Haastattelu Maria Sparagisin kanssa – DirectPayNet

Maria Sparagis


Jos suunnittelet verkkokauppasivuston rakentamista tai joudut käsittelemään verkkomaksuja, sinun on oltava tietoinen vaihtoehdoista kauppiastilin ja maksuyhdyskäytävän luomiseksi. Maria Sparagis on asiantuntija maksuratkaisujen löytämisessä – etenkin korkean riskin markkinarakoihin. Puhuin äskettäin hänen kanssaan siitä, mitä verkkosivustojen omistajien on ajateltava maksujärjestelmän toteuttamisessa, digitaalisen valuutan tulevaisuutta ja miten hänen yrityksensä DirectPayNet voi auttaa maksuratkaisuissa.

Web-hosting-kissa: Voisitko kertoa meille vähän taustaistasi ja kuinka yrityksesi DirectPayNet auttaa Internet-yritysten omistajia online-myynnissä?

Maria Sparagis: Olen ollut maksutilassa kymmenen vuotta. Olin itse asiassa yksi ensimmäisistä MindGeekin työntekijöistä. Joten autin heitä kehittämään maksustrategian ja selville, että ymmärrimme kaikki ongelmat, miksi emme voineet saada maksupalveluntarjoajia ja integroivia yhdyskäytäviä, ja pohjimmiltaan navigointiin tuossa tilassa. Tein niin noin kolme vuotta. Muutin sieltä ja aloitin DirectPayNetin vain siksi, että tajusin, että minulla oli mahdollisuus auttaa muita avaruuskauppiaita – mitä tahansa vaarallista. Joten, digitaaliset lataukset, ruokavaliotarjoukset, mitä tahansa kyseisessä maassa. Joten pohjimmiltaan autan kauppiaita, joilla on vaikea löytää maksuratkaisuja, löytämään ratkaisuja joko kotimaassaan Yhdysvalloissa tai offshore-alueella. Monet kauppiaat etsivät minua nimenomaan, koska voin antaa heille vinkkejä tuloksista, vinkkejä heidän tilaussivuiltaan (mikä toimii), kuinka voimme vähentää niiden hylkäysasteita, saada parempia hyväksyntöjä ja niin edelleen.

WHC: Mitä uusien verkkosivustojen omistajien on ehdottomasti tiedettävä, haluavatko he perustaa verkkokauppasivuston tai hyväksyä online-maksuja?

NEITI: Ensisijainen asia, jonka kerron kauppiaille heti, kun he alkavat, on, että ensin sinun on etsittävä ratkaisusi ennen kuin etsit CRM: ääsi ja tekniikkaasi, koska ratkaisu kauppiastilin löytämiseen on paljon vaikeampaa kuin tekniikan tarjoajien löytäminen. tukea tätä erityistä ratkaisua. Tapahtuu usein kauppiaiden aloittaminen, he valitsevat CRM: n, valitsevat kaiken tämän tekniikan ja sitten löytävät maksuratkaisun – mutta mikään niistä ei ole integroitu ja he ovat käyttäneet niin paljon rahaa. Joten sitten he yrittävät tavallaan työskennellä taaksepäin, mikä ei ole paljon järkeä.

WHC: Onko joitain verkkosivustoja, jotka soveltuvat paremmin online-maksujen vastaanottamiseen?

NEITI: Mielestäni alusta on agnostinen. Sillä ei ole väliä niin kauan kuin suunnittelusi on hyvä ja se muuttaa. Auttaisin mielestäni sitä, että monet kauppiaat aloittavat isännöimien maksusivujen käytön. Luultavasti sanoisin, että jos sinulla on vähän rahaa sijoittaa oman sivusi suunnitteluun ja varmistaa, että se on URL-osoitteessasi, tai ohjata asiakas muualle, olet todennäköisesti paljon parempi. Mutta se vie vähän rahaa. Tarvitset SSL-varmenteen. Sinun on varmistettava, että sivusi ovat salattuja ja niin edelleen. Mutta mielestäni se on kannattava sijoitus, koska se tuottaa yleensä korkeampia tuloksia asiakkaille.

WHC: Onko sinulla kokemusta verkkosivustojen myynnin parissa työskentelystäsi, onko muita maksun käsittelyyn liittyviä vinkkejä, jotka voit jakaa yleisöllemme ja jotka voivat auttaa heitä lisäämään myyntiään?

NEITI: Yritä löytää paikallinen ratkaisu sen mukaan, missä tilavuutesi ovat. Esimerkiksi, jos sinulla on paljon liikennettä Euroopassa ja haluat ansaita rahaa, aiot aina muuntaa paremmin paikallisella eurooppalaisella pankilla verrattuna Yhdysvaltain pankissa. Yritä myös veloittaa asiakkaita heidän omalla valuutallaan. Joten jos kyseessä on euromääräinen tai Ison-Britannian punta, vaikka pankkisi muuntaa sen Yhdysvaltain dollareiksi sen jälkeen, sinun on parempi veloittaa tässä suhteessa. Mielestäni liikenteen ja tilauksesi sivun suhteen, kuten sanoin, on todella tärkeää yrittää isännöidä omaasi.

WHC: Mikä on mielipiteesi Bitcoinin kaltaisen digitaalisen valuutan tulevaisuudesta?

NEITI: Se on suosikki aiheeni. Olen ollut suuri kannattaja ja uskovainen siihen, että asiat muuttuvat rahajärjestelmässä. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että näemme paljon muutoksia maksustilassa johtuen enemmän Blockchainista kuin Bitcoinista – tekniikasta, joka auttaa Bitcoinia olemaan sellainen, mikä se on. Blockchain antaa ihmisille mahdollisuuden käydä kauppaa välittömästi verrattuna esimerkiksi luottokorttiin, jolla on kolmen päivän maksuaika. Uskon, että koska maailma muuttuu digitalisoituneella tavalla sellaisenaan, ihmiset haluavat rahansa heti. He eivät halua odottaa kolme päivää. Kun ihmiset ymmärtävät, kuinka tehokas tämä tekniikka on, luulen seuraavien kolmen tai viiden vuoden kuluessa tekevän siellä joitain valtavia muutoksia.

WHC: Voitko selittää prosessin toiminnan, kun joku ottaa yhteyttä DirectPayNetiin saadakseen apua online-maksujen käsittelyn määrittämiseen?

NEITI: Meillä on edeltävä hakemusprosessi, joka ei ole velvollisuus kauppiaa kohtaan. Joten jos he haluavat nähdä, sopisiko ratkaisu, he vain ottavat yhteyttä meihin myynti-sähköpostiosoitteemme kautta. He voivat mennä verkkosivuillemme. Minulla on myös henkilökohtainen sivu, MariaSparagis.com. Ja se tosiasiallisesti kertoo sinulle vähän taitoistani ja niin edelleen, mutta DirectPayNet.com – meillä on muutama henkilö, joka voi auttaa myös.

WHC: Kuinka kauan prosessi vie, ennen kuin joku voi suorittaa reaaliaikaisen maksun käsittelyn verkkosivustollaan?

NEITI: Se on yksi suosikkikysymyksistä, koska se riippuu aina kauppiaalta ja siitä, kuinka nopeasti he saavat asiat päätökseen. Mutta jos asiat toimivat erittäin mukavassa tahdissa, jos esimerkiksi muutospyyntöni tai dokumentointini tehdään yhden tai kahden päivän sisällä, tyypillisesti kotimainen Yhdysvaltain tili vie noin kaksi viikkoa.

Lisätietoja online-maksujen käsittelystä on DirectPayNet.com -sivustolla.

Kuuntele varmasti Maria -haastatteluni Web Hosting Cat Podcast -sivustolla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map