Интервю с изпълнителния директор на GreenGeeks Трей Гарднър

Интервю на GreenGeeks Трей Гарднър


И 10 причини, които трябва да изберете GreenGeeks за вашия хостинг на WordPress

Знаете ли, че можете да помогнете да спасите нашата среда, когато създавате уебсайта си? Изборът на зелен доставчик на уеб хостинг спестява енергия и поддържа нашата планета по-чиста. А що се отнася до зеления уеб хостинг, GreenGeeks със сигурност е лидер в бранша.

От години препоръчвам GreenGeeks и беше много удоволствие да разговарям наскоро с изпълнителния директор на GreenGeeks Трей Гарднър. Трей е в бизнеса с уеб хостинг от 1999 г. и е помогнал за изграждането на редица хостинг компании. С GreenGeeks, Трей и неговият екип създадоха премиерното зелено хостинг решение.

Трей говори за това, което прави GreenGeeks най-добрият избор за зелен хостинг, както и върху какво друго се фокусира GreenGeeks, за да осигури най-доброто уеб хостинг изживяване за всички свои клиенти – особено потребителите на WordPress. Заедно с интервюто ми с Trey, включих и моите топ 10 причини, поради които трябва да изберете GreenGeeks за вашия хостинг на WordPress.

Уеб хостинг котка: Ние препоръчваме GreenGeeks от доста години. Разкажете ни малко за това, което прави GreenGeeks наистина индустриален стандарт за зелен хостинг.

Трей Гарднър: Е, ние сме най-екологичната уеб хостинг компания там и има много информация на нашия уебсайт, включително видеоклипове за това какво правим и защо сме избрали да озеленим и защо се опитваме да популяризираме това, а не само за себе си, но за цялата индустрия.

През 2005 г. излезе документ, в който се казваше, че до 2020 г., която е следващата година, нашата индустрия ще бъде толкова голяма като замърсител, колкото и авиокомпанията и точно по това време, три години по-късно, стартирах собствена хостинг компания. Имам близнаци и реших, че трябва да направя нещо, за да предизвикам всички навън да станат зелени с уеб хостинга си. Причината е, че имаме тези огромни съоръжения за колокация, които имат стекове от сървъри. Текат горещи. Трябва да имат въздух просто да се издуха, за да не се провалят. Цялата тази енергия се изтегля от мрежата. И мрежата не е екологична.

Така че ние работим с екологичната фондация Bonneville извън Портланд, Орегон и те са одобрени от EPA Green Power Partner. Ние също сме одобрени от EPA от 2009 г. като Green Power партньор. Казваме им колко сървъри, персонал и т.н. Казват, че потреблението ни на енергия е X и те работят с вятърните централи, така че ние им казваме да отидат и да купят 3 пъти X, произведени от вятър [и те] да го върнат обратно в мрежата, така че да компенсира това, което правим, както и две други компании с нашия размер.

Зелен уеб хостинг

WHC: Сега освен зелен уеб хостинг, можете ли да говорите за визията на GreenGeeks и някои от другите цели, върху които наистина се фокусирате??

TG: Е, очевидно, трябва да сме фантастичен доставчик на уеб хостинг. Трябва да имаме сървъри, които имат страхотно време, голяма скорост. Трябва да имаме страхотна поддръжка на клиенти, знаещи статии в нашата база знания и видео уроци за тези, които се нуждаят от тях. Имам страхотен бизнес партньор. Той е много по-проницателен в техническо отношение от мен. Той е Каумил Пател. В момента е в Торонто И той създаде страхотна рамка не само за сървърите и администратора, но и за поддръжката на клиенти и наистина успеха на клиента, което е нещо, което наистина разработваме от около година и половина. И ние искаме да гарантираме, че всички наши клиенти получават не просто подкрепата, от която се нуждаят, но постигат успеха, който се опитват да постигнат.

WHC: Какви промени видяхте в индустрията за уеб хостинг от началото на GreenGeeks?

TG: Леле, имаше много повече индивидуална конкуренция в бранша. EIG извън Бостън е купил много от хостинг компаниите там. Големите, Bluehost, HostGator и консолидираха сървърите и поддръжката, така че има много по-малко от нас, които са независими, и мисля, че клиентите ни наистина харесват факта, че не сме присъствали на някоя по-голяма организация, която трябва да задоволи запасите цени и всички онези инвеститори – които всъщност можем да функционираме като собствена независима компания, да взимаме собствени независими решения и да инвестираме във вида на поддръжката на клиентите, който смятаме, че нашите клиенти заслужават.

WHC: Кои са някои от предимствата, които GreenGeeks предлага на потребителите на WordPress?

TG: Е, специално за WordPress, имаме инсталатор с едно кликване. Много лесно го направихме. Имаме безплатна миграция на сайтове за всеки, който има един сайт или няколко сайта. Ние помагаме да свържем всички, за да го улесним. Искаме да сме сигурни, че преходът работи за тях. Искаме да сме сигурни, че когато ние сме тук не само на борда им, но когато им дадем ключовете, за да тръгнат с техните сметки при нас, че те са доволни, че знаят точно с какво трябва да работят, което се надяваме е всичко, от което ще се нуждаят. И ние винаги търсим да подобрим тези блогъри, разработчици и дизайнери.

GreenGeeks WordPress хостинг

WHC: Какво се предлага за бъдещето в GreenGeeks?

TG: Е, тази година станахме глобален спонсор на WordCamp в Северна и Южна Америка. И така, ние наистина искаме да станем част от тази общност по голям начин, специфичен за WordPress. Но извън WordPress, ние искаме да направим добре за Joomla, Drupal, всички CMS, които се нуждаят от нашата поддръжка – както и да имаме бързи сървъри, добра поддръжка, уверете се, че имаме много информация за това как работят и ако те [собственици на уебсайтове] се борят, тогава ние им помагаме и се уверяваме, че ще ги стигнем до мястото, където трябва да бъдат.

Топ 10 причини да изберете GreenGeeks за хостинг на WordPress

Въпреки че бях силно впечатлен от много хостинг на GreenGeeks уеб хостинг, ето списък с моите топ 10 причини да ги избера за вашия хостинг на WordPress:

1. Голям избор на хостинг планове
С GreenGeeks можете да избирате от 3 различни хостинг плана: Ecosite Starter, Ecosite Pro и Ecosite Premium. И трите плана осигуряват неограничена честотна лента, дисково пространство и брой уебсайтове, които можете да хоствате. Можете да получите плана Ecosite Starter само за 2,95 долара за месец – чудесно за новите собственици на уебсайтове. Ако обаче имате нужда от повече изчислителни ресурси, можете да получите един от плановете за премиум ниво. Без значение какъв е вашият бюджет или ситуация в уебсайта, GreenGeeks ви покрива.

2. Безплатен домейн
За разлика от нарастващия брой уеб хостове, GreenGeeks все още ви предлага безплатен домейн, когато се регистрирате.

3. Лесна инсталация с едно щракване
Първите стъпки с вашия WordPress сайт са леки с инсталиране на GreenGeeks с едно щракване от вашия cPanel интерфейс.

4. Оптимизирани LiteSpeed ​​и MariaDB сървъри
Много съм впечатлен от LiteSpeed ​​и сървърите на бази данни в GreenGeeks. Те дават супер бързи резултати.

5. Безплатно Нека шифроваме Wildcard SSL
SSL е задължително условие за вашите уебсайтове в наши дни, а GreenGeeks отива крачка напред, като предоставя безплатни Let’s Encrypt Wildcard SSL сертификати.

6. Безплатен облачен CDL
Мрежата за доставяне на съдържание (CDN) наистина може да ускори зареждането на уеб страниците ви, особено ако на сайта ви има много статично съдържание, като например снимки. GreenGeeks включва безплатен достъп до Cloudflare CDN.

7. Автоматични актуализации
GreenGeeks поддържа вашите уебсайтове актуални с автоматични актуализации.

8. Нощни резервни копия на данни
GreenGeeks изпълнява нощни архиви на данни на вашите уебсайтове.

9. Проактивна сигурност
GreenGeeks предоставя изключителни функции за защита като проактивен мониторинг на сървъра, сканиране на сигурността в реално време, подобрена защита от СПАМ и изолиране на хостинг акаунта.

10. Отзивчива поддръжка на клиенти
За разлика от нарастващия брой уеб хостинг компании, чиито времена за реакция на поддръжка на чат на живо станаха непоносимо бавни, GreenGeeks все още предоставя някои от най-бързите времена за реакция, които съм преживял. Членовете на екипа за поддръжка постоянно предоставят приятелски и полезни решения за издаване.

Кликнете тук за повече подробности за GreenGeeks хостинг и вземете 70% отстъпка от редовната цена

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map