Temu ramah dengan CEO GreenGeeks Trey Gardner

Temubual GreenGeeks Trey Gardner


Dan 10 Sebab Anda Perlu Memilih GreenGeeks untuk Hosting WordPress Anda

Tahukah anda bahawa anda dapat membantu menyelamatkan persekitaran kita semasa membuat laman web anda? Memilih penyedia hosting web hijau menjimatkan tenaga dan menjaga planet kita lebih bersih. Dan ketika berkaitan dengan web hosting hijau, GreenGeeks pastinya menjadi pemimpin dalam industri ini.

Saya telah mengesyorkan GreenGeeks selama bertahun-tahun sekarang, dan sangat gembira dapat berbual baru-baru ini dengan Ketua Pegawai Eksekutif GreenGeeks Trey Gardner. Trey telah berkecimpung dalam perniagaan hosting web sejak tahun 1999 dan telah membantu membina sejumlah syarikat hosting. Dengan GreenGeeks, Trey dan pasukannya telah mencipta penyelesaian hosting hijau utama.

Trey bercakap mengenai apa yang menjadikan GreenGeeks pilihan terbaik anda untuk hosting web hijau, dan apa lagi yang difokuskan GreenGeeks untuk memberikan pengalaman hosting web terbaik untuk semua pelanggan mereka – terutamanya pengguna WordPress. Bersama wawancara saya dengan Trey, saya juga telah memasukkan 10 sebab utama anda memilih GreenGeeks untuk hosting WordPress anda.

Kucing Hosting Web: Kami telah mengesyorkan GreenGeeks selama bertahun-tahun sekarang. Ceritakan sedikit tentang apa yang menjadikan GreenGeeks benar-benar standard industri untuk hosting web hijau.

Trey Gardner: Kami adalah syarikat hosting web yang paling mesra alam di luar sana dan terdapat banyak maklumat di laman web kami termasuk video sejauh mana yang kami lakukan dan mengapa kami memilih untuk menjadi hijau dan mengapa kami berusaha mempromosikannya, bukan hanya untuk diri kita sendiri tetapi untuk keseluruhan industri.

Sebuah makalah dikeluarkan pada tahun 2005 yang mengatakan pada tahun 2020, yaitu tahun depan, bahawa industri kita akan menjadi lebih besar daripada pencemar seperti industri penerbangan dan sekitar waktu ini, tiga tahun kemudian, saya memulakan syarikat hosting saya sendiri. Saya mempunyai anak kembar dan saya memutuskan bahawa saya perlu melakukan sesuatu untuk mencabar semua orang di luar sana untuk menjadi hijau dengan hosting web mereka. Sebabnya ialah kita mempunyai kemudahan colokasi besar yang mempunyai tumpukan pelayan. Mereka berjalan panas. Mereka mesti menghirup udara artik pada mereka agar tidak gagal. Semua tenaga itu ditarik dari grid. Dan grid tidak mesra alam.

Oleh itu, kami bekerjasama dengan Yayasan Alam Sekitar Bonneville di Portland, Oregon dan mereka adalah Rakan Tenaga Hijau EPA yang diluluskan. Kami juga telah diluluskan oleh EPA sejak 2009 sebagai Rakan Kuasa Hijau. Kami memberitahu mereka berapa banyak pelayan, kakitangan, dan lain-lain yang kami ada. Mereka mengatakan bahawa penggunaan tenaga kita adalah X dan mereka bekerja dengan ladang angin jadi kita menyuruh mereka pergi dan membeli 3 kali X yang dihasilkan oleh angin [dan mereka] memasukkannya kembali ke grid sehingga mengimbangi apa yang kita lakukan juga dua syarikat lain ukuran kami.

Web Hosting Hijau

WHC: Sekarang selain hosting web hijau, bolehkah anda membincangkan visi GreenGeeks dan beberapa matlamat lain yang sangat anda fokuskan?

TG: Jelas sekali, kita harus menjadi penyedia hosting web yang hebat. Kita mesti mempunyai pelayan yang mempunyai masa yang tinggi, kelajuan yang hebat. Kita mesti mempunyai sokongan pelanggan yang hebat, artikel yang berpengetahuan di pangkalan pengetahuan kami dan tutorial video untuk mereka yang memerlukannya. Saya mempunyai rakan niaga yang hebat. Dia jauh lebih pintar dari segi teknikal daripada saya. Dia Kaumil Patel. Dia berada di Toronto sekarang. Dan, dia menyusun kerangka kerja yang hebat bukan hanya pelayan dan pentadbir tetapi juga sokongan pelanggan dan kejayaan pelanggan yang merupakan sesuatu yang sebenarnya telah kita kembangkan selama lebih kurang satu setengah tahun. Dan kami ingin memastikan bahawa semua pelanggan kami tidak hanya mendapat sokongan yang mereka perlukan tetapi mencapai kejayaan yang mereka cuba capai.

WHC: Perubahan apa yang anda lihat dalam industri hosting web sejak GreenGeeks pertama kali bermula?

TG: Wow, terdapat lebih banyak persaingan individu dalam industri ini. EIG dari Boston telah membeli banyak syarikat hosting di luar sana. Yang besar, Bluehost, HostGator, dan menggabungkan pelayan dan sokongan dan oleh itu terdapat lebih sedikit daripada kita yang bebas dan saya berpendapat bahawa pelanggan kita sangat menyukai kenyataan bahawa kita tidak melihat kepada organisasi yang lebih besar yang harus memenuhi stok harga dan semua pelabur tersebut – bahawa kita sebenarnya boleh berfungsi sebagai syarikat bebas kita sendiri, membuat keputusan sendiri, dan melabur dalam jenis sokongan pelanggan yang kita rasa pelanggan kita layak.

WHC: Apa kelebihan GreenGeeks yang ditawarkan kepada pengguna WordPress?

TG: Baik, khusus untuk WordPress, kami mempunyai pemasang sekali klik. Kami menjadikannya sangat mudah. Kami mempunyai migrasi laman web percuma untuk sesiapa sahaja yang mempunyai satu laman web atau beberapa laman web. Kami membantu membawa semua yang lebih mudah untuk menjadikannya senang. Kami ingin memastikan peralihan berfungsi untuk mereka. Kami ingin memastikan bahawa ketika kami berada di sini bukan hanya menaiki mereka tetapi ketika kami memberikan mereka kunci untuk membuat akaun mereka dengan kami, bahawa mereka berpuas hati, bahawa mereka tahu dengan tepat apa yang harus mereka kerjakan, yang diharapkan adalah semua yang mereka perlukan. Dan kami sentiasa berusaha untuk membuat penambahbaikan untuk blogger, pembangun dan pereka tersebut.

Hosting WordPress GreenGeeks

WHC: Apa yang ada untuk masa depan di GreenGeeks?

TG: Oleh itu, kita menjadi penaja global tahun ini untuk WordCamp di Amerika Utara dan Selatan. Oleh itu, kami benar-benar mahu menjadi sebahagian daripada komuniti ini secara khusus untuk WordPress. Tetapi di luar WordPress, kami ingin melakukannya dengan baik untuk Joomla, Drupal, semua CMS di luar sana yang memerlukan sokongan kami – dan juga mempunyai pelayan yang pantas, sokongan yang baik, pastikan bahawa kami mempunyai banyak maklumat mengenai bagaimana semuanya berfungsi dan jika mereka [pemilik laman web] bergelut, maka kami membantu mereka dan memastikan bahawa kami membawa mereka ke tempat yang sepatutnya.

10 Sebab Teratas untuk Memilih GreenGeeks untuk Hosting WordPress

Walaupun saya sangat terkesan dengan hosting web GreenGeeks dalam banyak cara, berikut adalah senarai 10 sebab utama saya memilihnya untuk hosting WordPress anda:

1. Pilihan Pelan Hosting yang Hebat
Dengan GreenGeeks, anda boleh memilih dari 3 rancangan hosting yang berbeza: Ecosite Starter, Ecosite Pro, dan Ecosite Premium. Ketiga-tiga rancangan menyediakan lebar jalur yang tidak terhad, ruang cakera, dan bilangan laman web yang boleh anda hoskan. Anda boleh mendapatkan pelan Permulaan Ecosite dengan harga hanya $ 2,95 bln. — bagus untuk pemilik laman web baru. Namun, jika anda memerlukan lebih banyak sumber pengkomputeran, anda boleh mendapatkan salah satu rancangan tahap premium. Tidak kira apa keadaan anggaran atau laman web anda, GreenGeeks telah melindungi anda.

2. Domain Percuma
Tidak seperti jumlah host web yang semakin meningkat, GreenGeeks masih menawarkan domain percuma kepada anda semasa anda mendaftar.

3. Pemasangan Satu Klik yang Mudah
Memulakan laman WordPress anda sangat mudah dengan pemasangan satu klik GreenGeeks dari antara muka cPanel anda.

4. Pelayan LiteSpeed ​​dan MariaDB yang Dioptimumkan
Saya sangat kagum dengan LiteSpeed ​​dan pelayan pangkalan data di GreenGeeks. Mereka memberikan hasil yang sangat pantas.

5. Let’s Encrypt Wildcard SSL Percuma
SSL adalah suatu keharusan untuk laman web anda hari ini, dan GreenGeeks melangkah lebih jauh dengan memberikan sijil Let’s Encrypt Wildcard SSL percuma.

6. CDN Cloudflare percuma
Rangkaian penghantaran kandungan (CDN) benar-benar dapat mempercepat masa pemuatan halaman web anda terutama jika laman web anda mempunyai banyak kandungan statik seperti foto. GreenGeeks merangkumi akses CDN Cloudflare percuma.

7. Kemas kini automatik
GreenGeeks memastikan laman web anda sentiasa dikemas kini dengan kemas kini automatik.

8. Sandaran Data Setiap Malam
GreenGeeks menjalankan sandaran data setiap malam di laman web anda.

9. Keselamatan Proaktif
GreenGeeks menyediakan ciri keselamatan yang luar biasa seperti pemantauan pelayan proaktif, pengimbasan keselamatan masa nyata, perlindungan SPAM yang ditingkatkan, dan pengasingan akaun hosting.

10. Sokongan Pelanggan yang Responsif
Tidak seperti semakin banyak syarikat hosting web yang masa tindak balas sokongan sembang langsung menjadi sangat perlahan, GreenGeeks masih memberikan beberapa masa tindak balas terpantas yang saya alami. Dan, ahli pasukan sokongan secara konsisten memberikan penyelesaian masalah yang mesra dan bermanfaat.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lebih Lanjut mengenai GreenGeeks Hosting dan Dapatkan potongan 70% dari Harga Biasa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map