Intervju med GreenGeeks VD Trey Gardner

GreenGeeks Trey Gardner intervju


Och 10 skäl till att du bör välja GreenGeeks för din WordPress-värd

Visste du att du kan hjälpa till att rädda vår miljö när du skapar din webbplats? Att välja en grön webbhotellleverantör sparar energi och håller vår planet renare. Och när det gäller grön webbhotell är GreenGeeks säkert ledande inom branschen.

Jag har rekommenderat GreenGeeks i flera år nu, och det var ett stort nöje att chatta nyligen med GreenGeeks VD Trey Gardner. Trey har varit i webbhotellbranschen sedan 1999 och har hjälpt till att bygga ett antal värdföretag. Med GreenGeeks har Trey och hans team skapat den främsta gröna värdlösningen.

Trey talade om vad som gör GreenGeeks till ditt bästa val för grön webbhotell, liksom vad GreenGeeks annars fokuserar på för att ge den bästa webbhotellupplevelsen för alla sina kunder – särskilt WordPress-användare. Tillsammans med min intervju med Trey har jag också inkluderat mina 10 främsta anledningar till att du bör välja GreenGeeks för ditt WordPress-värd.

Webbhotellkatt: Vi har rekommenderat GreenGeeks i många år nu. Berätta lite om vad som gör GreenGeeks till industristandarden för grön webbhotell.

Trey Gardner: Tja, vi är det mest miljövänliga webbhotell där ute och det finns mycket information på vår webbplats inklusive videor så långt det vi gör och varför vi valde att bli gröna och varför vi försöker marknadsföra det, inte bara för oss själva men för hela branschen.

Ett papper kom ut 2005 som sade år 2020, vilket är nästa år, att vår bransch kommer att vara lika stor som en förorenare som flygbranschen och just nu, tre år senare, startade jag mitt eget värdföretag. Jag har tvillingar och bestämde mig för att jag måste göra något för att utmana alla där ute att bli gröna med deras webbhotell. Anledningen är att vi har dessa enorma samlokaliseringsfaciliteter som har stackar av servrar. De blir heta. De måste ha arktisk luft bara blåst på dem så att de inte misslyckas. All den energin dras från nätet. Och nätet är inte miljövänligt.

Så vi arbetar med Bonneville Environmental Foundation från Portland, Oregon och de är godkända av EPA Green Power Partner. Vi har också godkänts av EPA sedan 2009 som Green Power Partner. Vi berättar för dem hur många servrar, personal osv. Som vi har. De säger att vår energiförbrukning är X och de arbetar med vindkraftsparkerna så vi säger dem att gå och köpa 3 gånger X efter att ha producerats av vind [och de] lägger tillbaka det i nätet så att de kompenserar vad vi gör såväl som två andra företag vår storlek.

Grön webbhotell

WHC: Nu kan du förutom grönt webbhotell prata om visionen för GreenGeeks och några av de andra målen som ni verkligen fokuserar på?

TG: Vi måste naturligtvis vara en fantastisk webbhotellleverantör. Vi måste ha servrar som har bra upptid, stor hastighet. Vi måste ha bra kundsupport, kunniga artiklar i vår kunskapsbas och videohandledning för dem som behöver dem. Jag har en bra affärspartner. Han är mycket mer tekniskt skräck än jag är. Han är Kaumil Patel. Han är i Toronto just nu. Och han har satt samman en fantastisk ram av inte bara servrarna och administratören utan också kundsupporten och verkligen kundframgång, vilket är något som vi verkligen har utvecklat nu i ungefär ett och ett halvt år. Och vi vill se till att alla våra kunder inte bara får det stöd de behöver utan uppnår den framgång som de försöker uppnå.

WHC: Vilka förändringar har du sett i webbhotellbranschen sedan GreenGeeks först startade?

TG: Wow, det var mycket mer individuell konkurrens i branschen. EIG från Boston har köpt många värdbolag där ute. De stora, Bluehost, HostGator, och konsoliderade servrarna och supporten och det finns så mycket färre av oss som är oberoende och jag tror att våra kunder verkligen gillar det faktum att vi inte ser till någon större organisation som måste tillfredsställa aktien priser och alla dessa investerare – att vi faktiskt kan fungera som vårt eget oberoende företag, fatta våra egna oberoende beslut och investera i den typ av kundsupport som vi tycker att våra kunder förtjänar.

WHC: Vilka är några av fördelarna som GreenGeeks erbjuder för WordPress-användare?

TG: Tja, speciellt för WordPress, har vi ett klick-installationsprogram. Vi gjorde det mycket enkelt. Vi har gratis webbplatsmigrering för alla som har en webbplats eller flera webbplatser. Vi hjälper till att få alla över för att göra det enkelt. Vi vill se till att övergången fungerar för dem. Vi vill se till att när vi är här inte bara ombord på dem utan när vi sedan har gett dem nycklarna för att komma igång med sina konton med oss, att de är nöjda, att de vet exakt vad de måste arbeta med, vilket förhoppningsvis är allt de behöver. Och vi vill alltid göra förbättringar för de bloggare, utvecklare och designers.

GreenGeeks WordPress Hosting

WHC: Vad finns i framtiden för GreenGeeks?

TG: Vi blev en global sponsor i år för WordCamp i Nord- och Sydamerika. Och så vill vi verkligen bli en del av denna gemenskap på ett stort sätt specifikt för WordPress. Men utanför WordPress vill vi göra bra för Joomla, Drupal, alla CMS där ute som behöver vårt stöd – liksom att ha snabba servrar, bra support, se till att vi har massor av information om hur saker fungerar och om de [webbplatsägare] kämpar, så hjälper vi dem och ser till att vi tar dem dit de behöver vara.

Topp 10 skäl att välja GreenGeeks för WordPress Hosting

Medan jag har varit mycket imponerad av GreenGeeks webbhotell på många sätt, här är en lista över mina 10 bästa orsakerna för att välja dem för din WordPress-värd:

1. Stort urval av värdplaner
Med GreenGeeks kan du välja mellan tre olika värdplaner: Ecosite Starter, Ecosite Pro och Ecosite Premium. Alla tre planerna ger obegränsad bandbredd, diskutrymme och antal webbplatser du kan vara värd för. Du kan få Ecosite Starter-planen för endast $ 2,95 mo. — bra för nya webbplatsägare. Men om du behöver mer datoressurser kan du få en av premiumnivåplanerna. Oavsett vad din budget eller webbplats är, har GreenGeeks du täckt.

2. Gratis domän
Till skillnad från ett växande antal webbhotell erbjuder GreenGeeks dig fortfarande en gratis domän när du registrerar dig.

3. Enkel installation med ett klick
Att komma igång med din WordPress-webbplats är en bris med GreenGeeks-installation med ett klick från ditt cPanel-gränssnitt.

4. Optimerade LiteSpeed- och MariaDB-servrar
Jag är väldigt imponerad av LiteSpeed- och databaseservrarna på GreenGeeks. De ger supersnabba resultat.

5. Gratis låt oss kryptera Wildcard SSL
SSL är ett måste för dina webbplatser idag, och GreenGeeks går ett steg längre genom att tillhandahålla gratis Lats Encrypt Wildcard SSL-certifikat.

6. Gratis Cloudflare CDN
Ett innehållsleveransnätverk (CDN) kan verkligen påskynda laddningstiderna på din webbsida, särskilt om din webbplats har mycket statiskt innehåll som foton. GreenGeeks inkluderar gratis Cloudflare CDN-åtkomst.

7. Automatiska uppdateringar
GreenGeeks håller dina webbplatser uppdaterade med automatiska uppdateringar.

8. Säkerhetskopieringar per natt
GreenGeeks kör nattliga säkerhetskopior av dina webbplatser.

9. Proaktiv säkerhet
GreenGeeks tillhandahåller enastående säkerhetsfunktioner som proaktiv serverövervakning, realtidssäkerhetsskanning, förbättrad SPAM-skydd och värdkontoisolering.

10. Responsiv kundsupport
Till skillnad från ett växande antal webbhotellföretag vars svarstider för livechatt har blivit outhärdligt långsam, ger GreenGeeks fortfarande några av de snabbaste responstiderna jag har upplevt. Och supportteammedlemmarna ger konsekvent vänliga och hjälpsamma problemlösningar.

Klicka här för mer information om GreenGeeks Hosting och få 70% rabatt på det vanliga priset

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector