SiteGround Hosting Review

SiteGround


Millor allotjament web 2019Millor atenció al client En la meva cerca de trobar els millors plans d’allotjament web disponibles, és hora de fer una ullada a una altra opció d’allotjament de WordPress gestionada. SiteGround és una empresa que es troba des del 2004 i ofereix una línia completa de serveis d’allotjament web, inclòs WordPress.

Important: si esteu buscant honestos Ressenyes de SiteGround, Tingueu en compte que sóc un client que paga realment fent servir SiteGround WordPress Hosting. A diferència d’altres crítiques que es poden basar en un compte de prova gratuïta, aquestes són les meves experiències reals amb el meu compte d’allotjament real SiteGround..

Opcions d’allotjament WordPress

SiteGround té tres tipus de plans d’allotjament de WordPress gestionats.

StartUp:

 • Per a principiants
 • Un sol lloc web
 • Per aprox. 10.000 visites mensuals

GrowBig:

 • Inclou funcions premium
 • Múltiples llocs web
 • Per aprox. 25.000 visites mensuals

GoGeek:

 • Inclou zona d’escenificació
 • Múltiples llocs web
 • Per aprox. 100.000 visites mensuals

En el meu cas, vaig optar pel pla GrowBig. El pla GoGeek està dirigit als usuaris empresarials. Tanmateix, per a aquests casos, recomanaria consultar WP Engine o MediaTemple si realment necessiteu aquest nivell de recursos. El pla SiteGround GrowBig és perfecte per a llocs de WordPress de petites empreses i personals que necessiten allotjament gestionat.

Centres de dades SiteGround

SiteGround té cinc centres de dades repartits pels tres continents: Chicago, IL; Londres, Regne Unit; Amsterdam, NL; Milà IT; i Singapur SG. Així, podeu triar el més proper als visitants per a temps de càrrega més ràpids del lloc. A més, amb la tecnologia SuperCacher de SiteGround, la velocitat del vostre lloc web és encara millor.

Inscripció

El registre amb SiteGround és molt senzill i senzill. Podeu pagar amb la vostra targeta de crèdit. Tanmateix, si preferiu pagar mitjançant PayPal, podeu fer-ho contactant amb l’assistència. Ells us hauran de fer endavant i enviar el formulari de comanda amb la informació de facturació deixada en blanc. Aleshores, se us donarà un enllaç especial per efectuar el pagament PayPal.

Després de completar el procés de registre, rebrà un missatge de benvinguda amb la informació d’inici de sessió i l’enllaç a l’àrea del seu compte SiteGround.
Correu electrònic de benvinguda de SiteGround

L’àrea del compte de client de SiteGround conté tota la informació pertinent sobre la configuració del vostre compte. També podeu navegar per les pestanyes per obtenir assistència, accedir a informació de facturació i obtenir serveis i recursos addicionals.
Tauler de comptes de SiteGround Els meus comptes

Transferència d’un lloc de WordPress existent

Si ja teniu un lloc de WordPress en línia amb un altre amfitrió, serà feliç saber que SiteGround realment transferirà el vostre lloc gratuïtament si ho desitgeu. També podeu optar per moure el vostre lloc. En el meu cas, he optat per transferir el meu lloc web pel meu compte. Vaig realitzar una nova instal·lació de WordPress al meu compte SiteGround i vaig importar la base de dades existent a la recent creada a SiteGround. Aleshores només havia de copiar la carpeta de contingut wp a SiteGround, i el meu lloc web ja estava en funcionament!

Després d’instal·lar WordPress, rebràs un correu electrònic de confirmació amb els detalls d’inici de sessió d’administració i enllaços a tutorials i vídeos.
Correu electrònic d’instal·lació de WordPress de SiteGround

SiteGround WordPress Hosting Funcions

A més de l’àrea de gestió de comptes excel·lentment dissenyada de SiteGround, també tindreu cPanel com a interfície de control. Definitivament, m’agrada la manera com SiteGround ha personalitzat el seu cPanel amb les pestanyes de gestió del vostre compte disponibles a la part superior. Un apartat d’interès per als propietaris de llocs de WordPress serà la secció Eines de WordPress. Aquí podeu fer clic a les eines per instal·lar WordPress, activar les actualitzacions automàtiques, realitzar funcions d’administrador, activar el SuperCacher i configurar la posada en escena i GIT..
SiteGround cPanel

Millor control de les actualitzacions automàtiques de WordPress

Moltes empreses d’allotjament web ofereixen actualitzacions automàtiques a WordPress. Però aquí hi ha una altra àrea on SiteGround brilla fent un pas més. Ara teniu un control molt millor sobre les vostres actualitzacions automàtiques de WordPress mitjançant la nova funció de programació de SiteGround. La programació predeterminada de SiteGround per a les actualitzacions de WordPress és una actualització immediata per a versions de seguretat menors i una actualització en 24 hores per a actualitzacions principals principals. Tanmateix, podeu canviar la programació per a les actualitzacions menors i majors a 24, 48 o 72 hores, cosa que us permetrà més temps per preparar el vostre lloc per a les actualitzacions..

Podeu programar les actualitzacions automàtiques de WordPress fent clic a la icona d’actualització automàtica de WP al PC.
Eines de WordPress de SiteGround

Actualitzacions automàtiques dels complements de WordPress!

Hi ha notícies encara més grans de SiteGround quan es tracta de actualitzacions de WordPress. També inclou la nova Programació d’actualitzacions automàtiques la possibilitat de tenir actualitzats tots els complements de WordPress. Aquesta és una característica enorme que normalment es troba només en plans d’allotjament gestionats molt més cars! I, és un altre exemple del compromís de SiteGround per la innovació i les millores.

Podeu activar les actualitzacions automàtiques dels complements des de l’àrea de programació de l’actualització automàtica del WP.
Configuració d'actualització automàtica de SiteGround

El Toolkit de WordPress us permet automatitzar tasques com restablir contrasenyes d’administració, canviar dominis i moure o suprimir instal·lacions de WP.
Guia d’eines de WordPress SiteGround

SuperCacher per millorar la velocitat del lloc web

El SiteGround SuperCacher proporciona al vostre lloc web nivells addicionals de funcionalitat de memòria cau per fer que el vostre lloc es pugui carregar més ràpidament i poder gestionar més visites.
Supercacher de WordPress ToolsGround
SuperCacher té tres nivells diferents per accelerar el vostre lloc:

 • Cache estàtic del vernís
 • Memòria cau dinàmica del vernís
 • Memcached

He escrit una publicació separat sobre el SuperCacher de SiteGround que podeu consultar aquí. També podeu escoltar la meva entrevista exclusiva amb un expert en SEO i WordPress a SiteGround, Hristo Pandjarov, que parla sobre SuperCacher i com el vostre allotjament web pot fer una gran diferència en la velocitat del vostre lloc web..

SiteGround continua sorprenent amb la rapidesa i el rendiment del seu lloc web. En els nostres recents assajos de velocitat, SiteGround va produir alguns dels millors temps de càrrega del lloc que mai hem vist. La combinació de la seva continua innovació i millores a la seva plataforma de hosting, juntament amb la seva tecnologia SuperCacher, i perquè sempre s’esforcen a proporcionar les darreres versions de PHP, SiteGround ha publicat uns resultats sorprenents..

A continuació, es mostra una mostra dels resultats de les proves de velocitat de SiteGround a les tres regions dels Estats Units.
lloc web-velocitat-prova de resultats

Restauració i recuperació de còpia de dades

SiteGround també té una de les millors funcions de còpia de seguretat i restauració diàries automatitzades. Cada dia es fa una còpia de seguretat automàtica de les dades de les vostres pàgines web i podeu restaurar els darrers 30 dies. Per restaurar les dades o crear manualment una còpia de seguretat, només cal que entri al cPanel i desplaceu-vos cap a la secció Gestor de còpies de seguretat..
siteground-backup-manager

ACTUALITZACIÓ: Bones Notícies, especialment per als clients del pla de hosting de GoGeek. SiteGround ha millorat les seves funcions de restauració i recuperació de dades ja excel·lents. Ara, a més de còpies de seguretat automàtiques diàries, també teniu l’opció de crear còpies de seguretat a la carta sempre que vulgueu. És una característica de seguretat excel·lent que cal utilitzar, per exemple, abans d’actualitzar els vostres temes i complements. Amb la nova funció de còpia de seguretat, podeu crear 5 còpies de seguretat de les vostres dades instantànies a demanda, a més de les còpies de seguretat automatitzades creades per a vosaltres..

Les còpies de seguretat instantànies a la demanda estan disponibles gratuïtament amb el pla d’allotjament GoGeek de SiteGround. També està disponible per als clients del pla d’allotjament de StartUp i GrowBig, però hauràs de pagar comissions addicionals. No obstant això, hi ha bones notícies per als clients del pla StartUp, ja que ara s’inclouen còpies de seguretat automàtiques diàries amb tots els plans d’allotjament.

Atenció al client

He de dir que l’atenció al client de SiteGround ha estat excel·lent. El seu temps de resposta en suport de xat en viu és excel·lent i tot el personal d’assistència que he tractat ha pogut respondre preguntes i atendre qualsevol problema de manera amable i ràpida. A continuació, es mostra una mostra de pantalla d’una de les meves sessions d’assistència al xat.
Exemple de suport al xat en viu de SiteGround

La formació que rep el personal d’assistència al client de SiteGround és molt extensa i és molt evident pel suport excel·lent que he rebut durant els anys. Vaig preguntar específicament sobre l’equip d’assistència quan vaig parlar amb la responsable d’operacions de SiteGround, Reneta Tsankova. Va explicar que tots els nous membres de l’equip de suport tenen almenys dues o quatre setmanes d’entrenament abans que fins i tot comencin a parlar amb els clients. Després comencen a ajudar els clients sota la supervisió d’un mentor que els pot ajudar. La formació dura uns 3 a 6 mesos fins que l’agent d’assistència estigui preparat per ajudar els clients pel seu compte.

Vídeo: 5 coses que m’agraden sobre SiteGround

Aquí teniu un vídeo que destacava les 5 principals coses que més m’agraden de SiteGround Hosting:

Més comentaris sobre SiteGround

SiteGround vs Bluehost
SiteGround vs DreamHost
SiteGround vs GoDaddy
SiteGround vs InMotion
SiteGround vs WP Engine

Innovació i millores de SiteGround

A més d’un servei i suport excel·lents, el que distingeix realment SiteGround d’altres hostes web és el seu compromís continuat amb la innovació i la millora de la tecnologia. Durant els anys que he estat client de SiteGround, he estat testimoni de nombroses millores i actualitzacions cada any. Aquests són només alguns exemples:

Actualització a tota la plataforma d’allotjament compartit

SiteGround ha reconstruït la seva plataforma d’allotjament compartit mitjançant contenidors Linux (tecnologia LXC). Els ha permès oferir una eficiència dels recursos i una major estabilitat durant els pics del trànsit. Per obtenir més detalls, podeu consultar el meu article a l’actualització principal d’allotjament compartit de SiteGround.

Nou sistema de còpia de seguretat i recuperació interna

Amb el nou sistema de recuperació i recuperació de SiteGround, poden restaurar les dades d’un servidor sencer de manera més ràpida i eficaç. Tot i que no és freqüent haver de restaurar un servidor sencer, si es produeix la situació, el nou sistema es redueix molt els temps d’inactivitat del lloc web. Vegeu el meu article aquí sobre el sistema de còpia de seguretat i recuperació interna de SiteGround.

Sistema anti-bot únic d’intel·ligència artificial

I SiteGround també ha desenvolupat el seu propi sistema d’intel·ligència artificial que bloqueja fins a 2 milions d’atacs de força bruta per hora. Els atacs s’aturen a nivell de servidor abans d’arribar als llocs web del client.

Starter de WordPress

I en parlar de millores, SiteGround és encara millor per als principiants de WordPress. La nova funció de WordPress Starter us guia a través del procés de creació del lloc. Després d’instal·lar WordPress, quan aneu a la vostra administració de WordPress per primera vegada, WordPress Starter es llança automàticament i us ajuda a seleccionar el tema i a afegir la funcionalitat que necessita el vostre lloc web. WordPress Starter també inclou un quadre de comandament personalitzat de WordPress que permet accedir fàcilment a les funcions del vostre lloc web.

Aquí teniu un vídeo que vaig fer recentment a WordPress Starter:

Recomanacions

Com he dit abans, no tots els usuaris de WordPress necessitaran un pla d’allotjament gestionat. De fet, hi ha alguns excel·lents plans d’allotjament web d’empreses com Bluehost, DreamHost i Web Hosting Hub (per citar només alguns) que inclouen WordPress i són perfectament capaços de manejar molts tipus de llocs web de WordPress. Tanmateix, si preferiu tenir un pla de hosting específicament adaptat a WordPress i que realitzi la majoria de les tasques de manteniment associades a WP, sens dubte fer una ullada a SiteGround. Han proporcionat algunes excel·lents eines de WordPress, juntament amb grans serveis d’allotjament que han estat beneficiosos per a mi.

Feu clic aquí per obtenir més detalls sobre l’allotjament de WordPress gestionat per SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map