppdaterte med automatiske oppdateringer.

8. Sikkerhetskopiering av nattlige data
GreenGeeks kjører nattlige sikkerhetskopier av nettsteder av nettsteder.

9. Proaktiv sikkerhet
GreenGeeks tilbyr fremragende sikkerhetsfunksjoner som proaktiv serverovervåking, sikkerhetsskanning i sanntid, forbedret SPAM-beskyttelse og isolering av hostingkontoer.

10. Responsiv kundesupport
I motsetning til et økende antall webhotellfirmaer hvis responstider for live chat støtter har blitt utålelig treg, gir GreenGeeks fortsatt noen av de raskeste responstidene jeg har opplevd. Og støtteteamets medlemmer gir konsekvent vennlige og hjelpsomme problemløsninger.

Klikk her for mer informasjon om GreenGeeks Hosting og få 70% avslag på den vanlige prisen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map